Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 1:22 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
 "Славия" - "Миньор" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" - "Миньор"
Цялата защита трябва да бъде изгонена. Аз съм 90 кила и пак ще надбягам и Сечков и Генев...пълна скръб...поне ми подействаха отрезвително и няма да се хабя да ходя до Стара Загора...а се бях навил яко.... толкова смешни никога не сме били....дори не ми се занимава да ги храня...смех

Пон Мар 07, 2011 10:12 am
Профил
Луд за връзване

Просто на терена липсваше ОТБОРът.

Пон Мар 07, 2011 10:17 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение Сергията
ghp написа:
Честно ми се иска тоя сезон да пропаднем и дебелия никой от тея дървета да не може да продаде и да разбере че трябват по-качествени попълнения и класиране в Европа за да му върви стоката :wink: Не мога да разбера изобщо как може да имаш някакви претенции и да нямаш един защитник от средно за нашата безумна А група ниво!

Ами то вече се сбъдна. А що се отнася до "стоката" - тя вече не върви. Ето - продаде си двамата най-добри футболисти на "Криля советов"(Самара) и "Арминия" (Билефелд) и не можа да пласира третия добър в супер тима "Амкар" (Перм). Да не говорим, че от триото Благо, Чаво и Рангелов никой не играе в стойностен отбор в момента и всичките са под наем в руски опашкари и израелски смотан тим.
Защо се случва всичко това - защото никой от тях няма солидна визитка. Дори Венци осъзна, че Райс трябва да поиграе в Европа за силен трансфер и го прати да му пълнят кошницата в евротурнирите с ЦСКА. Така че спокойно може да се каже, че при липса на успехи още известно време "сергията" съвсем ще затвори. Но кой знае кога ще видим реакция.

Пон Мар 07, 2011 12:27 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Аз мисля ,че Молдованов е доста добър !!! По-добър е от Сечков.Той и плейбоя ,ако го картотекират няма кой да ни бутне :roll: Дяката и той си липсва :!:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пон Мар 07, 2011 2:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Яд ме е, защото по мое лично мнение имаме много добри футболисти. Обаче 2-3 протеженца и некадърници провалят всичко с грешките си; хубавото е, че единият (Кунчев) го закотвиха на пейката, ама другият (Генев) не виждам как ще се махне освен ако не е контузен или наказан, така че щем-не щем ще го търпим, кво да се прави ...
Георги Христов изпусна много положения, но прогресът в играта му го има, дано в следващите мачове уцели мрежата, а не вратаря или гредите :)

Пон Мар 07, 2011 3:40 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Удариха по заплатите в Славия

Футболистите на Славия ще бъдат глобени с 20% от месечните си възнаграждения заради загубата от Миньор Перник с 1:2. Тази сутрин играчите са били уведомени, че заради слабата игра срещу перничани следващият месец ще получат по-ниска заплата.

И днес президентът на “белите” Венцислав Стефанов не бе в състояние да говори на темата Славия.

Босът си тръгна бесен от стадиона в “Овча купел” веднага след последния съдийски сигнал и единственото нещо, което успя да промълви по адрес на своите футболисти, бе “палячовци“.
http://slavia.gong.bg/view_article.php? ... _id=189891

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пон Мар 07, 2011 5:01 pm
Профил
Администратор
Аватар

Глобите и премиите на калпак не вършат никаква работа. Крайно време е да се прави мониторинг на играта на всеки един футболист и съобразно индивидуалното му представяне да се определя и неговото заплащане. Добре би било и резултатите от мониторинга да са публично достояние. Така поне ще знаем, че ръководството прави нещо смислено.

Вто Мар 08, 2011 2:22 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10