Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 8:33 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Треньорски гайгер за март 

Имате ли доверие на треньора?
Анкетата свършва на Чет Мар 31, 2011 7:05 pm
Да 43%  43%  [ 23 ]
Не 57%  57%  [ 31 ]
Общо гласове : 54

Треньорски гайгер за март 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Треньорски гайгер за март
saract написа:
Проблема е че силните страни на Велев са че е мотиватор и успява да предаде хъса си/който е несъмнен/ на отбора.Мъжкар е и говори каквото мисли.Но пък определно не е най силния тактик.Какво да се прави идеални хора няма.

Може би най-точното определение - отличен мотиватор, неособено добър тактик :roll: Глас народен (славистки), глас Божи - вижда се в анкетата; интелигентна публика като нашата не може да казва на черното бяло - щом бием, играем добре и запазваме шансове за първенството и Купата има нашата подкрепа, при провали и срамни загуби ще я загуби - просто и ясно :)
Защита стабилна нямаме от сума ти време и при много други предишни наставници, така че сме свикнали за съжаление ...
Няма съмнение, че при поредица от загуби ще го запсуваме както беше в началото, но какво да се прави - границата между "любовта" и омразата е доста тънка и доверие трудно се печели, лесно се губи :D
Според мен от години не сме имали толкова много конкуренция и силни футболисти, така че от него си зависи да оползотвори това в резултати :roll:

Чет Мар 03, 2011 12:47 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

seth написа:
Не знам, но по разни седянки и пр. разговори с "левскари" усещам една тъга по него у тях. Смятат, че освобождаването му от Борат е било грешка.

Нали си имат Тошо Батката, да им е жив и здрав още десет години да суче ... милиционерския мустак... :P

Чет Мар 03, 2011 6:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Васко написа:
Продължавам да нямам доверие на Кокала най-вече заради трагичната ни игра в дефанзивен план. Смятам, че дори не е заради изпълнителите с които разполагаме, а заради тактическите му указания. В Каварна се отървахме с късмет и със съдии, но това няма да е вечно. Спомнете какъв ни беше проблема миналата година - домакинските мачове срещу слаби отбори. Няма да се учудя още този кръг срещу Миньоро да се издъним. Тези отбори се затварят и контраатакуват. Ако вкарат гол, както се случваше често есента, ходи да гониш Михаля. Срещу Каварна не видях никакво подобрение в тази толкова важна част на играта и това ме притеснява много. В крайна сметка трябва да си знаем мястото в момента. През 96-та станахме шампиони с дефанзивна игра, миналата година играехме грозно като цяло, играехме дефанзивно, нямахме добра офанзивна игра, нямахме плеймейкър, паднахме от животинските отбори, съдиите ни режеха във всички мачове, но в крайна сметка, имахме повече точки есента. Предполагам, че и пролетта ще се случи същото. Дано да не позная, ще бъда много щастлив. :evil:

За съжаление излязох много лош пророк! :evil:

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Пон Мар 07, 2011 8:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

След като по време на зимната подготовка бяхме постоянно уверявани от този човек, че загубите в контролите нямат никакво значение и след, като видяхме колко трагично играе отборът в първите два кръга (не коментирам победата в Калиакра, защото ме е срам), мога да направя следните изводи:
1. Или треньорът ни е пълен въздух под налягане и освен да говори празни приказки, друго не умее. За мен определено не се съобразихме с качествата на пернишкия състав. Защото, ако това беше направено, поне можехме за тази среща да намалим широчината на игрището (както се правеше съобразно съперника преди години), за да не позволим на съперника да си разиграва бързите коне по фланговете. Ама къде толкоз акъл, нали "познахме" как ще бие "Левски"...
2. Или влиза в някакви мръсни игри и вади титулярен състав, който колкото и да се напъва, логично може да падне от всички аутсайдери в "А" група (няма оправдание фактът, че недоказани (или по-скоро отказани от редица отбори) футболери като Генев, Том, дори Христов и т.н. "Меси" (добре, че не пусна и Цачев), са предпочитани пред доказани и стойностни майстори, като Илиев и Кушев, НАПРИМЕР. Нямам нищо лично против горните симпатични момчета, НО НЕ СА ЗА ОТБОР С АМБИЦИИТЕ НА СЛАВИЯ. Сигурен съм, че нашите юноши, като Богданов и Васев, например, биха се справили по-добре от Филипов и "Меси" (не че са лоши момчетата, но определено не са по-добри).
3.Или ... е нещо средно, но е.аните сме ние - верните фенове.
Гласувам твърдо против и вярвам, че ще доживея да видя любимата Славия там, където й е мястото - на върха!!!

Пон Мар 07, 2011 11:43 pm
Профил
Луд за връзване

Не зная как да гласувам. Като селекция отборът ми се струва добър, макар и да загуби от Миньор. И като казвам добър, имам предвид по-добър от предишните 2-3 сезона.

Но това, което ме притеснява е, че не е славист. Тоест няма поведение, възпитание, уважение към спортния/футболния клуб и към съперника. За мен тия неща са най-важни и чак след това идва били ли сме, паднали ли сме. Идеята е най-важна, бялата идея!

Ясно ми е, че тези качества липсват е днешно време, не само в треньора, ами и във всички под и над него в клуба.

Ако приемем, че това е фонът, то наистина в крайна сметка съм с времето все по-склонен да изразя подкрепа. Макар и вътрешно да усещам, че Славия боледува ей заради такива хора и най-вече заради един кръгъл плешивец.

Сря Мар 09, 2011 4:55 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мисля, че и последния мит за велев като "треньор" и като можещ поне нещо да прави като хората в този аспект рухна с мача в Стара Загора! А именно, че поне е добър мотиватор. Видя се каква беше мотивацията на отбора и в мача с Миньор, и вече съвсем и в мача с Берое! Да, не говорим, че мача в Каварна го взехме на късмет и леееко подпиране. Никаква тактика, бърка състава, размества постове... просто е мега зле! И се надявам както Вуцов го изгониха на края на сезона и тоя да го изхвърлят като мръсно говедо, каквото е! А пък ако стане по-рано още по-добре!

Пон Мар 14, 2011 12:40 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

до сега го подкрепях....

Пон Мар 14, 2011 7:36 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Васко написа:
Васко написа:
Продължавам да нямам доверие на Кокала най-вече заради трагичната ни игра в дефанзивен план. Смятам, че дори не е заради изпълнителите с които разполагаме, а заради тактическите му указания. В Каварна се отървахме с късмет и със съдии, но това няма да е вечно. Спомнете какъв ни беше проблема миналата година - домакинските мачове срещу слаби отбори. Няма да се учудя още този кръг срещу Миньоро да се издъним. Тези отбори се затварят и контраатакуват. Ако вкарат гол, както се случваше често есента, ходи да гониш Михаля. Срещу Каварна не видях никакво подобрение в тази толкова важна част на играта и това ме притеснява много. В крайна сметка трябва да си знаем мястото в момента. През 96-та станахме шампиони с дефанзивна игра, миналата година играехме грозно като цяло, играехме дефанзивно, нямахме добра офанзивна игра, нямахме плеймейкър, паднахме от животинските отбори, съдиите ни режеха във всички мачове, но в крайна сметка, имахме повече точки есента. Предполагам, че и пролетта ще се случи същото. Дано да не позная, ще бъда много щастлив. :evil:

За съжаление излязох много лош пророк! :evil:

За мое вече огромно съжаление ставам все по-лош пророк.
Това което видях още на мача с Каварна ми беше достатъчно.
В някоя друга тема seth ми каза, че не очаквал точно от мен такъв песимизъм, само че това не беше песимизъм, а трезва преценка и реализъм, даже бях леко оптимистично настроен по отношение на офанзивната ни игра, сега виждам, че и нея я няма. Дано дебелака намери бързо нов треньор, защото ни остана само купата и ако дотогава не се оправи играта на отбора, ще запишем нов нулев сезон! :evil:

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Пон Мар 14, 2011 8:21 am
Профил
Администратор
Аватар

Васко написа:

В някоя друга тема seth ми каза, че не очаквал точно от мен такъв песимизъм, само че това не беше песимизъм, а трезва преценка и реализъм, даже бях леко оптимистично настроен по отношение на офанзивната ни игра, сега виждам, че и нея я няма. Дано дебелака намери бързо нов треньор, защото ни остана само купата и ако дотогава не се оправи играта на отбора, ще запишем нов нулев сезон! :evil:

Васко, аз имах предвид, че имаш огромен авторитет сред нас, славистите, който определено задължава да има капчица оптимизъм в теб, поне докато не се прецакат тотално нещата (както и стана). Сега наистина се оказа качествен пророк, но нима мислиш, че аз и всички останали, които вярвахме, че нещата ще се оправят тази година, не сме знаели какво ще стане?
Ти си сериозен мъж и разбираш какво искам да ти кажа и затова вярвам, че няма да има сръдни :)

Пон Мар 14, 2011 7:36 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

seth написа:
Васко написа:

Васко, аз имах предвид, че имаш огромен авторитет сред нас, славистите, който определено задължава да има капчица оптимизъм в теб, поне докато не се прецакат тотално нещата (както и стана). Сега наистина се оказа качествен пророк, но нима мислиш, че аз и всички останали, които вярвахме, че нещата ще се оправят тази година, не сме знаели какво ще стане?
Ти си сериозен мъж и разбираш какво искам да ти кажа и затова вярвам, че няма да има сръдни :)

Ооооо...... въобще и не си помисляй, че мога да се разсърдя, камо ли пък за това!!! Просто го дадох като пример, защото страшно много уважавам и зачитам мнението ти, а не за да се правя на ощипана госпожица! А аз все пак си останах оптимист, виж какви прогнози съм дал за последните два мача, просто оптимиста Васко не повярва на реалиста Васко! :lol:

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Пон Мар 14, 2011 7:53 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща