Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Берое" - "Славия"
Аз ще ти отговоря ,че е нормално с коне като Генев и Филипов да си правят каквото си поискат с нас!Този манго Баяно въобще няма място в Славия.Мечев плюеше по Бирое ,а сега им пляскаше ...Някои и от тяхната публика тръгнаха да го освиркат ,ама му ръкопляскаха , което говори ,че много се хвърля срещу нас..
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Мар 13, 2011 11:10 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ами Пепи Димитров Кокала го изгони само защото беше привлечен от Вили, а не защото е слаб футболист - и той ни развинти и двата мача този сезон ... За Мечев пък е логично да се попита също защо не му е сложена клауза, която му забранява да играе срещу нас - или ние сме много силен отбор, не можем да се плашим от синчето на Малина и не е имало нужда Прав е Кижани в много неща - всички си викахме, че контролите нямали значение, че това че разни румънски и украински анонимници ни спукваха гъза е било заради смените и не знам си какво още - е да ама не, вижда се, че няма нищо случайно и съвсем закономерно са ни пълнели мрежите в Анталия. Новите попълнения са тотални разочарования, особено Филипов и Юруков, от които очаквах да са едва ли не попадения в селекцията, те са най-трагични. А тия Молдованов, Баяно и Сечков - те си играят според възможностите си, а те явно не са особено големи. Кокала дотук върви много по-зле от Вили Вуцов - още в 3-тия кръг загубихме шансове в първенството, единствено точките от животните го спасяват засега. Не знам какво ги учи и какво тренират, но всеки път е едно и също - не можем да вържем 3 паса, безобразно слаби сме в защита и при статични положения и за не знам кой път ни вкарват веднага гол, след като изравним с кански усилия - всичко това говори що за тренер имаме ... Бат Дана го псувахме и му се подигравахме, но сега сме още по-зле, колкото и да не мога да повярвам е факт, не помня скоро да сме имали такава трагична защита, днес Берое изскочиха и надбягаха дефанса ни минимум 15 пъти, кво да говорим ... Протежетата му Генев и Цачев трябва веднага да бъдат изгонени с ритници от Славия, защото костваха адски много точки на тима. Единствено в Георги Христов виждам желание и развитие, опитва се човека, бори се, пропуска доста, но се вижда, че прави всичко по силите си. Стефано съм го псувал многократно, днес пак изтърва топки, но и спаси немалко положения, ще кажете че са били в него ударите - и така да е, все пак не е направил издънка. Илийката Илиев е третият, който няма от какво да се срамува днес, всичките точни удари във вратата на Берое ги нанесе той, вкара и страхотен гол. Искрено ми е мъчно за ветераните Илиев, Кушев и Божов - че са принудени да играят с такива некадърници и да се излагат заедно с тях, наистина е жалко ... Да не пропусна да кажа - главният виновник за ситуацията не е Велев, Генев или друг, а само и единствено дебелата мутра, всичко е проекция от неговите далавери, каквото комунистите не са успели, той го постигна - съсипа и уби Славия Който е имал сили да прочете всичко - браво  Вярвам в Господ и смятам, че всеки рано или късно си получава заслуженото, така че рано или късно слънце ще изгрее и на нашата улица, никога няма да спра да вярвам в това САМО СЛАВИЯ, сасъд ЗА венциславия 
|
Нед Мар 13, 2011 11:58 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Абе пука ви бе! И няма да се притеснявате, за Европа се класираме 100% през купата, иначе горко му на шарки - ще го насилим насред терена ! ПП: Сериозно, не се карайте момчета, защото е жалко ! Ние сме Славия, а Славия не е просто добра защита или три точки срещу Берое !
_________________ 100
|
Пон Мар 14, 2011 12:25 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Между другото Божов е много слаб тази пролет е май е време да седна на пейката.Да пуска Жу и Кушев.
|
Пон Мар 14, 2011 10:47 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Положението е много зле -такъв тъпизъм не знам да има другаде нападението да е с средна възраст 35 години а защитата да са 20 годишни.Едвам изтърпях няколко минути пред телевизора а ако бях отишъл в Стара Загора щях да полудея от дивотиите на нашите -само мисълта че дебелия няма да може да продаде никой от тези ме топли.Кокала е пълен безидейник и срам за нашия отбор -преди го защитавах с половин уста ама с новия полусезон съвсем ми падна в очите.От контролите трябва да се направят изводи -като ти пълнят кошницата с 3-4 гола ми направи нещо привлечи някой опитен в защита.Абе бесен съм 
|
Пон Мар 14, 2011 11:25 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
saract написа: Между другото Божов е много слаб тази пролет е май е време да седна на пейката.Да пуска Жу и Кушев. 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Мар 14, 2011 1:16 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Мар 14, 2011 1:53 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
Kijani написа: Приятел, не ми изопачавай думите и не тълкувай неща които изобщо не съм казал по твое осмутрение. Всеки има право да коментира каквото и както си иска, когато си поиска и нямам намерение да нарушавам демократичните устои. Извинявай бе човек! Нищо лично против теб. Нито пък някога съм казвал нещо против тези момчета и момичета, които подкрепят отбора всеки мач. Само адмирации за тях. Аз лично никога не пропускам мач без основателна причина, независимо колко съм ядосан на дебелата свиня, футболистите, треньора, съдиите и т.н. Прав си - трябва всеки, който има и иска да каже или да изрази нещо свързано със Славия, да го прави на стадиона. За тези, които го правят всеки мач - РЕСПЕКТ!
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Пон Мар 14, 2011 2:22 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Между другото Божов е много слаб тази пролет е май е време да седна на пейката.Да пуска Жу и Кушев. Смятам, че Кушев ще е титуляр още с Пирин, Божов направи 2 много слаби мача наистина  Венци, този бразилеца не знам какви големи надежди възлагаш на него, сигурно е поредният некадърник, но все пак едва ли е по-слаб от Кенеф Някой може ли да обясни схемата ни игра от вчера, какво правеше Пеев по фланга например ? И стига с малоумията на Кокала, че имало много нови футболисти, а цяла подготовка какво правехте ? С Пирин и без това играем трудно, а с тази наша игра нова загуба хич не е изключена ...
|
Пон Мар 14, 2011 5:39 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Писна ми да чета как тоя бил на мач, оня не бил на мач и това трябвало да постави разделителна линия между двата примерни субекта. Форумът е място, в което да обсъждаме проблемите около любимия клуб и да си излеем душата - да споделяме нещата, които ни мъчат и радват и които никой не би разбрал. Има времена, в които можеш да ходиш по мачове и времена, в които живота не ти позволява. Това не прави обичта към клуба по-малка. Аз примерно съм бил на толкова мачове, колкото мнозина от младите форумци нямат косми по макарите (я! вулгаризми всеки можел да използва, но дали това е единственото условие, което го прави достатъчно мъж?). Видял съм наживо как "белите" вдигат две балкански купи, шампионска титла, две национални купи (е, първата не си я спомням, но имам снимка как рева на стадиона). Бил съм на пет гостувания на "Славия" в евротурнирите - Белград, Памплона, Атина, Каунас и Инсбрук. това съизмеримо ли е с гостуването в Стара Загора? Дали някой от младите привърженици на отбора ще доживее изобщо такъв момент? Надявам се, че да. Но и мъничко се съмнявам. Та, дайте да не си ги мерим посещенията, дайте да не се псуваме из форума, а да говорим по същество. Защото в крайна сметка важно е това, което ни е насъбрало тук. А то, макар и на системи от много години насам, никога няма да умре. Този мач с "Берое" за го забравим, идва следващият.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Мар 14, 2011 8:19 pm |
|
 |
|