Автор |
Съобщение |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия"-"Пирин"
-1 Вие "нормалните" умувайте с кой да почнем следващия мач в защита 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пон Мар 14, 2011 11:42 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
sandokan написа: Spiro написа: Само лудите ... на стадиона Да подкрепят ВЕНЦЕславия. Аре, да ви е честито + 1 и какво постигнахте ?
Вто Мар 15, 2011 12:02 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Chelsea_69 написа: -1 Вие "нормалните" умувайте с кой да почнем следващия мач в защита  -2 Разбирам, когато някой няма възможност да идва, разбирам, когато има желание, но няма как. Самият аз не мога да идвам на всички мачове, но засега поне на домакинствата си присъствам, а до Бургас броя дните. Но да се изтипоса някой и да ми пише, че съм 'луд', за дето ходя да гледам любимия си отбор... Това е прекалено. Щото като се класираме на финала за Купата например, убеден съм на 99.99%, че ще дойдете. Отборът се подкрепя и в трудни моменти, така се изгражда и характерът. Като за вас това не е "Славия", тогава какво сте тръгнали да ми давате акъл в този форум? От тук нататък всяка подобна квалификация на фенове ще я приемам лично и ще я санкционирам. Било то, че съм "луд", че ходя по мачове или "псевдо-фен", щото не съм успял да дойда на определен двубой. Отнася се и за двата лагера.
|
Вто Мар 15, 2011 12:41 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Ние не сме добре, ние не сме добре, ние не сме добре, няма оправяне!
Вто Мар 15, 2011 1:30 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
FeverNew написа: Chelsea_69 написа: -1 Вие "нормалните" умувайте с кой да почнем следващия мач в защита  -2 Разбирам, когато някой няма възможност да идва, разбирам, когато има желание, но няма как. Самият аз не мога да идвам на всички мачове, но засега поне на домакинствата си присъствам, а до Бургас броя дните. Но да се изтипоса някой и да ми пише, че съм 'луд', за дето ходя да гледам любимия си отбор... Това е прекалено. Щото като се класираме на финала за Купата например, убеден съм на 99.99%, че ще дойдете. Отборът се подкрепя и в трудни моменти, така се изгражда и характерът. Като за вас това не е "Славия", тогава какво сте тръгнали да ми давате акъл в този форум? От тук нататък всяка подобна квалификация на фенове ще я приемам лично и ще я санкционирам. Било то, че съм "луд", че ходя по мачове или "псевдо-фен", щото не съм успял да дойда на определен двубой. Отнася се и за двата лагера. Имаш моята подкрепа !!! ---- " Е сега вече ще се изключваме....... " както гласеше култовата реплика от един български филм !!! 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Вто Мар 15, 2011 9:38 am |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
Аз ще посетя мача в събота на "Арена ауф Пепси унтер Витошагебирге ам Владайска флус". Както писах другаде, нямам големи очаквания, но това е Славия! Венци ще си отиде, аз ще си отида, всички ще си отидем, но СЛАВИЯ е вечна! Дай Боже пък да ни зарадват! Все пак и на 19.09 нямах големи очаквания, но бихме чорбата! САМО СЛАВИЯ
Последна промяна MCMXIII на Вто Мар 15, 2011 9:06 pm, променена общо 1 път
|
Вто Мар 15, 2011 10:16 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Евала Fever ,време беше. 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Мар 15, 2011 2:04 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
FeverNew написа: От тук нататък всяка подобна квалификация на фенове ще я приемам лично и ще я санкционирам. Било то, че съм "луд", че ходя по мачове или "псевдо-фен", щото не съм успял да дойда на определен двубой. Отнася се и за двата лагера. Ето това е  Време беше 
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Вто Мар 15, 2011 2:24 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
А ако съм луд, че не съм отишал на мач? 
Вто Мар 15, 2011 2:30 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
то мач ли има? кога е ?
|