Черноморец (Бс) - Славия (1/4 финал) !!!!!
Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
 Черноморец (Бс) - Славия (1/4 финал) !!!!!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Мар 21, 2011 1:56 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Черноморец (Бс) - Славия (1/4 финал) !!!!!
Георги Василев е новият старши треньор на Черноморец

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Мар 21, 2011 1:56 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Никак не ми харесва тази новина.
_________________ 1913
|
Пон Мар 21, 2011 2:06 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Ами...да смъкваме гащи отсега?
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пон Мар 21, 2011 3:38 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
|
Капитанът на Славия изгоря за гостуването в Пловдив, Велев недоволен от назначението на Гочето Ралица Караджова / 21 март 2011 14:54 gong.bg
Титулярният капитан на Славия Богомил Дяков ще пропусне гостуването на тима в Пловдив срещу местния Локомотив след две седмици. Десният бек на столичани е наказан заради картони. Това ще е голяма загуба за отбора, тъй като защитникът е един от основните футболисти в отбора на Емил Велев, а на всичкото отгоре бе най-добрият в състава на “белите” срещу Пирин Благоевград. “Много е неприятно, че няма да мога да използвам Дяков в този мач, но имам и други футболисти, които се надявам да запълнят празнината”, сподели за Гонг наставникът на “белите” Емил Велев.
Треньорът на столичани коментира и назначението на Георги Василев за треньор на съперника на “белите” на четвъртфиналната фаза в турнира за Купата на България Черноморец. За нас не е добре, че точно в този момент в Черноморец направиха промени. Георги Василев е много опитен специалист и съм сигурен, че отборът на Черноморец ще покаже друго по-добро лице в следващите мачове”, коментира Велев.
Двубоят за купата на България между отборите на Черноморец и Славия е на седми април в Бургас.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Мар 21, 2011 3:39 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
``Fanatic`1913`` написа: “Много е неприятно, че няма да мога да използвам Дяков в този мач, но имам и други футболисти, които се надявам да запълнят празнината”, сподели за Гонг наставникът на “белите” Емил Велев. Е аз несъм чувал празнина да се запълва с празнина  Ма щом казва Кокала, значи е така. Може пък той да вижда нещо в останалите ни защитници, което ние обикновените лаици неможем
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Пон Мар 21, 2011 3:52 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Когато един отбор не върви трябва да се вземат бързи и решителни мерки-хората го правят а ние..........Не ми се вярва да направим нещо в Бургас.Поне да имахме някаква защита и да се бетонираме и ако добутаме до дузпи ама с тая рязпасана команда......зле е положението
|
Пон Мар 21, 2011 5:48 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
ghp написа: Когато един отбор не върви трябва да се вземат бързи и решителни мерки-хората го правят а ние..........Не ми се вярва да направим нещо в Бургас.Поне да имахме някаква защита и да се бетонираме и ако добутаме до дузпи ама с тая рязпасана команда......зле е положението И аз мисля почти същото ... 100 пъти по-добре Гочето да беше сменил Велев, а Велков да си седеше начело на Черноморец. Със сигурност ще има подем в играта им, което е лошо за нас, дано стане някакво чудо и успеем да продължим... Дано нямаме и проблеми с контузени и наказани за Бургас, ако и тук се провалим, Кокала да се омита моментално  В крайна сметка обаче,добри, лоши, наши са и трябва да ги подкрепим за този мач 
|
Пон Мар 21, 2011 7:43 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Какво ги бистрите тия черноморец. Пукна им се балона, дали ще ни бият за купата или не, не е голямо значение, до 1 година или до две са пътници. Плюс това проблема там не е май в треньора, а сърбето което им го наби Събев в щаба. Нищо чудно и футболистите да му играят задкулисната на сърбето, задето влачи куцо и сакато. Знам ли и малко ме интересува. Шанс има да ги бием, така че нека не се предаваме още 2 седмици преди мача, въпреки че така е май по-добре, отколкото както миналата година еуфорията преди Чернополе.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пон Мар 21, 2011 9:38 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Гочето върна изгонените в Черноморец
Няма да правя революции в клуба, каза Василев
Новият треньор на Черноморец (Бс) Георги Василев върна в първия отбор изгонените от Антон Велков футболисти Цветомир Цонков, Костадин Дяков, Йохан Зайц, Енис Хайри и Габриел Ац. Гочето разкри това на пресконференцията вчера, на която бе представен от спортния директор Душан Буковац официално като треньор на отбора. Василев се връща на стадион “Лазур” след четири сезона. През 2006/07 г. той бе начело на Нафтекс. - Важното е да стабилизираме Черноморец. Още е рано да говорим дали целите класиране в Европа са реални. Това може да стане чак след мача за първенството с Черно море на 1 април и четвъртфинала за купата със Славия. Хубавото е, че и двата мача са в Бургас. Пропадането на отбора през пролетта е на психологическа основа. Ще разчитам на съдействието на всички в клуба, за да се стабилизираме – каза Василев. - Ще върна в първия отбор освободените петима футболисти – Цонков, Дяков, Зайц, Хайри и Ац. Ще разчитам на тях за следващите мачове – допълни новият треньор на Черноморец. Няма да правя революции в Бургас. Ще работя с екипа на Тони Велков. За нещо различно може да се говори след края на първенството.
Валентин Будаков
|
Вто Мар 22, 2011 10:58 pm |
|
 |
|