Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
 "Локо (Пд)" - "Славия"
2 април 2011, събота, 15:00 чВ пъти по-силни са от нас към момента , но аз очаквам една букмекърска 2-йка на Коко и Венци. 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Мар 21, 2011 1:45 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Локо (Пд)" - "Славия"
е чак пък в пъти.в нашето умряло първенство всички са еднакво слаби.
|
Пон Мар 21, 2011 1:46 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Срещата за екскурзията е в 10:30 пред стадиона.
_________________ 1913
|
Пон Мар 21, 2011 2:08 pm |
|
 |
lubi1913
Познат
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 5:30 pm Мнения: 27 Местоположение: София, Бояна
|
kakwo oznachawa w puti po silni ot nas .... bqx im na macha sus sliwen i tolkowa muden otbor , ne bqx wijdal w a grupa:)nai burziq im sustezatel e zdrawko lazarow(beshe nai wzriwoopasniq igrach sreshtu sliwen)smqtaite.trqbwa da se pazim ot centralniq im napadatel wisok i snajen e i ima zawidno spokoistwie pred gola  kato cqlo , ako si igraem nashata igra ochawkam pobeda i to s poweche ot 1 gol razlika:) i da ne stane kato po minalata godina w gostuwashiq sektor imashe 3ma choweka 
_________________ Една любов е на света, завинаги в нашите сърца
|
Пон Мар 21, 2011 2:51 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
lubi1913 написа: .......wzriwoopasniq... Не ме напрегай с толко сложни думи на латиница, че ше земе да скъсам некой менискус 
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Пон Мар 21, 2011 2:54 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
lubi1913 написа: kakwo oznachawa w puti po silni ot nas .... bqx im na macha sus sliwen i tolkowa muden otbor , ne bqx wijdal w a grupa:)nai burziq im sustezatel e zdrawko lazarow(beshe nai wzriwoopasniq igrach sreshtu sliwen)smqtaite.trqbwa da se pazim ot centralniq im napadatel wisok i snajen e i ima zawidno spokoistwie pred gola  kato cqlo , ako si igraem nashata igra ochawkam pobeda i to s poweche ot 1 gol razlika:) i da ne stane kato po minalata godina w gostuwashiq sektor imashe 3ma choweka  Ти ебаваш ли се, ако си играем нашата игра от първите 4 мача ни очаква погром ... Нали ги гледах как играят в Ловеч, с нашата тромава защита, която е без Дяков на всичкото отгоре, ако и тоя техния Базил се е оправил и Юдата ще ни правят криви  Все пак те играят трудно с нас, така че не вярвам да се стигне до голяма загуба, не искам и да вярвам, че може да ни лягат, щото това просто ще ме отврати тотално от тоя цирк, наречен БГ футбол Мен лично тоя мач слабо ме интересува, важен е мача за Купата, така че се надявам някой от високоинтелигентния ни щаб да си направи труда да види кой виси с картони и да го запазим, а не заради малоумие да ни изгорят 3 титуляри за мача на сезона  Същото важи и за контузени играчи, нека ги запазят за Черноморец 
|
Пон Мар 21, 2011 7:33 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
http://www.youtube.com/watch?v=GiT8sZR9rxMMaйните разбиха Пирин и имам чувството ,че ще ни подценят и ще ги бием 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Мар 24, 2011 5:20 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Кокала точи ножа за ЛаутаМеси се връща след наказание, готви се да счупи кръста на братята Бенжелюн Треньорът на Славия Емил Велев се е заканил на Локомотив (Пд). Белите гостуват на Лаута в събота от 15 часа и вече кроят коварни планове как да нанесат втора поредна загуба на Смърфовете. В предишния кръг хората на Неделчо Матушев загубиха от шампиона Литекс. В Славия са решени да ги победят и на собствения им стадион, с което да ги отдалечат от борбата за европейските турнири. След победата над "Левски" с 2:1 в контрола настроението в Славия е приповдигнато, а самочувствието на играчите много високо. Подготовката на отбора за гостуването в Пловдив започва днес, като Емил Велев може да разчита на всичките си играчи. Радослав Димитров–Меси се завръща след наказание, като техничарят се е заканил да счупи кръста на братята Бенжелюн. След последните няколко неубедителни мача белите са убедени, че е време да счупят каръка. Футболистите искат да докажат, че ги критикуват незаслужено, и ще скочат здраво на Смърфовете. В последните три мача белите имат две загуби и един равен. Георги Христов, който вкара за 1:1 срещу Пирин в последния кръг на “А” група, вече се облизва за нови голове с бялата фланелка. Симеон Кичуков Aко Георги Христов ги накаже, тия ще полудеят 
|
Пон Мар 28, 2011 12:23 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Здравко Лазаров се скъса да дава интервюта но не казва и дума за отношението си към Славия.
|
Чет Мар 31, 2011 11:42 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
След заседание на спортно-техническата комисия на БФС стана ясно, че Базил де Карвальо има все още действащ договор с "Левски". Това ще попречи на африканеца да бъде картотекиран в Локо (Пд), където се завърна след неуспешен трансфер при "сините".
"Вече не знам какво става. Уж няма договор с "Левски", а сега се оказва, че има такъв. Вече се чух с изпълнителния директор на БФС Борислав Попов. Казах му да ми изправи писмено становище по въпроса, тъй като вече наистина не знаем какво да правим. Все пак, мисля че казусът ще се разреши в наша полза и Карвальо ще бъде картотекиран в Локо (Пд)", заяви за Topsport.bg администраторът на "смърфовете" Атанас Узунов.
Както е известно, Базил Де Карвальо вчера подписа 18-месечен договор с Локо (Пд). Старши треньорът Неделчо Матушев смята да го използва още в съботния мач на "Лаута" със Славия.
|
Чет Мар 31, 2011 8:54 pm |
|
 |
|