Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
 Re: "Локо (Пд)" - "Славия"
Тоя Басо е страхотен 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Апр 02, 2011 3:54 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Хора, само на мен ли ми се струва, че за пръв път през тоя полусезон играхме със защита - и то защото Генев го нямаше  Басо и Молдованов също имаха грешки, но в сравнение със предишните мачове направо си бяха перфектни  Манекенът ми харесва и трябва да бъде титуляр. Иначе се получи много здрав мач и нашите се бориха много, Меси с прекрасен гол  Дузпата на Тъча ми се видя голяма симулация ... Дано за Купата успеем да бием, там ни е важно. Доволен съм от точката, въпреки че тя не ни грее чак толкова, но е важно за самочувствие. Дано Илийката няма извадено рамо и да е готов за Бургас. Браво на всички, които бяха на мача 
Последна промяна Viktor4o_Rs на Съб Апр 02, 2011 4:01 pm, променена общо 1 път
|
Съб Апр 02, 2011 3:58 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Не бяхмезле но можеше и повече.
|
Съб Апр 02, 2011 4:01 pm |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
В сравнение с двубоите срещу Пирин и Миньор, днес бяхме с класи по- добри от тогава! Знам че, трябва още много, но първата крачка е важна. Викторчо е прав, че днес имахме защита! Това ме радва! Голът на Меси бе изключителен! Браво на момчетата и хората подкрепили отбора в Пловдив! САМО СЛАВИЯ 
|
Съб Апр 02, 2011 4:22 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Viktor4o_Rs написа: Хора, само на мен ли ми се струва, че за пръв път през тоя полусезон играхме със защита - и то защото Генев го нямаше  Басо и Молдованов също имаха грешки, но в сравнение със предишните мачове направо си бяха перфектни  Манекенът ми харесва и трябва да бъде титуляр. Иначе се получи много здрав мач и нашите се бориха много, Меси с прекрасен гол  Дузпата на Тъча ми се видя голяма симулация ... Дано за Купата успеем да бием, там ни е важно. Доволен съм от точката, въпреки че тя не ни грее чак толкова, но е важно за самочувствие. Дано Илийката няма извадено рамо и да е готов за Бургас. Браво на всички, които бяха на мача  Не само на тебе така ти се струва, споко -:) Направо си ми взел думите от устата! Най-после имаме защита! Браво на Басо, браво и на Молдованов (никаква дузпа не е направил)! Но браво и на Кунчев - лъв беше на вратата! Имахме и късмет, а и Меси вкара страхотен гол (най-после -:))! Добри думи заслужават и останалите - раздадоха се този мач! Дано контузията на Илийката не е фатална, за да може да помогне и срещу цаците. А "черната дупка" Генев по-добре ще бъде да го запазят за ... некой друг отбор.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Апр 02, 2011 4:26 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Илийката обаче е с извадена ключица и явно отпада за Черноморец 
|
Съб Апр 02, 2011 4:27 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Абе май Кокала най-сетне разбра ,че без защита не става. Те и майните много изпуснаха ама в този вариант защитата е направо класа  Надявам се на успех срещу цаците!
|
Съб Апр 02, 2011 4:59 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Не бързайте да се радвате, сигурен съм че пазеше Генев от контузия или картони, още в Бургас пак ще е титуляр ...
|
Съб Апр 02, 2011 5:18 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Незнам но ЛЕТАЛЧЕТО много ме кефи борисе по целият терен,неспира да гони.
|
Съб Апр 02, 2011 6:02 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Играхме добре в защита, защото оня бастун Генев го нямаше (Челси, наздраве  )
|
Съб Апр 02, 2011 6:18 pm |
|
 |
|