Купа на България , сезон 2010/2011
Автор |
Съобщение |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
 Re: Купа на България , сезон 2010/2011
Death_Squad написа: Айде първо ние да биеме пък после да ги гледаме другите Айде да огледаме добре ситуация от всички страни, за да не ни излязат криви сметките.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Пет Апр 08, 2011 11:45 am |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
Цитат: katsumoto написа:_________________________________________________________________ Купа България, 1/2-финали20.04 (Сряда), Славия -  - пряко по bTV action Купа България, финал25.05 (Сряда), Славия -  - пряко по bTV action  _________________________________________________________________ Забележки:1. За домакинските мачове имате право да не идвате на стадиона или да ги гледате по телевизията ако: А) сте в затвора с доживотна присъда; Б) сте спали предишната нощ на стадиона и няма да ви се наложи да идвате, защото вече сте там; В) се казвате Венцислав Стефанов и сте продали въпросния домакински мач; Г) живеете в Хондурас и поради часовата разлика, когато решите да дойдете на стадиона, мачът ще е свършил преди около 14 часа; Д) поради наближаващият край на света (бел.авт.: 21.12.2012) и скъпия телевизор, който сте си взели за коледа, сте взели решение да не излизате навън до края; Е) си носите въпросния телевизор с вас на стадиона; Всички останали не са извинени 2. За двубоите на 20.04 и 25.05 не е ясен единствено началният час на срещата и противника на СЛАВИЯ. Забележка 1 важи с пълна сила и за тези два мача! Забележка 3: Вече е ясен противника на СЛАВИЯ за полуфинала на 20.04 - Пирин Благоевград. Честито! Забележка 4: Никакви допълнителни разпоредби и нормативи немогат да отменят Забележка 1 
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Пет Апр 08, 2011 12:54 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
katsumoto написа: Цитат: katsumoto написа:_________________________________________________________________ Купа България, 1/2-финали20.04 (Сряда), Славия -  - пряко по bTV action Купа България, финал25.05 (Сряда), Славия -  - пряко по bTV action  _________________________________________________________________ Забележки:1. За домакинските мачове имате право да не идвате на стадиона или да ги гледате по телевизията ако: А) сте в затвора с доживотна присъда; Б) сте спали предишната нощ на стадиона и няма да ви се наложи да идвате, защото вече сте там; В) се казвате Венцислав Стефанов и сте продали въпросния домакински мач; Г) живеете в Хондурас и поради часовата разлика, когато решите да дойдете на стадиона, мачът ще е свършил преди около 14 часа; Д) поради наближаващият край на света (бел.авт.: 21.12.2012) и скъпия телевизор, който сте си взели за коледа, сте взели решение да не излизате навън до края; Е) си носите въпросния телевизор с вас на стадиона; Всички останали не са извинени 2. За двубоите на 20.04 и 25.05 не е ясен единствено началният час на срещата и противника на СЛАВИЯ. Забележка 1 важи с пълна сила и за тези два мача! Забележка 3: Вече е ясен противника на СЛАВИЯ за полуфинала на 20.04 - Пирин Благоевград. Честито! Забележка 4: Никакви допълнителни разпоредби и нормативи немогат да отменят Забележка 1  like 
|
Пет Апр 08, 2011 3:15 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
katsumoto написа: Цитат: katsumoto написа:_________________________________________________________________ Купа България, 1/2-финали20.04 (Сряда), Славия -  - пряко по bTV action Купа България, финал25.05 (Сряда), Славия -  - пряко по bTV action  _________________________________________________________________ Забележки:1. За домакинските мачове имате право да не идвате на стадиона или да ги гледате по телевизията ако: А) сте в затвора с доживотна присъда; Б) сте спали предишната нощ на стадиона и няма да ви се наложи да идвате, защото вече сте там; В) се казвате Венцислав Стефанов и сте продали въпросния домакински мач; Г) живеете в Хондурас и поради часовата разлика, когато решите да дойдете на стадиона, мачът ще е свършил преди около 14 часа; Д) поради наближаващият край на света (бел.авт.: 21.12.2012) и скъпия телевизор, който сте си взели за коледа, сте взели решение да не излизате навън до края; Е) си носите въпросния телевизор с вас на стадиона; Всички останали не са извинени 2. За двубоите на 20.04 и 25.05 не е ясен единствено началният час на срещата и противника на СЛАВИЯ. Забележка 1 важи с пълна сила и за тези два мача! Забележка 3: Вече е ясен противника на СЛАВИЯ за полуфинала на 20.04 - Пирин Благоевград. Честито! Забележка 4: Никакви допълнителни разпоредби и нормативи немогат да отменят Забележка 1  NICE 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пет Апр 08, 2011 4:52 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
BOJOV-KUSHEV za prezidenti !
|
Пет Апр 08, 2011 7:56 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13212 Местоположение: SOFIA
|
Супер жребий, по-добре нямаше как да се получи. Ние да си бием, "Литекс" да отреска "чорбата" и сме в Европа независимо от изхода на финала, в който трябва да сме на 200% независимо от противника.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Апр 08, 2011 8:42 pm |
|
 |
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
I az taka mislia parvo triabva da sme 100% konzentrirani sresty Pirin,a posle ako Litex biat 4orbata sme v Liga Evropa..
|
Пет Апр 08, 2011 8:54 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Много прочетох, искам и аз да си кажа мнението! Бях на мача, нищо, че съм бургазлия, бях обещал на един приятел, че ще гледаме от агитката на "Славия"! След малко за мача! Първо, искам да кажа, че съм възхитен от агитката на "Славия", имаше едно момче отпред което "водеше" цялата агитка през цялото време! Един, двама малоумници се опитаха да провокират малкото фенове на "Черноморец", моментално беше спряна такава провокация! Губиха в резултата, но си пуснаха фойерверките ( преди това, бяха предупредени, НИКАКВО хвърляне към терена!!!!) Не знам, кой се смее, че "Славия" нямали фенове, аз лично тази вечер се убедих, че имат фенове, и то много верни! За самият мач! Пак казвам, няма такива фенове, почти 50% в самото начало не успяха да видят дузпата ( опъваха се флагове, знамена), но после почти 80% от агитката беше на мнение, че освен дузпа има и спестен червен картон! Това точно феновете на "Славия" го казаха! Сега с добавка и гола от засада накрая, става малко в повече! Но, аз това което видях, съдията никой не подкрепяше! Свирише си, като нормален български съдия! Просто толкова си могат! Не можах да видя засадата при изравнителния гол за 3:3, но искам да видя повторенията дали нямаше опасна игра?! Но, казвам честно, нямаше съдийска намеса! Страничния, ами толкова си може, и явно не е за нашите терени! В 91-та минута да проспиш засада "захласнат" от хубавия гол ( а той наистина се получи великолепен!), та става така, че червен картон в първата минута, и гол от засада ( може и с нарушение) в 91-а, малко идва в много! Да, разбирам и феновете на "Славия", че колко пъти са били рязани, но дано друг път това да избие срещу ""Левски"" и "ЦСКА" , а не срещу отбор, който може би и повече е рязан! Но, пак казвам, бях на мача! Няма уговорки, няма НАРОЧНИ грешки, просто толкова си ни могат съдиите! Мога да кажа само едно! ОГРОМНО БРАВО и на двата отбора! Чакам от вас, съфорумниците, да ми кажете кога последно е имало такъв трилър! 4:4! Повеждане, изравняване, продължения, дузпи?! Уникален мач! Едно голямо честито на участниците в този мач! Дано "Славия" има добър жребии ( мразя и треньора им, и президента им) но пък обичам феновете им! Това е само игра! Тази вечер, така се получи! Респект и на бургазлии, на моите съграждани, които с ръкопляскане изпратиха и двата отбора! Каквото и да говорим, получи се спектакъл!...Един Бургаски ПИЧ От форума на ГОНГ написа това. Това е ФЕН НА ФУТБОЛА,ако всички са такива ще имаме повече зрители по стадионите!
|
Пет Апр 08, 2011 9:30 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Slaviq написа: Много прочетох, искам и аз да си кажа мнението! Бях на мача, нищо, че съм бургазлия, бях обещал на един приятел, че ще гледаме от агитката на "Славия"! След малко за мача! Първо, искам да кажа, че съм възхитен от агитката на "Славия", имаше едно момче отпред което "водеше" цялата агитка през цялото време! Един, двама малоумници се опитаха да провокират малкото фенове на "Черноморец", моментално беше спряна такава провокация! Губиха в резултата, но си пуснаха фойерверките ( преди това, бяха предупредени, НИКАКВО хвърляне към терена!!!!) Не знам, кой се смее, че "Славия" нямали фенове, аз лично тази вечер се убедих, че имат фенове, и то много верни! За самият мач! Пак казвам, няма такива фенове, почти 50% в самото начало не успяха да видят дузпата ( опъваха се флагове, знамена), но после почти 80% от агитката беше на мнение, че освен дузпа има и спестен червен картон! Това точно феновете на "Славия" го казаха! Сега с добавка и гола от засада накрая, става малко в повече! Но, аз това което видях, съдията никой не подкрепяше! Свирише си, като нормален български съдия! Просто толкова си могат! Не можах да видя засадата при изравнителния гол за 3:3, но искам да видя повторенията дали нямаше опасна игра?! Но, казвам честно, нямаше съдийска намеса! Страничния, ами толкова си може, и явно не е за нашите терени! В 91-та минута да проспиш засада "захласнат" от хубавия гол ( а той наистина се получи великолепен!), та става така, че червен картон в първата минута, и гол от засада ( може и с нарушение) в 91-а, малко идва в много! Да, разбирам и феновете на "Славия", че колко пъти са били рязани, но дано друг път това да избие срещу """Левски""" и "ЦСКА" , а не срещу отбор, който може би и повече е рязан! Но, пак казвам, бях на мача! Няма уговорки, няма НАРОЧНИ грешки, просто толкова си ни могат съдиите! Мога да кажа само едно! ОГРОМНО БРАВО и на двата отбора! Чакам от вас, съфорумниците, да ми кажете кога последно е имало такъв трилър! 4:4! Повеждане, изравняване, продължения, дузпи?! Уникален мач! Едно голямо честито на участниците в този мач! Дано "Славия" има добър жребии ( мразя и треньора им, и президента им) но пък обичам феновете им! Това е само игра! Тази вечер, така се получи! Респект и на бургазлии, на моите съграждани, които с ръкопляскане изпратиха и двата отбора! Каквото и да говорим, получи се спектакъл!...Един Бургаски ПИЧ От форума на ГОНГ написа това. Това е ФЕН НА ФУТБОЛА,ако всички са такива ще имаме повече зрители по стадионите! До последното изречение си мислех, че ти си го писал. 
|
Пет Апр 08, 2011 9:38 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Ебати фена на футбола , толкова и разбира чак червен картон аххахах

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Апр 08, 2011 9:51 pm |
|
 |
|