Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 8:32 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 "Славия" - "Академик" (Сф) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия" - "Академик" (Сф)
Тегаво ше е с Пирин от тоя отбор само на Божов ,Пеев и Метъла като влезна им беше ясно каква е целта на играта.

Пон Апр 11, 2011 6:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

След шоуто с Черноморец тоя мач днес на всички ни беше яко тъп :lol: :lol: Резонна победа, без въобще да си даваме зор. Този кръг много отбори пред нас загубиха точки и това е добре. Нашите ми прави впечатление, че доста добре използват статичните положения - имаме високи футболисти и това може да е една от силните ни страни :)

Пон Апр 11, 2011 7:43 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

А на мене ми прави впечатление че Кокала не проявява никаква вариативност на състава.И всичко се концентрира около Божов.Ако му тръгне играта бием.Ако ли не-Миньор и Берое.

Пон Апр 11, 2011 8:10 pm
Профил
Луд за връзване

Viktor4o_Rs написа:
След шоуто с Черноморец тоя мач днес на всички ни беше яко тъп :lol: :lol: Резонна победа, без въобще да си даваме зор. Този кръг много отбори пред нас загубиха точки и това е добре. Нашите ми прави впечатление, че доста добре използват статичните положения - имаме високи футболисти и това може да е една от силните ни страни :)

Последните 15 минути агитката си направи добро шоу. Гледах го с удоволствие! Честита победа на всички Слависти!

Вто Апр 12, 2011 8:07 am
Профил
Модератор
Аватар

:lol: :lol: След 2та малоумни гола и на 2та отбора им се искаше да свърши по-бързо мача

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Вто Апр 12, 2011 11:04 am
Профил
Познат
Аватар

След срещите ни с вас, лично на мен ми станахте супер симпатичен отбор. Говоря най-вече за публиката. С агитката ви сме в много добри отношения, няма дразнене, няма подигравки. Дори след като вие запяхте "Искаме купата", а ние "Искаме в групата" ни пляскахте. :) Така трябва да и да бъде. :D

Чет Апр 14, 2011 8:14 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Да ви бяхме полегнали (незабелязано разбира се), че скапания отбор на Лечков да замине.... как град с толкова история може да бъде намразен заради изцепките на един единствен циганин :((( Тъжно, но факт...

Чет Апр 14, 2011 9:15 am
Профил
Познат
Аватар

Според мен вие не се напрегнахте много много. Но това, че ние сме си слаби и сами си вкарахме и двата гола (единия в буквалния смисъл), вие не сте ни виновни за това. Аз даже си мисля, че вие имахте намерение да ни помогнете, но след 2:0 щеше да стане много явно. Няма какво да се сърдим на вас. Просто ние нямаме отбор за "А" група. Но без пари толкоз. :? Все пак аз съм уверен, че все някак си ще се спасим. Просто и другите отбори от нашата черга са също горе долу толкова слаби. Ще видим какво ще стане. Дано да се спасим. А на вас ви пожелавам УСПЕХ в срещите за Купата на България и първенството. Само един мач ви дели от Европа. Супер ще е ако догодина заиграете в Лига Европа. :D

Чет Апр 14, 2011 12:23 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

АКАДЕМИК София написа:
След срещите ни с вас, лично на мен ми станахте супер симпатичен отбор. Говоря най-вече за публиката. С агитката ви сме в много добри отношения, няма дразнене, няма подигравки. Дори след като вие запяхте "Искаме купата", а ние "Искаме в групата" ни пляскахте. :) Така трябва да и да бъде. :D

искам да те питам нещо, задавам си този въпрос отдавна ...
помня когато станахте 3ти в А РФГ, бе отдавна, тогава имахте агитка, беше колкота нашата постоянна сега, но за тогавашните стандарти бе малка...та въпроса ми е - как така ти стана от Академик ?

Чет Апр 14, 2011 12:48 pm
Профил
Познат
Аватар

Значи от тогавашните времена идват няколко по-възрастни хора и те са ми разправяли, че навремето са се събирали минимум по около 3 000 човека на мач, а агитката (но не в сегашните варианти) са били около 500 човека. Те просто са слагали студентски шапки за да се различават от останалата публика. За съжаление и те се чудят какво стана с тези хора и защо не идват на мачове. Една от причините за това разбираемо е, че не играем на нашия си стадион и на повечето им е доста далечко да пътуват чак до Овча Купел. До миналата година от време на време на по-интересните срещи се събираха по около 1000 човека. И агитката ни беше по-големичка, но сега не е така.
А инак аз се запалих съвсем случайно по Академик. Преди години отидох просто от интерес и нямане на какво да правя във въпросния следобед на мач на Академик и веднага след края му вече бях от Академик. :D

Чет Апр 14, 2011 1:48 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща