Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: ЦСКА - СЛАВИЯ
е от първосигнално малоумно говедо какво очакваш...
|
Сря Апр 13, 2011 2:14 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
В събота всички на националния 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Сря Апр 13, 2011 2:38 pm |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
Ние няма, какво да губим в този мач. Говоря за точки в първнството, не за контузии и картони. Поради тази причина можем, само да спечелим! Чорбата са си вдигнали носовете и летят всоко! Дано им помогнем да паднат! САМО СЛАВИЯ
|
Сря Апр 13, 2011 2:57 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
ЦСКА обяви цените на билетите за Славия
Билетите за предстоящата футболна среща от 22-ия кръг на А ФГ меджу ЦСКА и Славия, която ще се играе на 16.04. (събота) от 21:00 ч. на националния стадион "Васил "Левски"” - Сектор Б /гости/ - 5 лева
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Апр 13, 2011 4:04 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
ще се видим в сектор Б, като Белите аз ще нося вестник Славия в ръка, че да ме познаете 
|
Сря Апр 13, 2011 7:39 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Виктор Дениран под въпрос за Славия срещу ЦСКА
Левият бранител на Славия Виктор Дениран е под въпрос за столичното дерби срещу ЦСКА. Футболистът получи разтежение срещу Академик София и бе заменен малко преди почивката. В средата на седмицата Дениран мина на ядрено-магнитен резонанс, който показа, че нигериецът трябва да почива няколко дни. Все още Емил Велев не е взел окончателното си решение дали да рискува с пускането на Дениран срещу „червените”.
За разлика от мача през есента, когато отборът бе на режим два дни преди двубоя с „армейците”, този път Велев не предвижда по-дълъг лагер за футболистите си.
Утре специалистът ще определи и групата, на която ще разчита в събота. Мачът срещу ЦСКА е от 21 часа на стадион „Васил "Левски"”.
Феновете на „белите” се събират в 20 часа пред сектор „Б”, за да влязат групово на стадиона. Привържениците ще влизат на стадиона срещу билети с цена 5 лева.
|
Чет Апр 14, 2011 4:55 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
atm написа: ще се видим в сектор Б, като Белите аз ще нося вестник Славия в ръка, че да ме познаете  A aз шалче на Славия и мен да ме познаете 
Чет Апр 14, 2011 7:12 pm |
|
 |
АКАДЕМИК София
Познат
Регистриран на: Чет Юли 31, 2008 4:13 pm Мнения: 42 Местоположение: София
|
Ники Божов не може да понася ЦСКА и ще направи всичко възможно да ги накаже.
Чет Апр 14, 2011 7:35 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
АКАДЕМИК София написа: Ники Божов не може да понася ЦСКА и ще направи всичко възможно да ги накаже. Няма нормален човек, който да понася ЦСКА  Иначе успех на Академик, дано се спасите 
|
Чет Апр 14, 2011 7:54 pm |
|
 |
АКАДЕМИК София
Познат
Регистриран на: Чет Юли 31, 2008 4:13 pm Мнения: 42 Местоположение: София
|
Viktor4o_Rs написа: АКАДЕМИК София написа: Ники Божов не може да понася ЦСКА и ще направи всичко възможно да ги накаже. Няма нормален човек, който да понася ЦСКА  Иначе успех на Академик, дано се спасите  Благодаря, успехи и на вас!
Чет Апр 14, 2011 11:20 pm |
|
 |
|