"Славия"-"Пирин"(полуфинал КБ)
Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Славия"-"Пирин"(полуфинал КБ)
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Апр 17, 2011 7:15 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
и какво ни интересува това нас ? 
Нед Апр 17, 2011 9:27 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Наказват Кокала за средния пръст към червената агиткаСлавия най-вероятно ще бъде без старши треньор в предстоящото домакинство на Пирин в полуфинала за Купата на България. Причината е поведението на наставника на "белите" Емил Велев по време на дербито с ЦСКА в събота вечер. На няколко пъти, провокиран от обиди и псувни по негов адрес, Кокала показваше неприлични жестове на публиката на "армейците" в Сектор "А" на "Васил "Левски"". Той се опита да замаскира и среден пръст, насочен към феновете, облягайки ръката си на резервната скамейка. Това негово действие обаче бе уловено от телевизионните камери. В случай че за пореден път не се окаже, че делегатите на БФС са глухи и слепи (както стана с нацисткото знаме в агитката на "Левски" по време на двубоя в Перник с Миньор), а официалните лица опишат инцидента в докладите си, Велев със сигурност ще бъде санкциониран с лишаване от правото да води отбора срещу Пирин. След дербито с ЦСКА Кокала отказа да признае, че е показвал среден пръст, но продължи да се заяжда с "червените". "Аз да показвам такива неща? Не, не съм правил така. Мога да се подпра на скамейката по какъвто искам начин. И аз не знам накъде са тръгнали в ЦСКА и какво искат да постигнат, като гледам каква малобройна публика имат. Нападат ме и ме псуват, защото много съм ги бил. Нямат как иначе да реагират. Освен това ЦСКА играе на чужд стадион, не на собствения си", коментира Велев след мача. http://www.winner.bg/bulgarian-football/read41736.html
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Апр 18, 2011 12:55 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Тъпо говедо.Да го наказват.Омразата му към чорбата го заслепява.Да не му е за първи път да го псуват.
|
Пон Апр 18, 2011 1:04 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
venci_1913 написа: [size=150]
"Аз да показвам такива неща? Не, не съм правил така. Мога да се подпра на скамейката по какъвто искам начин. И аз не знам накъде са тръгнали в ЦСКА и какво искат да постигнат, като гледам каква малобройна публика имат. Нападат ме и ме псуват, защото много съм ги бил. Нямат как иначе да реагират. Освен това ЦСКА играе на чужд стадион, не на собствения си", коментира Велев след мача.
Да живее Кинг Велев 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Апр 18, 2011 1:06 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
dano da se ponapulni stadiona i SAMO SLAVIAAAAAAAAAA
|
Пон Апр 18, 2011 1:20 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
фенчета от къде да купя новият ултра шал
|
Пон Апр 18, 2011 2:12 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Кокала беше наказан с "Левски" и играхме добре тогава, а дано и сега да е така Дениран на линия за ПиринБранителят на Славия възстановен от травма Защитникът на Славия Виктор Дениран ще бъде на разположение на старши треньора на белите Емил Велев за ключовия 1/2-сблъсък с Пирин за Купата на България в четвъртък. Младият нигериец бе с разтежение, което го остави извън групата за гостуването на ЦСКА (0-1). Така Дениран ще бъде на линия за мача на годината за Славия, който може да ги изведе до евентуално участие в Европа при определени обстоятелства. В същото време Кокала няма да може да разчита на тежко контузените Павле Попара и Илия Илиев.
|
Пон Апр 18, 2011 2:19 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
White Hart Lane написа: фенчета от къде да купя новият ултра шал И аз искам.....но как???
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пон Апр 18, 2011 4:43 pm |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
white_man написа: White Hart Lane написа: фенчета от къде да купя новият ултра шал И аз искам.....но как??? Много са красиви, но няма  Правени са по поръчка. Аз само ги видях, прекрасни са!
|
Пон Апр 18, 2011 4:46 pm |
|
 |
|