"Славия"-"Пирин"(полуфинал КБ)
Автор |
Съобщение |
boris3220
Току що регистриран
|
 Re: "Славия"-"Пирин"(полуфинал КБ)
САМО СЛАВИЯ КУПАТА Е БЯЛА
|
Пон Апр 18, 2011 5:33 pm |
|
 |
boris3220
Току що регистриран
|
КУПАТА Е БЯЛА
|
Пон Апр 18, 2011 5:41 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Всички слависти до 16 години гледат безплатно Славия - Пирин 18 април 2011 | 16:21
Ръководството на Славия направи промяна в цените на билетите за предстоящия полуфинален двубой за турнира за Купата на България. Всички слависти до 16 години ще влизат на стадиона безплатно. За останалите почитатели на "белия" тим в секторите "А" и "Б" ще се влиза само срещу 3 лева. За ложата цените на билетите са 10 лева. За гостите от Благоевград ще бъде отворен сектор "В" на стадиона в "Овча Купел". Те ще могат да наблюдават двубоя срещу 5 лева. Възловият мач е на 21 април (четвъртък) от 15,00 часа на стадион "Славия".
ИСКАМЕ КУПАТА !!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пон Апр 18, 2011 5:56 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
neka vseki dovede kolkoto se moje pove4e hora i da s4upime rekordite za poslednite 15 godini po pose6taemost !!! kupata e bqla 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пон Апр 18, 2011 6:48 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
MCMXIII написа: white_man написа: White Hart Lane написа: фенчета от къде да купя новият ултра шал И аз искам.....но как??? Много са красиви, но няма  Правени са по поръчка. Аз само ги видях, прекрасни са! Ами,да се съберем желаещите и да направим нова заявка,който я е направил да съдейства.....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пон Апр 18, 2011 7:12 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
"Ултрас" шаловете са за хората, които активно подкрепят отбора на всички домакинства и гостувния. Затова са "ултрас". Ако всичко е наред, скоро ще има страхотни нови шалове, които ще бъдат пуснати за свободна продажба и всеки ще може да се сдобие с такъв 
_________________ 1913
|
Пон Апр 18, 2011 7:20 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Божо написа: "Ултрас" шаловете са за хората, които активно подкрепят отбора на всички домакинства и гостувния. Затова са "ултрас". Ако всичко е наред, скоро ще има страхотни нови шалове, които ще бъдат пуснати за свободна продажба и всеки ще може да се сдобие с такъв  И,какво ми пречи и аз,без да съм на всички мачове да го имам?!?!?!??!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Вто Апр 19, 2011 7:11 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Божо написа: "Ултрас" шаловете са за хората, които активно подкрепят отбора на всички домакинства и гостувния. Затова са "ултрас". Ако всичко е наред, скоро ще има страхотни нови шалове, които ще бъдат пуснати за свободна продажба и всеки ще може да се сдобие с такъв  Дайте поне снимка да видя за какво става въпрос...
|
Вто Апр 19, 2011 9:45 am |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
Драги Слависти, Мисля, че Божо съвсем ясно ни обясни, че става въпрос за Ултрас шалове, както и че ще се направи партида с модел за масовите фенове. (Идеално би било за финала, ако се класираме). Снимка на шаловете: http://www.sportal.bg/galery.php?galery ... egory=1#28Сега обаче е много по-важно да се организирате с приятели и близки и да се изсипем на мача с Пирин!!!
|
Вто Апр 19, 2011 10:46 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
абе аз не мога да разбера,защо делите хората на подкрепящи и останали,това в търговията го няма щом има търсене трябва да има и предлагане,или вие подкрепящите трябва да се отличавате от останалите подкрепящи,не ставайте смешни,защото славистите и без това сме доста малко.
|
Вто Апр 19, 2011 11:28 am |
|
 |
|