Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 ТЪЖНО,МНОГО ТЪЖНО.....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Сря Апр 27, 2011 2:32 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
 Re: ТЪЖНО,МНОГО ТЪЖНО.....
Писарушките не ги писаха тия бози през изминалите години, а ги пишат точно сега, когато макар и слабички, сме на път да нарушим статуквото и едни галеници да останат с калъфките, а други галеници да не могат да се облагодетелстват от така мечтаното четвърто място... ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ ЗА ФИНАЛА! След него ще имаме достатъчно време да си говорим кой, какво и къде...
_________________ 1913
|
Сря Апр 27, 2011 2:44 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Айде стига пуска ли някакъв такива отчайващи материали  И слепец вижда, че играта ни е зле, но какво от това играта ни е такава от поне 2 сезона  С тази игра сме на ФИНАЛ нещо което не е ставало от 15 години  Вземете се зарадвайте малко и се стягаите да посетите стадиона Васил "Левски" на 25 май 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Сря Апр 27, 2011 2:56 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: Айде стига пуска ли някакъв такива отчайващи материали  Не, не съм го очаквал това от тебе  Иначе съм съгласен.Хора, вярвайте малко в отбора въпреки слабите игри.Финал е, 1 мач е всичко става.Предтавете си, че спечелим купата и вие не сте на стадиона, защото сте отписали мача.Дали ще можете да си го простите ???
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Апр 27, 2011 3:01 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Разбери ме става ми едно такова тъжно, много тъжно от задълбочените анализи на това в ква форма е тоя отбор 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Сря Апр 27, 2011 3:08 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
а какво от написаното е лъжа? иначе ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНЕМ ЗА ФИНАЛА, в противен случай няма как догодина някой да отговаря от сектор А на рефрена "От Дунава до Дарданелите ..."
|
Сря Апр 27, 2011 6:24 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
супер комплексарска статия,не си обяснявам тая злоба към Славия от всички измислени медии,ебахти нещастниците представям си ги какви мишки са на живо...
както и да е,ако обръщате внимание на такива писаници доникъде няма да се стигне
много ясно,че ще предпочитам да сме на финал независимо как сме играли,отколкото да сме играли добре и да сме отпаднали по-рано...
тъжното е,че сме на финал за купата и ще сме 1000 човека (надявам се) ...
Последна промяна ACAB на Сря Апр 27, 2011 7:16 pm, променена общо 1 път
|
Сря Апр 27, 2011 7:15 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Тоя па журналист, нямало значение победата над ЦСКА - били в слаба форма, нямало значение равния с "Левски", нямало значение че ни заколиха ритуално във Варна и Ловеч, нямало значение че в 2 мача показахме незапомнен характер и сме на финала за Купата за пръв път от 15 години - е кво има значение тогава за тоя бе, ебаси смешника  Кво има да се коментира, че не играем добре - всички го виждаме, и на мен не ми харесва че загубихме толкова точки вкъщи ... Този, както и почти всички, вече ни е отписал тотално, отдавна не помня някой толкова много да е бил сигурен в победата си, както ЦСКА, а това всъщност ни е от огромна полза, нека ни подценяват  Пожелавам вечерта на 25-ти май да има почервенели от яд и срам чорбари из села и паланки Аз ако съм на Кокала, ще събирам всички тези материали и ще им ги показвам на футболистите преди финала - как за нищо не стават, какви некадърници са и т.н. Както Дани Пеев говореше за писаниците в "Тема Спорт", нали помните тогава какво стана ? 
Последна промяна Viktor4o_Rs на Пет Апр 29, 2011 9:53 pm, променена общо 1 път
|
Сря Апр 27, 2011 7:15 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
който кАквото иска да пише ние сме на финал и запомнете ще земеме купата и няма да смя 1000 човекаа ще сме много ама много повече без значение Дали ще биеме някой мач до тогава ,КУПАТА ЩЕ БЪДЕ ПРИ НАС и САМО СЛАВИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ запомнете какво казвам !!!
|
Сря Апр 27, 2011 7:48 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1491 Местоположение: sofiq
|
Ехооооооооооо ,прочетете ВНИМАТЕЛНО какво пише! Нещо да е грешно,нещо да не е така. Радко Янкулов е Славист от сто години,и не е от измислените драскачи от типа на зарков. Така,че е прав,а ако на някой не му харесва да си сложи тенекиените очила и си зарови главата в пясъка.
_________________ N 1
|
Сря Апр 27, 2011 8:21 pm |
|
 |
|