Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 9:51 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 ТЪЖНО,МНОГО ТЪЖНО..... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: ТЪЖНО,МНОГО ТЪЖНО.....
Ебаваш ли се....къде 3000 човека...на полуфинала с Пирин нямаше толкова като броиш и агитка и семкари и роднини и всякакви в сектор А....какво остава за мач с ЦСКА, пълен стадион с чорбета...колко пенсии или семкари ще си кажат ще го гледам по твто да не изям дървото...и аз не бих си завел детето на такъв мач с такива идиоти....така че не повече от 300 човека в сектора за гости...

Чет Апр 28, 2011 10:58 am
Профил
Пристрастен
Аватар

makaveli написа:
Статията е на 100% вярна и точна! И аз ли не съм славист? ...

Много сме зле. Това, че сме на финал, за пръв път от 1996, не означава да си затваряме очите.

Пролетния полусезон имаме две победи - срещу Калиакра и Академик - все кандидати за изпадане. Не е редно през второто полувреме на мача с Пирин да се чудим, как да не ни вкарат. Много е тъжно за един отбор като СЛАВИЯ да няма разиграващи халфове. Винаги сме имали такива играчи, аз си спомням от времето на Пешо Величков.

А сега трябва да изиграят мача ни на годината срещу чорбите.

Чет Апр 28, 2011 11:04 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Здравейте, чета ве мненията и се дразня, дразня се защото няма никакъв оптимизъм, а напротив вместо да пишете глупости, че ше сме 300 човека и че ще загубим, хванете си старите тевтери, и почвайте да си организирате старите се приятели слависти, за да може да се съберем и да не се излагаме, никой няма да набие децата ви, никой нямя да ви каже нищо, стига с тая робска психика трябва пълна мобилизация! А сега за мача, Славия може в момента да не е силна, но никой не отчита момента, че може да нямаме друго, но поне имаме опитни футболисти, сегурен съм, че в отбора има мъжкари който на финала, ще се покажат характера и ше вземем купата!
Организирайте се слависти на 25.05.2011, стадион Васил "Левски", може би 19 часа!

Чет Апр 28, 2011 12:02 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Не са глупости, а са по-скоро реалности. Нали знаеш, че не можеш да накараш някой на сила да дойде на стадиона. И аз като теб ще съм най-щастливия човек на света ако се съберем 3000 човека, които да подкрепят отбора цял мач.
А за децата и боя - не ми се подхваща темата за идиотията на червени и сини фенове...там наистина има индивиди с толкова изпразнени погледи, че ще те пребие и ще забрави след 10 мин...
На 25ти ако не друго поне ще си направим шоуто...само да сме живи и здрави до тогава.

Чет Апр 28, 2011 12:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Глупостите продължават. Дотук имаме заявки за 300 билета само от слависти от провинцията...
Какви побоища, какви глупости, качваш се на колата (ако нямаш кола взимаш такси), паркираш/слизаш пред сектора, в който сме настанени, после така си тръгваш, кой ще се занимава да ти прави нещо...

Чет Апр 28, 2011 12:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

makaveli написа:
Ебаваш ли се....къде 3000 човека...на полуфинала с Пирин нямаше толкова като броиш и агитка и семкари и роднини и всякакви в сектор А....какво остава за мач с ЦСКА, пълен стадион с чорбета...колко пенсии или семкари ще си кажат ще го гледам по твто да не изям дървото...и аз не бих си завел детето на такъв мач с такива идиоти....така че не повече от 300 човека в сектора за гости...

Съжалявам, но това беше най-не адекватното ти мнение, което съм чел до сега! Изби ме смях като ти прочетох последното изречение! Стегни се малко! Спрете се с тая черна станция вече! От 15 години предава тази станция и вижте до къде сме! За финал да се молим да сме с 1000 човека отгоре, че да не се изложим съвсем!

Наистина играем плачевно, но до финала има достатъчно време да се оправят нещата и да покажем играта от важните мачове от есента. И да си славист и да не дойдеш на финален мач за Купата е просто престъпление според мен. Аз до сега на финал не съм присъствал и това ще бъде едно изключително преживяване за мен лично. Надявам се повече хора да го усмислят това и да дойдат!

Чет Апр 28, 2011 1:15 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Момчета, дайте да се мобилизираме на макс , пък каквото сабя покаже.. Все пак това си е финала

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Чет Апр 28, 2011 1:44 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

идваме и ги изяждаме ас лично сам органнизирал КЪМ 10 и15 човека който не са идвали на мач отдавна на СЛАВИЯ

Чет Апр 28, 2011 2:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

пак казвам, статията отразява нашата действителност, да (ли ви харесва или не, това е положението Минке
както съм писал не еднократно проблема не е главно в треньора, а в помощника по физическа подготовка...само с обем не става!
Отбора едвам ходи, няма скорост, няма нищо. От там идват и тактическите проблеми. Проблема и в Кокала и във Вили, както и предишните, е че немогат да нагодят тактиката по възможностите на играчите. Ето това е добрия треньор или мениджър.
Времената на Жужо и Чаво имахме си Трендо /Трендафил Терзийски/, през ранните 90 години си имахме Китаеца, после дойде Краси Пунчев. каква е приликата ? Всичките, както и 99% от кондиционните треньори в света са специалисти по лека атлетика, т.е. знаят как се тича.
След като дойде ВС на власт, треньор стана борец. личния треньор на Маджо. нищо против човека, но оттогава играем ганкиното и нашите ходят лява ръка -ляв крак.
мили мои другарчета, ето там е заровено кучето, защото имаме футболисти, не по-лоши от "дърветата" на Кано примерно, но нямаме футбол.
ИНАЧЕ ВСИЧКИ НА МАЧА! ТЕ ИМАТ 2 КРАКА И НИЕ ИМАМЕ 2!
Искам Ви пак така, както миналато година на Локо и сега на Пирин!
ПОМНЕТЕ - ЛАВИНАТА ПАДА КОГАТО НАЙ-МАЛКО Я ОЧАКВАШ!

Чет Апр 28, 2011 2:51 pm
Профил
Луд за връзване

Това, че сме се класирали на финала, не прави нещата в статията неверни. Слаби сме, трагични сме, говеда навсякъде, президент мутра. Нещата са зле. И все пак от Берлин ще се вдигна за тоя финал! Заради агитката, заради феновете, заради купона, заради Славия, така както аз си я представям- чрез нас. Не ме интересува нито Кинг Велев, нито говедата, отиваме да направим купона! Ние сме слависти!

Но и това занапред не трябва да ни затваря очите и да забравим, че не сме това, което трябва да бъдем! Аз лично нищо славистко не виждам в тоя отбор. И да спрем да псуваме. Хубаво го е написал човекът, доста точно и вярно според мен. Който иска да го обори да го направи, но не да го псуваме веднага.

И все пак: всички на финал! Дай божов лекетата дето ще играят да имат поне малко ентусиазъм като нас! Славия я правим ние, колкото и малко, такава каквато е била!

Бий чорбата по главата, бий, бий, бий!

Чет Апр 28, 2011 3:31 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща