Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 4:35 pm

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Венци в атака...
на 25ти май Васил "Левски" ще е пълен с фенове на ЦСКА. Въпреки, че не са домакини и би следвало стадиона да е разделен на две за феновете на двата отбора, бъдете сигурни, че за нас ще е само сектор Б, който в никакъв случай няма да е пълен. Видя се и в мача с Пирин, че имаше не повече от 4 000 човека и въпреки скандиранията от агитката "Сектор А, Сектор А" въпросния сектор бяхме аз, Трифон и Цецо (а седяхме 20 седалки в страни от агитката)...

това не пречи да си направим шоуто на 25ти пък ако ще да ни бият с 10 гола... имам един приятел, левскарче, който казва, че независимо колко е слаб отбора му той си го подкрепя заради емоцията. Така се почувствах и аз онзи ден на полуфинала...виках като 15 годишен и ми беше кеф защото не се случва всеки ден да си на полуфинал...от друга страна въпросните "футболисти" по никакъв начин незаслужават персонална подкрепа заради антифутбола, който демонстрират... надеждата умира последна, надявам се на достойно представяне на финала...ние поне ще си го направим весело...

Вто Апр 26, 2011 1:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

http://www.zasada.bg/%D1%87%D0%B8%D1%87 ... %BC%D0%B0/

Вто Апр 26, 2011 2:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Писарушките пак ще създадат скандал от нищото, много са жалки.

Вто Апр 26, 2011 4:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

По 100 тояги на голо за играчите, отсече Венци
от Sportline.bg

Марш на село, лумпени такива, зачеса Стефанов ултрасите, които обиждаха 90 минути Емил Велев на мача с ЦСКА

Президентът на Славия Венци Стефанов говори за ситуацията в клуба след загубата от Черноморец с 0:1 насред "Овча купел". Футболният шеф не спести думите си нито към ЦСКА, нито към съдиите, а дори и към собствените си играчи. Ще има санкции за футболистите. Не знам дали ще са парични глоби, може и да ги накажем по 100 тояги на голо. Няма как да съм доволен, след като губим на собствен терен. След мача нарочно не влязох в съблекалнята, защото бях афектиран. На футболистите нямаше да им стане много приятно, ако бях разговарял с тях, каза Венци.

Той свири отбой за Лига Европа, макар че "белите" имат шансове да играят там, ако бият ЦСКА на финала.

"Може би и аз се самозалъгвам, след като си мисля, че можем да играем в Лига Европа, призна "белият" бос. - До тази загуба имахме реален шанс дори да се преборим за 4-ото място. Явно младите момчета не са дорасли за големи успехи. Според мен те трябва да искат повече и да се борят повече. Георги Христов каза, че са играли с желание, но явно то не е достатъчно голямо. До края трябва във всички мачове да играят за победа. Да не мислим само за купата, защото финалът е много далеч. Не сме отписали първенството, но след тази загуба вече нямаме шаснове за Европа".

Венци нахока и съдията Радан Мирянов, който свири дузпата за ЧЕрноморец и от нея дойде загубата.

"Дузпа нямаше! Радан Мирянов се изсра на метеното, както се казва, но това не е най-важното, обясни Венци. - Играхме безобразно. Аз си тръгнахточно когато започна продължението на мача".

Той обаче защити треньора на Славия Емил Велев-Кокала. "Аз ако бях на мястото на ВЕлев, щях да съм доста по-рязък, заяви още Венци. - Не може една орда отрепки да те псуват и да говорят за майка ти и за децата ти, а ти да седиш безмълвен. Феновете се оправдават, че той бил показал среден пръст. Тези отрепки, като ги видя извън стадиона, бягат с 300 км в час. Нали са големи мъже? Защо не ми кажат в лицето каквото искат да кажат? Това е мъжкото".

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Сря Апр 27, 2011 2:39 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Кефи ме, че даде по 2000 лв. премия за класирането на финала, а после наложи по 2000 лв. глоби след загубата от "Ч-ц". Пито - платено. Супер мениджмънт.

Нед Май 01, 2011 11:15 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов: Не стъпвам на стадиона на "Левски", защото много ще ме псуват

"На Герена има една орда, която "благославя" всичко живо, иначе съм приятел с Тодор Батков", заяви босът на Славия
Президентът на Славия - Венцислав Стефанов разкри защо никога не посещава мачове на стадиона на "Левски", дори когато белите играят срещу сините столично дерби.

"Не стъпвам на стадиона на "Левски", защото много ще ме псуват. На Герена има една орда, която "благославя" всичко живо, иначе съм приятел с Тодор Батков", сподели шефът на Славия.

"Иначе мога да седна да гледам мач с всеки един президент от "А" група", каза още той.

"Колкото до представянето на Славия през този сезон, бъдете сигурни, че това 9-то място, на което се намираме в момента изобщо не ни задоволява. Не искам да завършим първенството на тази позиция и ще направим всичко възможно до края на първенството да се изкачим по-нагоре в таблицата. Иначе, единствено спечелване на Купата на България може да ни спаси сезона, но предполагам, че и в ЦСКА са със същата нагласа", добави Стефанов.

То пък само на "Герена" да беше :lol: :lol: :lol:

Нед Май 01, 2011 3:13 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци обърна плочата: Само феновете заслужават моето доверие

Не ме питайте за Велев, с него всичко е наред, отсече президентът на Славия след поредната „бяла“ катастрофа

Малко по-рано днес Славия претърпя четвъртата си поредна загуба за първенство, след като падна с 0:1 от Черно море, а президентът на „белите“ Венци Стефанов дори не дочака края на двубоя. Той обаче бе пресрещнат от екип на Livesport.bg и сподели разочарованието си пред нашата камера.

„Изключително разочарован съм. Единствените, които заслужават моето доверие, са феновете. Има някои конкретни футболисти, които много ме разочароваха, но сега няма да им споменавам имената. Не ме питайте за Велев, всичко е наред с него. Искам да извиня на всичките ни фенове за това, което се случи днес, защото то бе под достойнството на Славия“, коментира накратко Венцеслав Стефанов.

За никого не е тайна, че нито привържениците на Славия харесват президента си, нито той тях. По всичко личи обаче, че Венци и феновете на "белите" са заровили томахавката.
:lol: :lol: :lol:

Сря Май 04, 2011 7:04 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Само "Славия",
само "Славия",
само, само, само СЛАВИЯ!

Който беше на мача ще ме разбере :D

(шизофрения, шизофрения...)

Сря Май 04, 2011 7:33 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

САМО СЛАВИЯ РАЗБИРА СЕ

Сря Май 04, 2011 7:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

aH TI DEBELA LICEMERNA MASTIOOOOOO W C
Pisna ni ot pederskatite ti nomerca

Сря Май 04, 2011 7:47 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 130  Следваща