Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 10:25 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
 Треньорски гайгер за май 

Имате ли доверие в треньора?
Анкетата свършва на Вто Май 31, 2011 11:11 am
Да 19%  19%  [ 10 ]
Не 81%  81%  [ 44 ]
Общо гласове : 54

Треньорски гайгер за май 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Треньорски гайгер за май
Време е да се измисли песен в негова чест. Не сме имали по-силен отбор и треньор в последните 20 години! Дано се кандидатира за президент на България !

п.с: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Чет Май 05, 2011 2:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мога да говоря с Веско Маринов да направи песен.

Чет Май 05, 2011 7:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Давай, ще напишем и текста:

"Ако някой тариктат на бялата ни чест посегне
Кокала във миг ще му приседне".
:mrgreen:

Чет Май 05, 2011 8:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Хайде, измисляйте я проклетата песен, че вече имаме двама, да не кажа трима желаещи да пеят и чакат готовия текст :lol:

Чет Май 05, 2011 9:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ако някой пак защитата ни гази
Кокала играчите ни пази :lol: :lol: :lol:

Чет Май 05, 2011 9:41 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Бивш треньор на Черно море сменя Кокала в Славия

Въпреки че Венцеслав Стефанов афишира пълно доверие към Емил Велев, треньорът на Славия може да бъде уволнен след края на сезона. Президентът на "белите" вече се е спрял на вариант за негов заместник. С най-големи шансове да поеме най-стария столичен клуб е Никола Спасов, който за последно води Черно море, съобщава "Меридиан мач".

Спасов, известен с прозвището Мастиката, обаче не е единствената опция пред боса на столичани. Със сериозни шансове да стане треньор на Славия е и Стефан Грозданов. Бившият наставник на Локомотив (София) и Пирин от близо година е безработен. И Грозданов, и Спасов със сигурност няма да излязат скъпо на ръководството на "белите".
http://slavia.sportal.bg/news.php?news= ... 14&champ=1

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пет Май 06, 2011 8:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Viktor4o_Rs написа:
Ако някой пак защитата ни гази
Кокала играчите ни пази :lol: :lol: :lol:

мелодията да е по песента на Веселин Маринов :D

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Пет Май 06, 2011 9:56 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Кокала: От "Левски" ме изгониха като шампион, че сега в Славия ли да ме е страх
06 май 2011 | 11:40
(5) Чат Препоръчай Свежо Twitter
Кокала: От "Левски" ме изгониха като шампион, че сега в Славия ли да ме е страх
Облаците над главата на Емил Велев-Кокала се сгъстяват. Славия загуби четири мача поред в „А"група. Остават още пет плюс финала за купата срещу ЦСКА. Какво се случва на Овча купел? След загубата от Черно море Кокала даде интервю за „7дни спорт".

- Г-н Велев, направо ще ви питам - да не би Славия да продава мачове? Цяла пролет на когото му трябваха точки, си ги взе. Кажете честно какво се случва?
- Браво, и това доживях да чуя. Всичко друго може да се случи, но точно това -не. Вие как си представяте да изляза пред отбора и да кажа - момчета, този мач го даваме. Няма как да стане, не и при мен.

- Добре, но отборът пада, хората псуват...
- Кой псува? Двама-трима са. И аз мога да отида там, където работят, и да ги псувам. Това какво променя? Публиката на Славия е културна и възпитана, тя подкрепя отбора си. За съжаление обаче хората са прави да недоволстват. Четирите поредни загуби са пълна трагедия. Специално за последния мач с Черно море мога да кажа, че не заслужавахме да загубим. Не търся оправдания, надявам се в оставащите пет мача да спечелим колкото се може повече точки.

- Добре де, ама как така стана, че през есента бихте ЦСКА и без малко да биете и "Левски", а сега губите от доста по-слаби отбори?
- И аз не знам, отдавам го на това, че през зимата ни напуснаха доста футболисти. Взехме нови, но очевидно още не са се сработили както трябва с отбора. Това, разбира се, не е оправдание, но го казвам като една от причините. За мен по-лошото е това, че в доста мачове не показваме характер и манталитет.

- Майкъла казва, че на Локо (Сф) манталитетът свършва на Централна гара, а на Славия - до Руски паметник?
- Аз не искам да коментирам кой какво е казал. Но е факт, че не играем във всички мачове както можем. Ето - стигнахме финал за купата, през есента имахме добри резултати с ЦСКА и "Левски". Тази пролет бихме "Левски" в контролен мач, направихме равен на Локо (Пд) на Лаута, спечелихме два тежки мача за купата. Няма двубой, в който да сме играли затворено. Моите отбори винаги са се стремели да играят нападателен футбол. Но ето например срещу Черноморец и Черно море получихме по един гол, след което съперникът се затвори и почна да играе грубо. В последния мач съдията спести поне един червен картон на варненци. Главната вина обаче си е в нас.

- Срам ли ви е, вас и играчите, от тези загуби?
- Много ясно, че се срамувам. Във футбола трябва да знаеш да губиш, но не и по този начин. Не вярвам и на футболистите да им е безразлично. В съблекалнята видях какво пише на лицата им, в никакъв случай не изглеждаха щастливи. В крайна сметка това е тяхната професия и трябва да побеждават, а не да падат.

- Да няма бойкот срещу вас? Често пъти тарторите взимат треньора на мушка и насъскват останалите срещу него.
- Не, едва ли. Държа се нормално с футболистите. Освен това давам шанс на всички да играят. Погледнете статистиката и ще се уверите в това. Според мен проблемът донякъде е и психологически. Дойде от това, че спечелихме двата мача за купата след 120 минути игра. Вероятно след всяка от тези две победи е спадала мотивацията на играчите за мачовете от ,,А” група. Почнали са да мислят само за финала с ЦСКА. А това на мен хич не ми харесва, дотогава има още 20 дни и съвсем други мачове, които първо трябва да спечелим.

- Очевидно ще ви се наложи. През март ходих на онзи мач, когато Миньор победи Славия с 2:1 на Овча купел. Тогава перничани бяха изпадащи, сега опитват да ви задминават в класирането?
- Не са ни задминали, с равни точки сме, балансът от преките двубои е еднакъв, имаме по-добра голова разлика. И като говорим за класирането, защо не погледнете каква е головата разлика на Славия? Аз ще ви я кажа - 33 вкарани, 31 допуснати. Положителна е, само още шест отбора в „А" група имат положителен баланс. Нека не гледаме само лошото, а и да споменем положителните неща.

- Така е, вкарвате голове. Но пък някои от най-важните играчи на Славия се излагат. Имам предвид например Даниел Пеев - кадърно момче, а се влачи като народна песен по игрището тази пролет?
- Той напоследък взе да се стяга, ако трябва да бъдем обективни. Но е вярно, че лидерите в Славия трябва да дават много повече. Георги Христов също спря да вкарва голове. И късмет нямаме. Срещу Черноморец например Виктор Генев от няколко метра уцели гредата, вместо да вкара гол.

- Според мен, ако Генев го сложите там и му кажете да я удари, няма да уцели.
- Няма, ще вкара гол. Но това е лошият късмет.

- Имате двама в нападение, които са на общо 70 години. Това ли е подмладяването в Славия?
- Е, тук не сте прав. Почвам да изброявам: вратарят Кунчев е на 19 години, Дениран е на 22, Генев е на 22, Басо е на 23, Филипов е на 22. Имаме и такива, които дори нямат 20. Васев е на 18, Спас Георгиев и Иван Иванов също са на тази възраст, Предев е на 17. Всички те тренират с мъжкия тим и играят кой повече, кой по-малко. Това са неща, които е важно да се отбележат.

- Имате си и един, дето му казват Меси, ама май само се е отъркал в оригинала?
- Това е Радослав Димитров, той е на 22 години. Младо момче, даваме му шанс за изява. Над 30 са само трима - Илия Илиев, Николай Божов и Мартин Кушев. Останалите са млади. Такава ни е договорката с президента на Славия г-н Стефанов, да се налагат млади футболисти.

- Затова ли не купувате скъпи звезди?
- Да, ние сме се разбрали, че бюджетът за селекция не може да се раздува. Криза е и се налага рационално харчене на средствата.

- Остават още пет мача и финалът за купата сигурно за тях това ще е последният шанс да се докажат?
- Кой как се е представил, ще смятаме накрая. Сега нищо не мога да кажа освен това, че се надявам Славия да завърши шампионата по най-добрия начин.

- Аз ако съм на вас, ще ги скъсам от глоби. Съгласен ли сте, че не може така да се живурка на гърба на футбола и на Славия?
- Не може наистина. Но глоби има. И целият отбор е бил глобяван, и отделни футболисти са били санкционирани, когато не са изпълнявали спортно-техническите указания.

- Последно да ви питам - сигурен ли сте в оставането си в Славия. Резултатите се влошават, а това винаги води до недоверие в треньора?
- Вижте, аз каквото мога, правя. За мен е важно да си свърша работата по възможно най-добрия начин. Оттам нататък си има ръководство, хора с глави на раменете, те преценяват. Нашата професия е такава, че си ходиш с оставката в джоба. Нито ще ми е за първи път, нито за последен. Те от "Левски" ме изгониха, след като станахме шампиони и почнахме в квалификациите за Шампионската с две победи с общ резултат 9:0, така че съм видял всичко.

ВИНАГИ С ВАС !

Пет Май 06, 2011 12:43 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Тоя пък Мастиката какъв треньор е, имаме си вече алкохолик на скамейката :lol: :lol: :lol: Бай Гроздан е друго нещо вече :roll:

Пет Май 06, 2011 3:18 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

От Кокал на Мастика.После и Масларя да вземем :lol: :lol: :lol: Ебати цирка е всичко :!: :lol:

Пет Май 06, 2011 4:34 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща