Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 10:17 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 456 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 46  Следваща
 КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
Кокала ако вземе да бие, то ще вземе и да остане. :?
Е*ал съм го и си лягам.
Божов ще ги накаже.
КЗВС !

Пон Май 23, 2011 11:33 pm
Профил WWW
Познат

Хайде,какво става. Трябва да се съберете 3-4000 слависти.Срам ще е ако сте по-малко.Финала е в София все пак.Хайде по-сериозно.

Вто Май 24, 2011 10:00 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Аз залагам че ще сме над тази цифра..

Вто Май 24, 2011 10:28 am
Профил
Орден "Стара Славия"

maximus написа:
Хайде,какво става. Трябва да се съберете 3-4000 слависти.Срам ще е ако сте по-малко.Финала е в София все пак.Хайде по-сериозно.

Денят, мястото и часът не предразполага това да се случи, поне според мен. Отделно трябва да кажем и за непрестанния геноцид от 15 години насам към клуба, който е главната причина за импотентността на голяма част от феновете на отбора.
Денят е делничен, работен. След 4 почивни дни човек трудно ще си вземе отпуска. Аз лично ще говоря с шефа да му пусне по-рано, иначе няма да успея. Много слависти от по-старото поколение, които са израстнали в близките квартали до стадиона няма да дойдат, на моята улица във всяка къща бащата е славист, но отказват да идват, защото това не е тяхната Славия. И аз ги разбирам и не мога да ги съдя. Те живеят със по-добрите спомени, и винаги съм им завиждал за това.
Оправдания или не, такава е картинката към днешна дата. Само Славия !

Вто Май 24, 2011 10:32 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Финалът: Шествие, билети, хореография...
24 май 2011

Напомняме, че продължава предварителната продажба на билети за привърженици на „Славия”. Ценните хартийки за „Б” сектор на цена 3 лева и за блокове 8, 14, и 15 на сектор „А” при цена 8 лева се продават както следва:

1. В кафенето на централния вход на стадион „Славия”, което работи от 8.30 часа до 18 часа без почивен ден.

2. От Националния Клуб на Слависта - всеки делничен ден от 9 до 17 часа в офиса на фирма „Ковас” намиращ се в административната сграда на „Славия” на улица „Коломан№1”, етаж 2, стая 200.

За въпроси и справки свързани с билетите телефон: 0888/795489 и 0897/849154 - Борис Маринов.

3. На двете каси на стадион „Васил "Левски"” – тази на бул. „Гурко” и при езерото „Ариана”. В деня на мача ще работи и тази срещу Метростанцията на стадиона.

От Националния Клуб на Слависта уточняват, че в деня на мача 25 май (сряда) ще се тръгне организирано с коли към ст. „Васил "Левски"”. Подсигурени са паркоместа. Сборен пункт на бул. „Евлоги Георгиев” и ъгъла с бул. „Черни връх” на спирката на автобуси: 72, 76, 204, 604 в посока „Орлов мост”. Начален час на събирането 17.30, тръгване към стадиона в интервала 17.45-18.00. От СДВР информират, че движението в района ще бъде спряно и ще има засилено полицейско присъствие.

„Белите” фенове се обръщат към всички слависти, които ще присъстват на финала да бъдат с бяла връхна дреха. Не е задължително това да бъде фланелка на „Славия”, може да е риза, блуза, поло и тн, но в бял десен. Като изключение може и фланелка с черен цвят. Това се прави, за да има единен фон сектора със слависти в клубните цветове. Подготвя се и специална хореография.

http://www.slaviasofia.com/novini/final ... afiia.html

Вто Май 24, 2011 10:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Нечуван брой "бели" фенове на финала

Близо 1000 билета продаде „Славия" за финала за Купата на България в сряда. Интересът към големия мач сред славистите е сериозен, има заявки от Севлиево, Малко Търново, Първомай, а и от фенове в чужбина. Очаква се близо 3 хиляди „бели" да подкрепят тима, което е сериозен брой с оглед на традиционната посещаемост на домакинствата на „Славия".

На тренировката в понеделник фенове планираха да се срещнат с играчите и да ги надъхат допълнително за сблъсъка с ЦСКА. Мачът е първа възможност за спечелване на трофей за клуба от 15 години. Агитката подготви масово посещение на заниманието с транспаранти и песни.

Автоколона със слависти ще тръгне вкупом от НДК към стадион „Васил "Левски"" в сряда, с което се цели да се улеснят най-вече хората от провинцията. За тях са издействани 50-60 паркоместа в близост до арената.

Вратите на сектор „Б" ще бъдат отворени 3 часа преди началото, за да бъде наредена подготвената от феновете хореография. Тогава ще влязат и първите привърженици на ЦСКА, които също готвят шоу в сектор „Г".

Мартин Кушев и Павле Попара до последно ще се надяват да попаднат в групата за финала. Двамата се възстановиха след травми, но треньорът Емил Велев ще преценява дали са в достатъчно добра конди-ция за игра в най-важния мач през сезона.

ВИНАГИ С ВАС !

Вто Май 24, 2011 11:09 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Виж ако сме продали 1000 билета за нашия сектор до сега , няма как да сме под 3000 на мача.
В България няма практика да се купуват билети в дните преди мача, освен ако не е специално събитие, на което да се разпродаде стадиона.
Всеки знае, като отида ще има билети на касите..
Отделно мача е от 19:00 , не мисля, че работата би била проблем, смяна може да се смени, много хора работят до късният следобед и спокойно могат да дойдат.
От ЦСКА са продали 3000, което също е доказателство, че много хора ще пазаруват билети в деня на мача.
Очаквали се над 15000.

Искам да поздравя и НКС за перфектната организация!

Вто Май 24, 2011 11:11 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

ico_tysona написа:
nemoa da gi gledam tiq klip4eta 6to teka

Опитай с Мозила, с ИЕ не тръгват.

Вто Май 24, 2011 11:14 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Аз също така мисля, че ще бъдем много повече от 1000. Минимум 3000!!! Както каза staev10, много хора типично по нашенски, ще вземат билетите в последния момент. Няма да се притеснявате всичко ще бъде наред, голямо шоу ще стане, а и накрая ще триумфираме! :twisted:

Вто Май 24, 2011 11:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Не можах да се организирам.... :( ...но съм с вас !!!
ИСКРеНО СЕ НАДЯВАМ НА УСПЕХ...ДА СЕ УСПОКОИ ИЗТЕРЗАНАТА МИ СЛАВИСТКА ДУША...

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Вто Май 24, 2011 11:53 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 456 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 46  Следваща