КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
Искам да кажа първо, че съм горд че бях част от тази прекрасна публика днес, и се гордея че съм славист и така ще бъде винаги За съжаление, логиката и хладният разум надделяха над нашите мечти, желания и копнежи ... Не може цяла пролет да ни бие всеки и изведнъж да направим сензацията, това става много много рядко и не и тука, когато играем срещу един от двата галеника на всички власти и съдии  Тепърва ще гледам повторения и ситуации, този Сватбар буташе комунистите малко, чух че има засада при гола, тепърва ще гледам, както и че това мръсно джудже Делев само се въргаляше, а изгониха Басо  И все пак не мисля, че реферът ни е виновен толкова, първото играхме по-добре, докато Попара и Илия имаха въздух, вкараха ни незаслужено, а после Божов изпусна страхотно положение... Второто бяхме доста слаби, чорбата изпуснаха 3-4 чисти положения, а ние в края изпуснахме златен шанс ... Та така. Време е Кокала да си ходи, може да вземе 6-7 играчи със себе си  Докато селекциите ни са свободни агенти и говежди некадърници, а и с това ръководство, абе знаем си кво да повтаряме ... Разочарован съм доста, както и всички ние САМО СЛАВИЯ 
Последна промяна Viktor4o_Rs на Сря Май 25, 2011 8:53 pm, променена общо 1 път
|
Сря Май 25, 2011 8:37 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
кокала,георги христов,радослав димитров,виктор генев,басо вън от отбора нямата право да носите бялата фланелка !! Благодаря на всички фенове който бяхме там много яка агитка сме си само да ви кажа !!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Сря Май 25, 2011 8:46 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
mik написа: Господин Стефанов, пише Ви фен от Варна, който поддържа името на КЛУБА 47 години. Претърпях какви ли не хули и обиди, но тази пролет просто бяхте върха! Получихте документите на Славия и уж се радвате в ефир, но Вие нанесохте най-големия позор за всички нас - малкото фенове на любимия ни отбор!!! Знам, че трудно се издържа отбор, почти е невъзможно, не знам някой да получава пари за несвършена работа, а може ли след като всичко е реално за вас да плащате заплати на тия "умрели коне" и треньор, който задържахте целия пролетен сезон. Историята помни, че треньори с много по-малко загуби са напускали веднага. Как след като няма никакви добри резултати им давате заплати или просто си спечелиха нужните точки през есента. Най-старият и най-тотаджийски отбор, но тази година просто малцината фенове от Варна не можем да понесем обидите. Хвала на вас, който постигнахте най-големия резил за най-стария български футболен клуб. При положение, че имаме най-добрата детско-юношеска школа какво търсят момчета като "Георги Христов" в отбора? Защо се подигравате с името на Славия, успяхте да го орезелите до няма и къде. Хвала на вас! +1
|
Сря Май 25, 2011 8:47 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Поклон пред 2000 бели на Васил "Левски" ! Големи сте  Поклон 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Сря Май 25, 2011 8:51 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Сега се прибирам от стадиона -браво на публиката но съм бесен ,че нашите играха без сърце трябва пълна чиска -по-добре 2-3 години да обиграваме млади момчета които да носят славия в сърцата си отколкото да гледам бездушниците които розхождат бялата фанелка в сегашния ни отбор!
|
Сря Май 25, 2011 8:54 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
slavia_fen написа: кокала,георги христов,радослав димитров,виктор генев,басо вън от отбора нямата право да носите бялата фланелка !! Благодаря на всички фенове който бяхме там много яка агитка сме си само да ви кажа !! Без Генев те подкрепям напълно,събота мисля да питам Кокала кой кого чука той Тлъстия Свогенец или той него 4е все играе тази бездарна свиня 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Май 25, 2011 8:57 pm |
|
 |
Avalanche
Току що регистриран
|
Не може да кажем че не сме го очаквали.Първите 20 минути започнах да си задавам въпроса "Абе от тия момчета май става нещо" но след това опровергаха всички мои съмнения.ЕВАЛА НА ВСИЧКИ КОИТО БЯХМЕ НА СТАДИОНА!Аз се накефих макар гадния изход.1000 пъти по-добра агитка сме от тея свине!Дано му дойде акъла на Венци след тая загуба,че да направи нещо щото дори той май осъзнава че с трици маймуни не се ловят!
|
Сря Май 25, 2011 8:58 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
|
ghp написа: Сега се прибирам от стадиона -браво на публиката но съм бесен ,че нашите играха без сърце трябва пълна чиска -по-добре 2-3 години да обиграваме млади момчета които да носят славия в сърцата си отколкото да гледам бездушниците които розхождат бялата фанелка в сегашния ни отбор! Какво сърце бре брат то се видя последния полусезон за какво става въпрос за това и не си направих труда да ги гледам тия шибаняци по тв макар че бях готов да тръгна за стадиона за евентоално награждаване 
|
Сря Май 25, 2011 9:01 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
въпреки всичко само СЛАВИЯ ще дойде и нащо време
|
Сря Май 25, 2011 9:02 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
|
Whitey написа: Поклон пред 2000 бели на Васил ""Левски"" ! Големи сте  Поклон  Поклон и от мен макар че не го заслужават тия смотаняци и най вече дебелата и АЛЧНА СВИНЯ 
|
Сря Май 25, 2011 9:03 pm |
|
 |
|