Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
 Re: СЛАВИЯ-ЛОКОМОТИВ СФ
atm написа: Момчета и момичета, не знам да ли осъзнавате, но от снощи започна ново възраждане на БЯЛАТА ИДЕЯ! След 15 г. отново сектора ни бе пълен, публиката ни тази година направи огромен скок. Вече и ВС вижда, че без нас не може, както не може без историята и традициите. Щом след 15 г. "самота" отново сме заедно означава, че можем да променим нещата. Нека този финал не е последен за всички нас, нека да сме и на мача със сирачетата от надежда. Колкото и да ги подиграваме и те едвам оцеляха след комунистическо-милиционерския спортен геноцид. На всички Ви бе хубаво на този мач, защо да не е така и за напред. Убеден съм, че нещата тръгнаха да се променят и най-важното двигателя сте вие, а ние от "парапета" ще Ви подкрепим, така като е било винаги. !!! 
|
Чет Май 26, 2011 11:19 am |
|
 |
Железни
Току що регистриран
|
Ех, момчета, пак се точите, ще спасявате сезона срещу нас. Пак дойде мача, на който не обръщате внимание, но сте винаги на макс. Евала за подкрепата вчера, но в събота не вярвам да се съберете пак. Viktor4o_Rs написа: Дано в тоя мач покажем някакъв феърплей и да вземем нещо, Локото да триумфират насред нашия стадион и да се класират в Европа ще е черешката на един доста горчив сезон и пълно унижение ... Поне ще спечелим някакво уважение от Локо (Пд) или Черно море, а и най-важното - себеуважение Голяма омраза таите, голяма. Защо търсите уважение от хора, които ви мразят, от отбори, които са нищо? Играйте срещу нас, така би било по-интересно, но не и за да печелите уважението на другите публики, а да спечелите уважението на тези които не бяха вчера с вас на финала.
|
Чет Май 26, 2011 11:35 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Железен, стига па и ти..к'во ще спасяваме...единствените, дето могат да спасят нещо сте вие.Ние вече загубихме.Ако не успеете да биете юношите ни значи нямате място в Европа.За омразата прочети вашия форум и мненията преди финала.Всички са от сорта на"тия ако спечелят купата ще се гръмна" или нещо в тоя смисъл.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Чет Май 26, 2011 11:40 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Железни написа: Ех, момчета, пак се точите, ще спасявате сезона срещу нас. Пак дойде мача, на който не обръщате внимание, но сте винаги на макс. Евала за подкрепата вчера, но в събота не вярвам да се съберете пак. Viktor4o_Rs написа: Дано в тоя мач покажем някакъв феърплей и да вземем нещо, Локото да триумфират насред нашия стадион и да се класират в Европа ще е черешката на един доста горчив сезон и пълно унижение ... Поне ще спечелим някакво уважение от Локо (Пд) или Черно море, а и най-важното - себеуважение Голяма омраза таите, голяма. Защо търсите уважение от хора, които ви мразят, от отбори, които са нищо? Играйте срещу нас, така би било по-интересно, но не и за да печелите уважението на другите публики, а да спечелите уважението на тези които не бяха вчера с вас на финала. Ами аз това съм написал - най-вече себеуважение искам да спечелим  Омраза към вас аз лично не тая никаква, и вие сте жертва на синьо-червената мъгла ... А вие голям рев от Гигов, не знам си какъв бил, а почти сигурно ще играете в Европа за 4-ти път и пак сте неблагодарни, ние с нашия Венци какво да кажем, а ?
|
Чет Май 26, 2011 11:41 am |
|
 |
Железни
Току що регистриран
|
Viktor4o_Rs написа: Железни написа: Ех, момчета, пак се точите, ще спасявате сезона срещу нас. Пак дойде мача, на който не обръщате внимание, но сте винаги на макс. Евала за подкрепата вчера, но в събота не вярвам да се съберете пак. Viktor4o_Rs написа: Дано в тоя мач покажем някакъв феърплей и да вземем нещо, Локото да триумфират насред нашия стадион и да се класират в Европа ще е черешката на един доста горчив сезон и пълно унижение ... Поне ще спечелим някакво уважение от Локо (Пд) или Черно море, а и най-важното - себеуважение Голяма омраза таите, голяма. Защо търсите уважение от хора, които ви мразят, от отбори, които са нищо? Играйте срещу нас, така би било по-интересно, но не и за да печелите уважението на другите публики, а да спечелите уважението на тези които не бяха вчера с вас на финала. Ами аз това съм написал - най-вече себеуважение искам да спечелим  Омраза към вас аз лично не тая никаква, и вие сте жертва на синьо-червената мъгла ... А вие голям рев от Гигов, не знам си какъв бил, а почти сигурно ще играете в Европа за 4-ти път и пак сте неблагодарни, ние с нашия Венци какво да кажем, а ? Малко ли е, че нямаме ДЮШ, стадион? Ето, ние примерно играем в Европа, вие не, но пак оставаме без школа и стадион, докато вие си ги имате и рано или късно това ще доведе до успех. За Европа ако се класираме, ще ритаме по народна армия, герена, нацонала. Не е гот, вярвай ми.
|
Чет Май 26, 2011 11:47 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Тая нашата школа е само за пред медиите.В смисъл такъв ,че от нея не излиза нищо или ако има то не им се дава никакъв шанс.За стадиона си прав, че никак не е гот и това убива от желанието на феновете да ходят на мач.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Чет Май 26, 2011 11:50 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ами то и ние да се бяхме класирали, нямаше да сме на Славия, така че е същото. А от тая школа каква полза, като се прибират говежди некадърници, които ни тровят нервите  Гигов е по-малкото зло в сравнение с Венци, лично мнение 
|
Чет Май 26, 2011 11:54 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Железни написа: Ех, момчета, пак се точите, ще спасявате сезона срещу нас. Пак дойде мача, на който не обръщате внимание, но сте винаги на макс. Евала за подкрепата вчера, но в събота не вярвам да се съберете пак. Viktor4o_Rs написа: Дано в тоя мач покажем някакъв феърплей и да вземем нещо, Локото да триумфират насред нашия стадион и да се класират в Европа ще е черешката на един доста горчив сезон и пълно унижение ... Поне ще спечелим някакво уважение от Локо (Пд) или Черно море, а и най-важното - себеуважение Голяма омраза таите, голяма. Защо търсите уважение от хора, които ви мразят, от отбори, които са нищо? Играйте срещу нас, така би било по-интересно, но не и за да печелите уважението на другите публики, а да спечелите уважението на тези които не бяха вчера с вас на финала. пич, вземи теслата и пирона и си дращи в твоя форум, аз ви уважавам, но май комплексите са ви в повече
|
Чет Май 26, 2011 12:07 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Железни написа: Ех, момчета, пак се точите, ще спасявате сезона срещу нас. Пак дойде мача, на който не обръщате внимание, но сте винаги на макс. Евала за подкрепата вчера, но в събота не вярвам да се съберете пак. Viktor4o_Rs написа: Дано в тоя мач покажем някакъв феърплей и да вземем нещо, Локото да триумфират насред нашия стадион и да се класират в Европа ще е черешката на един доста горчив сезон и пълно унижение ... Поне ще спечелим някакво уважение от Локо (Пд) или Черно море, а и най-важното - себеуважение Голяма омраза таите, голяма. Защо търсите уважение от хора, които ви мразят, от отбори, които са нищо? Играйте срещу нас, така би било по-интересно, но не и за да печелите уважението на другите публики, а да спечелите уважението на тези които не бяха вчера с вас на финала. Бате , 100 пъти повече предпочитам софийски отбор да се класира, но преди 5-6 години, при обърнати роли, скачахте в мачове без значение за вас, само за да "преЕбете евреите да не играят у Европата. А не знаехте ,че той Венци ни е преебал вече. За това ви мразим, уж не сме ви дразнител, а най- голямата ви радост са не вашите успехи ,а нашите провали
|
Чет Май 26, 2011 12:57 pm |
|
 |
Железни
Току що регистриран
|
Riddick написа: Бате , 100 пъти повече предпочитам софийски отбор да се класира, но преди 5-6 години, при обърнати роли, скачахте в мачове без значение за вас, само за да "преЕбете евреите да не играят у Европата. А не знаехте ,че той Венци ни е преебал вече. За това ви мразим, уж не сме ви дразнител, а най- голямата ви радост са не вашите успехи ,а нашите провали Ако ви преЕбавахме, преди близо 30 години щяхте да изпаднете, ако не сме били ние. Факт е, и го знаете. Заради тази загуба не завършваме трети и не играем в Европа. Винаги на наш мач се събирате най много - независимост гостуване или домакинство - факт, можете да видите снимки последните 10 сезона, а не малко от вас са си сложили снимки, като подпис, именно от мачовете ви в Надежда. Тая година колко се изсипахте на националния с нас и колко с цска? Бях за вас на финала, въпреки всичко и не съм се радвал, че сте паднахте. Иначе вашите провали са постоянни, няма за какво да се радвам. За да бъдем силни ние, вие също трябва да сте на ниво, същото важи и обратното. Тва е.
|
Чет Май 26, 2011 1:13 pm |
|
 |
|