Подходящи Треньори за Славия
Автор |
Съобщение |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Re: Подходящи Треньори за Славия
Ok Kokala go njama ve4e sega njamame pravo na takiva grechki i da vzimame parvijat srechtnat,dano debelaka da go e razbral ve4e
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Чет Май 26, 2011 3:57 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Дано новият треньор е добър и да дойдат и добри футболисти. Въпреки, че ме съмнява Венци да развърти кранчето за футболисти. Можем само да чакаме и да се надяваме.
|
Чет Май 26, 2011 4:02 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
ако иска и Жозе Моуриньо да дойде, докато Венци не реши, че наистина иска Славия да се бори за нещо промяня няма да има. Факт е, че играчите не са слаби, факт е също и, че и да бяхме взели купата за Лига Европа ни трябваха поне 6-7 нови футболиста (да не кажа и по-голямо число). Лично на мен Стефан Грозданов ми харесва като човек, но ми е странно за кой се говори в пресата - човек, свързан със Славия.
|
Чет Май 26, 2011 4:22 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Мартин Кушев и Петър Александров застават начело на Славия? Чет, 2011-05-26 19:22
Ръководството на Славия вече е готово с няколко варианта за заместник на напусналия Емил Велев. Мартин Кушев и Петър Александров е много вероятно да заработят като тандем начело на най-стария столичен клуб.
Босът на "белите" Венци Стефанов коментира, че е най-добре мястото на Кокала да заеме славист. Кушев и Александров са именно такива, като първият дори тази зима се завърна от Русия, за да бъде отново в клуба на сърцето си.
37-годишният нападател влизаше предимно на смяна в мачовете през пролетния полусезон. Кушев е близък с Петър Александров, който през последните години упражнява треньорската професия в Швейцария. Двамата се предложили на Стефанов, който до дни ще реши дали да им връчи контрола над отбора.
Наскоро Кушев изкара лиценз за треньор, а в Русия дори за кратко бе играещ помощник в Амкар (Перм). По всичко личи, че този сезон е бил последен като състезател за ветерана.
Антони Здравков продължава да е актуален за "Овча Купел". Известният с прякора Сухия специалист почти сигурно напуска Калиакра. Здравков вече е провел разговори със Стефанов, но изчаква, тъй като има шанс да се завърне в ""Левски"". Както е известно, Сухия е спряган за помощник на Георги Иванов-Гонзо.
БЛИЦ
|
Чет Май 26, 2011 6:43 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Само да не е Ясен Петров или Антони Здравков
|
Чет Май 26, 2011 6:46 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Комбинация на Кушев с Александров ми харесва. Колкото и нетипично да е може и да има положителен ефект.
|
Чет Май 26, 2011 6:47 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
Освен това са слависти. Аз съм за!
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Чет Май 26, 2011 6:48 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Аз лично искам най-много доказано име като бай Гроздан, но едва ли  При нов наставник Антони Здравков ни очаква същата лоша съдба през следващия сезон, ако не и по-лоша  Тандем Пепи Александров - Марто Кушев звучи интересно, със сигурност ще имат нашата подкрепа, a и отдавна не сме имали слависти начело на отбора 
|
Чет Май 26, 2011 6:56 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Трябва да са хора играли в Славия аз бих предпочел Жужо заедно с Пепи Александров другия вариант който не е лош е Илийката Груев с Пепи Александров.
|
Чет Май 26, 2011 7:10 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
rzEtw написа: Комбинация на Кушев с Александров ми харесва. Колкото и нетипично да е може и да има положителен ефект. Ще бъде интересен тандем, стига да е подплатен с поне трима качествени футболисти.
|
Чет Май 26, 2011 7:13 pm |
|
 |
|