Подходящи Треньори за Славия
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Подходящи Треньори за Славия
katsumoto написа: Старши треньор ще бъде Бат Дана, а Кушев - помощник Е това вече ще е края, чуват се слухове за бат Дана че може да е с Кушев, дано няма нищо вярно ...
|
Чет Май 26, 2011 9:23 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4241 Местоположение: София
|
С Вуцан се борихме за челните места, с Кокала се превърняхме в средняк, а с Кушев ще дълбаем дъното.
Моите уважения към Марто и заслугите му на терена, но едно е да си футболист, друго е да си треньор. Още по-друго е да си треньор в Славия, което е еквивалент на пионка на Дебелия. Не се иска само желание и сърце, но и акъл и смелост, за да изградиш нещо. Вили го направи и В.С. му отряза крилата. За В.С. е по-лесно да бъде Кушев, евтин вариант, лесен за манипулация и винаги удобен пред белите фенове като оправдание. С Кушката ще гледаме втора част на "петър хубчев".
Антон Велков, Лаптопа, Сухия, Миро Миронов, Альоша Андонов са в пъти по-добър вариант.
Бай Гроздан или Йешич. Най-добре чужденец.
Илия Груев го харесвам, дори сред време смятам, че той ще бъде национален селекционер, но за момента не мисля, че е най-подходящия вариант за нас. Не бих отказал една кандидатура на Краси Балъков. Карикатури като Пепи Александров не ми се струват сериозни.
Чет Май 26, 2011 9:29 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
SaKrAnTo 1913 написа: С Вуцан се борихме за челните места, с Кокала се превърняхме в средняк, а с Кушев ще дълбаем дъното.
Моите уважения към Марто и заслугите му на терена, но едно е да си футболист, друго е да си треньор. Още по-друго е да си треньор в Славия, което е еквивалент на пионка на Дебелия. Не се иска само желание и сърце, но и акъл и смелост, за да изградиш нещо. Вили го направи и В.С. му отряза крилата. За В.С. е по-лесно да бъде Кушев, евтин вариант, лесен за манипулация и винаги удобен пред белите фенове като оправдание. С Кушката ще гледаме втора част на "петър хубчев".
Антон Велков, Лаптопа, Сухия, Миро Миронов, Альоша Андонов са в пъти по-добър вариант.
Бай Гроздан или Йешич. Най-добре чужденец.
Илия Груев го харесвам, дори сред време смятам, че той ще бъде национален селекционер, но за момента не мисля, че е най-подходящия вариант за нас. Не бих отказал една кандидатура на Краси Балъков. Карикатури като Пепи Александров не ми се струват сериозни. Балъков иска толкова пари, че е просто смях дори да го коментираме  Велков, Миронов,Альоша Андонов или Сухия - също мишки, по-добре Кушев отколкото тия ... Гроздан или Йешич - да, тези биха били най-добрият вариант, но няма да стане явно; а мнението ти за Кушев, колкото и гадно да звучи, ми изглежда доста точно  Тъпото е, че Дебелия ще използва една наша легенда като буфер между него и феновете и ще си разиграва коня ...
|
Чет Май 26, 2011 9:34 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13223 Местоположение: SOFIA
|
Илиан Илиев като че ли най-пасва за "Славия" на този етап. Друг е въпросът, че "Берое" предоставя по-добри условия за кариерно израстване в момента.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Май 26, 2011 9:57 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
който и да е /Славист/, само говедо да не е !
|
Чет Май 26, 2011 11:04 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Аз мисля ,че Кушев е много добър вариант-помислете си само че не върви в комплект с негови любимци по правило ужасяващи некадърници!И Вили и Кокала домъкнаха 7-8 видни футболни недоразумения -няма да ги изброявам защото всички ги знаете.Ще ме извинявате ама аз не виждам как може да е по лош от видната карикатура Кокала или простака Вили.И най важното трябва да се опитаме с цената на всичко да търсим идентичност а не да ставаме говедата 2.То всичката мърша от тях при нас.Такива като кокала мястото им е в някой техен сателит а не в пряк конкурент като Славия.
|
Пет Май 27, 2011 8:11 am |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
Пълна подкрепа за Кушев
|
Пет Май 27, 2011 8:54 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
и за Радуканов мислеха, че е чресло ама то взе, че стана друго:) Скептичен съм за момента относно Кушев, но може и да ме опровергае...а дано:))) Пък и може да докара някое и друго младо русначе да разказва на наще как се пие и как се играе 
|
Пет Май 27, 2011 9:38 am |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
Viktor4o_Rs написа: katsumoto написа: Старши треньор ще бъде Бат Дана, а Кушев - помощник Е това вече ще е края, чуват се слухове за бат Дана че може да е с Кушев, дано няма нищо вярно ... Дано, щото инфото ми е от доста сериозен източник!
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Пет Май 27, 2011 9:44 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Въпроса май вече е решен - Кушев.
|
Пет Май 27, 2011 10:15 am |
|