Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 7:48 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 Подходящи Треньори за Славия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Подходящи Треньори за Славия
За Кушев - ок, oбаче това с бат Дана минава всякакви граници, след това което е правил с "Левски", със "Спартак" (Вн), с Локо (Пд) :evil: :evil: :evil: Чиста проба подлога на Дебелия си е и ако се налага пак ще се гъзим на който трябва, ако се наложи, да не говорим за качествата на тоя мйекащ селяк ... На какво ще учи футболистите, как да правят нарочно дузпи или да си вкарват автоголове както трябва ? А най-тренираното статично положение отсега мога да се обзаложа, че ще е центриране на задна греда :lol: :lol: :lol: Докато има некадърници и продажници като бат Дана, подлогата на Дебелия, ние добро няма да видим ...
Що е отнася до Марто Кушев - това е поредният хитър ход на Дебелия, да се скрие зад такава наша легенда. Той знае, че и да падаме, трудно някой ще вика срещу Кушев, ако някои недоволстват все пак, ще каже "Ето наркоманчетата дори легенда като Кушев не уважават, само тояги за тия" . Иначе желая искрен успех на Марто, но не смятам, че това е удачното решение, вярно Радуканов в ЦСКА успя, но там му запазиха всичките силни играчи, да не говорим всичките протекции и привилегии, с които разполага комунистическото четирибуквие, за разлика от нас.
Най-удачният вариант за мене беше 1 път поне Дебелата свиня да се бръкне за доказал се треньор като Грозданов и Марто Кушев да е негов помощник, това е личното ми мнение. Дано моят скептицизъм не е оправдан, все пак по-добре наш човек, отколкото поредното говедо като Сухия например :wink:

Пет Май 27, 2011 4:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Най-хубавото е, че в момента нямаме толкова силни играчи, които Венци да продаде :lol:

Пет Май 27, 2011 5:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Само в Livesport.bg: Мирослав Миронов е новият треньор на Славия

Йордан Петков се връща на бял кон в клуба, става помощник-треньор

Бившият наставник на фалиралия Дунав Русе Мирослав Миронов поема Славия, научи Livesport.bg. 48-годишният специалист обаче ще се води само по документи наставник на „белите“, а реално треньорските функции ще изпълнява Мартин Кушев, както първи съобщихме.

Нападателят няма все още необходимия лиценз, за да бъде официално вписан като наставник на тима от „Овча Купел“, което налага да се назначи Миронов. Помощник-треньор на Кушев ще бъде бившият капитан Йордан Петков, който бе изгонен от клуба. След загубата от ЦСКА (0:1) на финала за Купата на България в сряда, президентът на Славия Венцеслав Стефанов се разкая за решението си и Петков се връща на бял кон в клуба.

Този сезон Славия бе водена от Емил Велев, но записа един от най-лошите си сезони в „А“ група през последните години. Най-старият столичен клуб се намира на срамното за амбициите и историята на клуба 10-о място с фрапиращите 15 загуби от 29 мача. „Белите“ играха финал за Купата, но не можаха да постигнат чудото и за поредна година остават извън Европа.

Пет Май 27, 2011 5:20 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

Не знам кое ме притеснява повече,липсата на опит при Кушев или вероятността догодина да играем със същите "футболисти".Да прави сте,че Кушев е славист,но той до вчера е играл с тези момчета на терена и отношенията мужду тях са приятелски.Какъв респект ще имат към този човек?До оная вечер са обикаляли дискотеките заедно и в един момент тоя им вика играйте и им нарежда нещо.ВС пак минава по тънката лайсна с треньора и ако за капак не направи и добра селекция по-добре от сега да се молим да не изпаднем.Аз харесвам Кушев и му пожелавам късмет,но съм по-скоро за варианта утвърден треньор + Кушев.Да се е.. и аз в песимиста....

Пет Май 27, 2011 6:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Явно нямате административен опит за да пишете така, какво като е играл? Още по-добре.
Дайте да спрем да дращим на тази тема, а да подкрепим човека!
Я ми кажете, кога за последно в Славия е имало само Слависти, може и не потомствени, но дали много на клуба - Здравков, Кушев, батДана, Фугата и т.н. Точно това ни е нужно, "нещото" с което сме оцелели като клуб до сега.
П.С. А като сте толкова отворени, я ми кажете, колко от вас са се опълчили на шефовете, когато ви кажат да направите нещо? Не ми само пишете глупости, цялата ни държава е такава. ние да си гледаме нашата Славия. Това, което става в момента ми харесва и то много.
Искам отново "толерирано-репресираните" да ги е страх от нас, селяците само като видят стадиона и да им замръзва всичко, така както аз го помня, от времето на Боби Григ, Жужо и Чаво.

...И на света е само една, една ..... :D

Пет Май 27, 2011 7:15 pm
Профил
Администратор
Аватар

Хм. Очаквах друго назначение, когато ВЦ разправяше, че ще се спре на славист за поста. Кушев е дал много на "Славия", но имаше два момента, в които избра да играе за нашите врагове "Литекс" и ""Левски"" вместо да вкарва за нас. Не е утвърден като треньор, даже май няма и лиценз да води отбор в професионалния футбол и ще се надявам да го споходи късмета на начинаещия в първия му сезон на треньорското поприще. На много хора дадохме шанс да стартират като треньори - Сираков, Джамбазки, Альошата, Качамана, Хубчев... Всички разочароваха. Дано Кушев се отличи от тази поредица несполучливи тренери и да имаме късмет. Противното би означавало абдикация на ръководството от големите амбиции, които афишира.

Съб Май 28, 2011 12:17 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

който от нас да е треньор, няма да има 15 загуби :!:

Съб Май 28, 2011 6:18 am
Профил
Орден "Стара Славия"

za teja shmatki trjabva mn strog trener

Съб Май 28, 2011 7:57 am
Профил WWW
Луд за връзване

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=204937

Съб Май 28, 2011 8:04 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Da otpisvame i tozi sezon

Съб Май 28, 2011 9:05 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща