Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 8:31 pm

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Венци в атака...
koko_sl написа:
Аз съм на мнение, че от новите трябва да се оставят задължително, Виктор Геневр, Филип Филипов, и може би Метъла.

Аргументите ми са, следните:
През първия полусезон Виктор Генев направи неколко силни мача дори стигна да повиквателна от НО, на 22 години е и според има какво да покаже.
Филип Филипов е на 20 години, младо момче, срещу Литекс ми хареса и мисля, че има голям потенциал.
Метъла като дойде в Славия, не беше най-добрия футболист, сигурен съм, че на финала, ще се прояви и ще остане.
За Цачев, Баяно, Сечков и Юруков съм съгласен да ги гони, въпреки, че на Юруков не сме ме гледали достатъчно мачови!

Вероятно се шегуваш, но не ми е смешно. От тия, само Филипов бих издържал още един сезон, за да видя дали ще има развитие.

И въобще - ако наистина ще се прави шампионски отбор - първо трябва да се намери подходящ треньор (ама истински и доказано можещ треньор, а не послушник някакъв) и да му се даде право (разбирай бюджет) сам да подбере играчите, с които да гони високи цели. Останалото е само ... чешане на езици.

Пон Май 16, 2011 9:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

шампионски отбор :shock:

The Rise of the poisoned Youth

Пон Май 16, 2011 10:46 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Viktor4o_Rs написа:
seth написа:
Тук Венци е прав в едно. Винаги в "Славия" жертваме треньорите. Отиват си един по един, а някои лекенца по 5-10 години хитруват и ни късат нервите като се крият като мишки по терена.Въпросът е в това, че той допусна да му се качват на главата и после за него е по-лесно да разкара един, а не 15.
И да бием ЦСКА, и да паднем от ЦСКА за догодина трябва тотално прекроен отбор, ако искаме да не се излагаме по такъв грозен начин.

И кои са лекетата ? Отдавна в Славия играят да кажем Емо Петров, Дяката, Илия, Меси, Кушев - а те не са най-слабите, най-слабите са довлечените от Кокала протежета, тоест за мене проблемът в случая ни е точно треньора и играчите, които привлича, поне това е моето мнение :roll: Разкара правилно бат Дана и Тодор Колев, ама взе още по-слаби от тях ...

Ами аз говоря за последните 15 години. Доста мишоци търпяхме. Дано сега не е така.

Пон Май 16, 2011 11:59 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Стефанов: Пълен провал, боли ме

Ако имахме още 10 играчи като Басо, щяхме да сме шампиони, каза афектираният от загубата бос на Славия

Босът на Славия Венци Стефанов бе крайно разочарован от загубата на финала за Купата на България. "Белите" претърпяха поражение в най-важния си мач за сезона - 0:1 от ЦСКА.

"Сезонът ни е пълен провал. Разчитахме много на този мач, но не успяхме. Боли ме и искам да се извиня на феновете. Сега вече те могат да кажат всичко, което искат. Ръководството ще си поправи грешката и през следващия сезон ще имаме повече поводи за радост. Грешката ни е, че предоставяме твърде комфортен живот на тези футболисти. Победата трябва да се преследва през всичките 90 минути, да я искаш много, за да те поиска и тя", каза Стефанов след сблъсъка на "Васил "Левски"".

"Ще направя всичко възможно през следващия сезон да се сдобием с 6-7 мъжки момчета. Ако имахме още 10 играчи като Басо, щяхме да сме шампиони", продължи афектираният Стефанов.

На въпрос дали Емил Велев остава треньор на Славия, босът на най-стария столичен клуб отговори: "Стига с тези глупави въпроси, приличате на лешояди."

"Не ме интересува какво говори Лотар Матеус. Той може да приказва каквото си иска", каза Стефанов по повод изказването на националния селекционер, че продукцията днес не му е харесала.

Сря Май 25, 2011 9:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

http://www.7sport.net/7sport/ls_1style/index.htm

Пон Май 30, 2011 8:57 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов: Явно с треньори левскари не става

31 май 2011 12:21

"Бяхме коректни докрай с Емил Велев, мислех го за приятел", заяви шефът на Славия

"Славия до последно бе коректна с Емил Велев", каза президентът на белите Венцислав Стефанов от Лондон.

"Не искам да влизам в полемика с него, мислех го за приятел. Оставихме го да си довърши сезона и да изиграе финала за Купата - с други думи да обере плодовете на труда си, ако бяхме спечелили трофея. А иначе можеше да бъде сменен още след първите няколко загуби през пролетта", каза още той.

Повод за думите на шефа на Славия е изказването на Кокала, че в освобождаването му от клуба има някаква постановка. Според специалиста, отговорът се криел в подозрително бързото назначаване на Мартин Кушев за негов заместник.

"Това донякъде обяснява срива в играта на тима през втория полусезон", каза Велев.

Под негово ръководство белите играха финал за Купата на България за пръв път от 15 години, но и записаха безпрецедентните в историята 16 загуби в първенството.

"Пробвахме 2 последователни години с треньори левскари и явно, че не стават. Не се получиха нещата и с Вили Вуцов, и с Емил Велев. Дълго обмисляхме ситуацията и в крайна сметка решихме да пробваме с млад наставник като Кушев в екип с Йордан Петков. И двамата са доказани слависти, които са дали много на отбора. Убеден съм, че поемаме риск, който си заслужава", коментира още Венци Стефанов.

Новият старши треньор на най-стария столичен клуб получи пълната подкрепа на запалянковците, които все още помнят силните му изяви с екипа на Славия.

Вто Май 31, 2011 11:41 am
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Венци: Димитър Пенев да смени Матеус - ще доближи младите до САЩ 94

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че лично той не смята националния селекционер Лотар Матеус за подходящ да извърши подмладяване на трикольорите, а с това трябва да се заеме човек като Димитър Пенев. "За мен, ако искаме да направим някакво подмладяване, Матеус не е точният човек. Може да е голям треньор и футболист, но в България има по-подходящи специалисти - например един Димитър Пенев. Това е мое мнение. Не ангажирам никого. Но мисля, че с младите и с треньор Димитър Пенев ще се доближим до отбора от САЩ 94", коментира в предаването "Нека говорят" Венци Стефанов.
Toя в тва предаване само лъжи говореше и се правеше на най-добрият :lol: 1 мач не е продал , а за юношите продавали почти всички отбори мачове само ние не :lol:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Юни 05, 2011 5:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Vania nie sme s teb
http://www.blitz.bg/news/article/110146

Нед Юни 05, 2011 9:24 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Миронов, ние не сме с теб! :mrgreen:

Пон Юни 06, 2011 5:19 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/v ... lniya.html

Сря Юни 08, 2011 1:41 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 130  Следваща