Николай Божов е новият Любимец на Публиката
Автор |
Съобщение |
АКАДЕМИК София
Познат
Регистриран на: Чет Юли 31, 2008 4:13 pm Мнения: 42 Местоположение: София
|
 Re: Николай Божов е новият Любимец на Публиката
Честито на Ники Божов. Той определено го заслужава. Където и да отиде е просто най-добрият и логично е любимец на публиката. Преди така бе в Академик, сега в Славия. Пожелавам му най-вече да е жив и здрав и да продължава в същия дух.
Чет Юни 09, 2011 3:02 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Вземи си гo при вас Ники Божов Направи супер сензация евала зa кoeтo Нo товa бeшe нивото си му e Aкaдeмик a ние смe Славия
edit: lureno19 - кирилизация на текста
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Чет Юни 09, 2011 3:13 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
CategoryC написа: Вземи си гo при вас Ники Божов Направи супер сензация евала зa кoeтo Нo товa бeшe нивото си му e Aкaдeмик a ние смe Славия 
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Чет Юни 09, 2011 5:39 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Остарява вече и го домързява, иначе е добър играч! Ако издържи още 1-2 сезона ще е добре, но ме съмнява. Късно се разигра. Друго щеше да е ако бяхме спечелили финала, но по необясними за всички причини партньор в атаката му беше фиромското говно Попара (дано не го видя повече), а не Георги Христов, който влезе като резерва, сигурно трябваше да бъде изненада, но по-скоро стана груба грешка (приятна изненада за свинете), ако искаше да прави изненада да беше пуснал титуляр младия Цачев?!?!? При 14 отбелязани гола не можем да имаме оплаквания срещу Ники Божов.
Чет Юни 09, 2011 10:43 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
CategoryC написа: Вземи си гo при вас Ники Божов Направи супер сензация евала зa кoeтo Нo товa бeшe нивото си му e Aкaдeмик a ние смe Славия стига брат,не си прав 
Чет Юни 09, 2011 11:11 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ако и от Божов и Емо Петров сме недоволни и ги гоним, другите са за разстрел направо  Не че и Божов нямаше слаби мачове де, ама то като целият отбор бе слаб, една птичка пролет не може да направи ...
|
Чет Юни 09, 2011 11:16 pm |
|
 |
АКАДЕМИК София
Познат
Регистриран на: Чет Юли 31, 2008 4:13 pm Мнения: 42 Местоположение: София
|
CategoryC написа: Вземи си гo при вас Ники Божов Направи супер сензация евала зa кoeтo Нo товa бeшe нивото си му e Aкaдeмик a ние смe Славия С удоволствие.  Аз лично ще се радвам да се върне при нас дори и на 40г. Той за нас си е легенда, а легендите си остават завинаги такива. 
Чет Юни 09, 2011 11:45 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Първия полусезон включително мачовете за купата сам повеждаше отбора, но си вирна главата и 2-рия беше доста слаб - изключваме Бургас. Почна да чака топката на гoтoвo бeз дa си прaи кaктo прeди сaм пoлужeниятa и кaтo спреш дa сe рaздaвaш във всеки мaч пoслe и дa рeшиш дa гo нaпрaвиш нямaш силaтa зa тoвa. Зaслужeн любимeц нa публиката, нo нe e гoлямa гoрдoст дa си гoлмaйстoрa прeз eдин oт срамните сeзoни нa клубa и тoвa 10-тo мястo. Oчaквaм слаб 2-ри сезон зa негo с 3-4 голa.. данo нe съм прав. И дa e нa нивo труднo щe изкaрa oщe 2 сeзoнa.
p.s. sry za latinicata edit: lureno19 - кирилизация на текста

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Юни 10, 2011 4:21 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Ами не, просто есенния полусезон имаше по-голяма конкуренция в отбора. След преотстъпването (изгонването) на Стефан Киков, Николай Дюлгеров, Атанас Дреновички и Галин Богданов, както и след закотвянето на Иван Цачев и Радослав Василев на резервната скамейка, останахме със слаба защита и халфова линия, без добра конкуренция за титулярните места. Дани Пеев също почти спря да играе, много слабо се представи пролетта, Радослав Димитров също не оправдано беше титуляр през целия сезон с такива отигравания да си ходи по-скоро в някой от селските отборчета. Най-голямата загуба в началото на сезона беше, че продадохме черната пантера Райс Мболи, Емо винаги допуска голове, поне 1 гол ако не пусне, не е той, не ми харесват тоя тип вратари, знаеш предварително че ше пусне, Кунчев определено е по-добър.
Божов наистина се представи слабо през пролетта, но не е само негова вината. Без халфове зад теб трябва да се връщаш чак до защитата или да чакаш на подавания от по-далечно разстояние, които трудно се овладяват правилно - и двамата ни нападатели Божов и Христов не можаха да се справят с този вариант на игра. Илия Илиев за нищо не става вече, Кушев почти не игра, Жуниор не е оня Жуниор, Филипов е някакво леке, а кой е тоя Спас Георгиев, много слаб играч и не разбрах за какво го държаха??? Защо Юруков и Сечков бяха резерви също не ми стана ясно - добри играчи са, видяхме Дениран какъв подарък направи на Латекса, оня другия Лисица, Лисбоа ли е какъв е гола вода, Барбоса, Баяно - поредните добре платени чужденци, от които не видяхме нищо добро. Е какво очаквате и аз да бях сигурно и аз щях да се отчаям от такива жалки съотборници.
При положение, че през есента изоставахме само на 5 точки от буферите (3-ти), то през пролета спечелихме само 9 точки и останахме 10-ти. Дано през новия сезон не играем по този начин, че не ми се мисли какво може да стане, за нас борба за оцеляване не е имало отдавна.
Пет Юни 10, 2011 12:34 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Честито!
Може би действително с оглед на разочароващото представяне на всички през втората половина на сезона този приз бе трудно да бъде даден на друг. Той беше играчът на 1вия полусезон. При толкова слаб отбор, аз дори не знам дали имаме подходящи номинации за 2ро и 3то място. Ако беше останал, може би Галин имаше също шанс, въпреки че и той редуваше силни и слаби игри.
|
Сря Юни 15, 2011 3:45 pm |
|
 |
|