Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 02, 2025 7:42 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 167  Следваща
 Селекция и трансфери 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекция и трансфери
Елитният Монтана подписа договор за 2 години с халфа Янко Сандански, предаде БТА. 23-годишния полузащитник е юноша на Пирин Благоевград, а също така е играл и в ЦСКА.

И с този се разминаваме, не че е огромна загуба Изображение Нямаме в момента ни 1 дефанзивен халф :roll:

Нед Юни 12, 2011 6:03 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

To4no za tova stava na vapros prijateli 4e padnahme tolkova nisko
Otbori kato Montana ni otmakvat pod nosa sigurna transferna cel
Da razminahme se i teparva shte se razminavame ochte mnogo
Tozi put nechtata sa mnogo seriozni, vijdate kakva e konkurencijata
Vijdate kade sme nie ?

Нед Юни 12, 2011 7:07 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

To4no za tova stava na vapros prijateli 4e padnahme tolkova nisko
Otbori kato Montana ni otmakvat pod nosa sigurna transferna cel
Da razminahme se i teparva shte se razminavame ochte mnogo
Tozi put nechtata sa mnogo seriozni, vijdate kakva e konkurencijata
Vijdate kade sme nie ?

Нед Юни 12, 2011 7:12 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Стига бате, тоя дори не се знае дали сме го искали наистина или журналята си измислят :wink: А и не е някой, за който да съжаляваме. Що се отнася до Карачанаков, ясно е, че с трици маймуни не се ловят и няма как да се борим за играч с животните или Ловеч, такива са реалностите ... За нас остават огризките, дори още ми е странно, че взехме доказан и добър футболист като Живко Желев, все пак е играл в Стяуа и румънският шампион Оцелул.

Нед Юни 12, 2011 7:44 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Славия дава Виктор Генев на промоция

Белите преостъпват защитника без пари на Криля Советов

Президентът на Славия Венцислав Стефанов обяви на промоция един от най-перспективните си футболисти - Виктор Генев. Белите ще преостъпят за 6 месеца централния защитник на Криля Советов. Интересното обаче е, че руснаците няма да платят нито стотинка за наема на бранителя.

"Така сме се разбрали с колегите от Самара. Ще отиде да играе за тях, но чак през декември ще разговаряме за цената на футболиста. Дотогава се надявам да изиграе поне 15 мача за техния отбор, за да се докаже там', обясни шефът на най-стария столичен клуб.

Според боса на белите, тимът му има достатъчно варианти за центъра на защитата, където се рaзчита още на бразилеца Басо и Молдованов. Иначе, Стефанов се надява да прибере поне половин милион евро за юношата на "Левски" Генев.

Припомняме ви, че преди време в Криля Советов Славия продаде вратаря Райс Мболи и от тогава отношенията между ръководствата на двата тима са отлични.

Пон Юни 13, 2011 12:15 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

хайде сега, някои от вас трябва да черпите :wink:

Вто Юни 14, 2011 6:39 am
Профил
Луд за връзване

Футболистът на Славия Галин Иванов почива на родното Черноморие или по специално в курортен комплекс Слънчев бряг. Талантливият футболист бе любезен да разкаже за престоят си в немския Арминия Билефелд и къде ще продължи кариерата му оттук нататък. От началото на годината името на младия футболист на Славия постоянно се свързва с грандовете в България "Левски" и ЦСКА, но за момента състезателят има договор с тимa от Овча купел, а и на този етап амбициите са му свързани повече с ново излизане в чужбина.

„Като цяло съм доволен от престоят ми в Германия. Аз реших да продължа кариерата си в чужбина и въпреки че се контузих и не играх два месеца, не го смятам за крачка назад”, каза Иванов.

„Сега съм на почивка и гледам да не мисля за футбол, а да почивам пълноценно. На този етап имам други варианти за Германия, не са свързани с Арминия, защото те изпаднаха, а договорът ми автоматично се анулира след като не успяхме да се спасим. Има няколко отбора, но за тях времето ще покаже кое е най-доброто за мен. Моето желание е да играя в чужбина”, продължи той.

„Говорих с Мартин Кушев и ако трябва ще остана в Славия до зимата. Не искам да говоря по спекулациите с моето име за "Левски" и ЦСКА. Ако има нещо, то ще се чуе. В момента съм футболист на Славия. Надявам се следващия сезон Славия да се представи по-добре и да е на мястото, което заслужава в четворката. В отбора има много добри футболисти с качества просто през пролетния полусезон така се стекоха нещата и те не успяха да ги покажат. Искам да кажа на феновете да идват на стадиона и да ни подкрепят, а не да недоволстват защото има и такива моменти във футбола и да са с нас постоянно. Много съжалявам, че не можах да играя във финала за Купата на България срещу ЦСКА. Търсихме варианти дали не мога да взема участие, но договорът ми с немците беше до края на юни”, обясни още футболистът на Славия.

Вто Юни 14, 2011 7:42 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Славия ще задържи халфа Даниел Пеев поне за есенния дял на новия сезон, разбра "24 часа". Юношата на Локомотив (Сф) бе гласен за трансфер от президента на "белите" Венцеслав Стефанов още през зимната пауза. Тогава Пеев бе на проби при брат си Георги в руския Амкар. До продажба обаче не се стигна.

Вариантите за чужбина, които сега има за майстора на голове от далечно разстояние, не устройват нито Славия, нито него. Все пак има минимален шанс да се стигне до трансфер и сега. Пеев започва подготовка с "белите" на 20 юни.

Вто Юни 14, 2011 10:00 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Kato mu vidjat lupite i she go varnat na Venci Benzina

Вто Юни 14, 2011 11:20 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

CategoryC написа:
Kato mu vidjat lupite i she go varnat na Venci Benzina

те не са проблем, снайперист е ..." които сега има за майстора на голове от далечно разстояние "

Вто Юни 14, 2011 12:35 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 167  Следваща