Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекция и трансфери
Значи това е четвъртият който взимаме от академията на Латекса след Орлин Орлинов,Радо Димитров и Филип Филипов.Аз лично съм доволен само от втория и то с някои условнсти.
|
Пет Юни 24, 2011 1:30 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
нема да им сктъпим повече...на Боровец 
|
Пет Юни 24, 2011 3:51 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
atm написа: нема да им сктъпим повече...на Боровец  в банско още по-малко 
Пет Юни 24, 2011 3:58 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Засега селекцията навява стари спомени и мрачни мисли. Дано нещата се пооправят.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Юни 25, 2011 12:38 am |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Бразилският защитник на Славия - Басо, беше изгонен от отбора. Официалният мотив за отстраняването му е непрофесионално отношение към тренировъчния процес. В действителност Басо е изхвърлен заради остра реакция към решенията на треньора Мартин Кушев.
По време на следобедната тренировка в четвъртък Басо си изпуснал нервите и напсувал сочно новия наставник. Целият проблем тръгнал от спорна ситуация по време на двустранната игра. Мартин Кушев и помощникът му Йордан Петков отсъдили нарушение на бразилеца.
Той скочил и започнал да обяснява, че е играл чисто. Треньорът го предупредил да спре с апострофите, защото на мач съдията ще го изгони. След това Кушев продължил заниманието в нормалния му ритъм.
За нещастие на Басо обаче Кушев държи всички занимания да се снимат с видеокамера. Именно на записа забелязал, че бразилецът не е подминал решението му просто така, а дълго време след това продължил да псува по треньора. Затова Кушев настоял Басо да бъде освободен от лагера на тима в Боровец и да се прибере в София.
Треньорът на белите е категоричен, че повече не желае този футболист в състава си. В момента от ръководството на Славия търсят отбор, в който да продадат бразилеца.
Въпреки решението си да отстрани Басо от състава, Мартин Кушев реши да запази достойнството на играча и отказа да разкрие подробности за провинението му.
- Не искам да изпадам в детайли. Става дума за непрофесионално отношение към тренировъчния процес. Просто той трябва да разбере, че Славия не е детска градина - лаконичен беше Кушев.
Отстраняването на Басо трябва да покаже и на останалите футболисти, че Кушев държи стриктно на дисциплината.
- Басо беше в плановете ми, но сега ще търсим друг защитник. Имаме варианти, но докато не финализираме преговорите, няма да изпадам в подробности.
Като изключим проблема с Басо, всичко в отбора е наред. Доволен съм от старанието на футболистите и от отношението им към дисциплината и режима - завърши наставникът.
Президентът на Славия Венци Стефанов също обясни, че Басо вече е затворена страница за тима.
- Търсим му отбор, в който да го продадем - каза Стефанов за бразилеца. Парадоксалното е, че изгонването на защитника идва само месец след финала за Купата на България срещу ЦСКА. Тогава след мача Стефанов обясни, че ако има още 10 играчи като Басо, Славия ще е шампион.
- Това са две различни неща. Тогава говорех за качествата му. Явно обаче му липсват първите 7 години. И на мен този проблем ми дойде като гръм от ясно небе. Ако подозирах, че ще се случи нещо такова, нямаше да пратим Генев в Русия. Сега ще търсим друг защитник, но съм оставил селекцията в ръцете на Мартин Кушев.
За мен работата на президента идва, когато трябва да се подпише договорът. Селекцията обаче трябва да се прави от треньорите - завърши Стефанов.
Съб Юни 25, 2011 11:01 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Има два риска при назначаването на неопитен треньор, който току що е закачил бутонките на пирона: 1. Футболистите да не го броят за авторитет и да му се качват на главата. Тогава някои успяват, а за други действа правилото от детската градина с "моля другарко, а пък Басо това - онова". 2. Да се обгражда с още по-неопитни футболисти, за да му се вдига имиджа в съблекалнята.
Ами, мисля, че засега и двете опасности са ни застигнали. По отношение на Басо е било къде по-добре Кушев да се опита да го усмири с други средства и да го запази в отбора, вместо да ходи при Стефанов да се оплаква.
Въобще - нещата са такива, че май ще берем големи ядове. Дано обаче Стефанов този път да прояви нетърпимост навреме, ако започнат слабите резултати.
|
Съб Юни 25, 2011 1:14 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Според мен Кушев ясно е показал кой командва парада.Това е била целта на занятието.
|
Съб Юни 25, 2011 1:22 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Абе как ще псува по треньора си тоя бе, абсолютно подкрепям Кушев в случая  Ако някое друго лекенце направи друга изцепка, като примерно тази на Стефано да го няма в стаята си, да гони и него, аман от лигльовци в тоя отбор ... Проблемът е, че сме много пасивни в селекцията и всичко що-годе читаво го обраха другите отбори, не виждам почти никой,който да е без пари и да вдигне класата на отбора  Що не си върнем Богданов не мога да разбера, за какво да търсим пак някой некадърник тип Сечков, като момчето си е наше и е показало качества ?
|
Съб Юни 25, 2011 1:34 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Според мен пък Кушев е показал, че не може да се справи с дисциплината и Дебелия му е решил проблема. Като гледам селекцията се сещам за "непобедимия тим" с Пасков, Шейтанов, Гиздов и пр. футболисти под 20.
|
Съб Юни 25, 2011 2:19 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
аз пък мисля, че всичко с Кушев си е наред.......дееееа и лекетата, че какво са толкова, че да ги търпи? Момци, колко от вас са администрирали нещо? Така се прави и е правилно! Такива като Басо под път и над път, сега ще рита във Визаж, а любимеца Стефано може да го трансферираме в Найт Флайт според мен няма да сме по-зле от другите години, ще видите, дори ще имаме напредък. Кога сме играли с постоянен състав 2 поредни първенства? 
|
Съб Юни 25, 2011 3:44 pm |
|
 |
|