Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Венци в атака...
Има смисъл да знаем трансферните суми, ако те формираха бюджета за селекция. А то не е така, защото такъв на практика няма. Така че колкото е взел - толкова.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Юли 11, 2011 1:22 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Е няма да е лошо да знаем колко са и за какво се харчат, поне на мен като фен ми е любопитно.
|
Пон Юли 11, 2011 4:57 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не бъдете наивни, все едно пък феновете на другите отбори знаят колко пари изпират президентите им ... Ще разберем евентуално някой ден, ако се направи финасова и данъчна ревизия и тикнат някого в затвора, дотогава всичко е пунта мара 
|
Пон Юли 11, 2011 5:17 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Ами ще платят под масата на ДФК и колегите от отдел проверки на Големи данъкоплатци (или Овча купел) и всичко ще се потули, както стана с чорбата. Техните задължения бяха огромни и изведнъж как стана така, че всичко е чисто, нали се сещаш? 
Сря Юли 13, 2011 9:48 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Венци Стефанов имитира Бербатов Босът на Славия се уреди с чисто нов джип Cadillac Escalade, какъвто кара голмайсторът на Висшата лига Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се изфука пред собственика на Локомотив Пловдив Коко Динев и капитана на „смърфовете“ Здравко Лазаров с чисто новото си возило, видя екип на Livesport.bg. Венци вече кара черен джип Cadillac Escalade, досущ същия като този на звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Преди време Бербо се показа с Escalade-а в София и това също не отбягна от зоркия поглед на репортерите на Livesport.bg. Разликата между двата луксозни Cadillac-а е, че джипът на Бербо е брандиран с DB9 (Димитър Бербатов, номер 9), докато босът на „белите“ поне за момента се е лишил от подобна екстра. http://www.livesport.bg/news/interesting/s/1349243000Ама иначе пари за играчи няма 
|
Съб Юли 16, 2011 12:46 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Обаче номерът му е от софийско, а не от София.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Юли 16, 2011 1:22 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
СО - Свиня Отдавна ... 
Съб Юли 16, 2011 1:52 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Eй ви го трансфера на Мболи, а ние ще си чакаме развитие.
|
Съб Юли 16, 2011 8:54 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1492 Местоположение: sofiq
|
по БНТ "...Гара ли е, спирка ли е?....."
_________________ N 1
|
Нед Юли 17, 2011 5:32 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Ако има феърплей, всеки ще се бори за титлата
Участието в Европа дава много, но също така и ти взема, твърди президентът на Славия Венцеслав Стефанов
По традиция всяко лято Славия обявява, че ще се бори за места в евротурнирите, но впоследствие нещо в тима се къса и големите амбиции отстъпват пред реалността - златната среда. Този сезон обаче на "Овча купел" са оптимистично настроени и наистина вярват, че имат сили за челните места. Президентът на клуба Венци Стефанов обясни пред "7 дни спорт" от къде идват тези големи планове.
- Г-н Стефанов, с какво настроение очаквате новия сезон в "А" група? - Още е твърде рано да се говори, но очаквам добри неща за нас. Иска ми се с този млад треньорски екип да покажем добри резултати през сезон 2011/2012 и да демонстрираме нашето ново лице. Надявам се да се получи една сплав между опитни и млади футболисти. Разбира се, важно е да има добър колектив, иначе нещата не вървят. През изминалите години, когато пробвахме с Велислав Вуцов, а след това и с Емил Велев, явно нещата не бяха добре в колектива и куцаха.
- Харесва ли ви Славия на този етап от подготовката? - Да, харесва ми как работят до момента. Също така се забелязва настроение, дава се път и на младите състезатели. Това е едно от основните неща, които ние искаме от треньорите, а именно да развиваме нашите таланти. Не само да купуваме чужденци на килограм, а българските момчета да отиват на вятъра. Надявам се доброто настроение да не ни напуска. Иска ми се това да бъде положителната промяна, която ни трябваше. Видяхме как в ЦСКА беше същото. С едни и същи футболисти се промени обстановката и резултатите дойдоха.
- В последно време често давате ЦСКА за пример, по техния модел ли ще работите? - Силно казано е, че ще работим по техния модел. Според мен това не е някакъв модел, а просто начин на работа. Това го има навсякъде по света и се използва. Работата върви, когато в отбора има настроение и екип, има и дисциплина. Тогава може да се очакват и резултатите. Ако обаче има разделение на групички - млади, и стари, българи и чужденци, то се губи стойността и не може да се разчита, че в мачовете ще има мотивация и мобилизация.
- Това лято е доста тихо и спокойно за Славия, ще има ли раздвижване на трансферния пазар? - Аз смятам, че това, което сме взели, е това, от което се нуждаехме. Мисля, че треньорското ръководство в лицето на Мартин Кушев, Йордан Петков и Наско Желев си е направило добре сметката и ще успее да заздрави колектива.
- Доволен ли сте от селекцията - тези, които дойдоха и си тръгнаха? - Не мога да бъда доволен, че някой си е тръгнал от Славия. Аз не искам да ги коментирам и да казвам, че не стават. Видно е, че не са впечатлили с изявите си, но това не значи, че нямат качества. Даже напротив, просто не са успели да ги развият при нас. Дай Боже, да го направят другаде. Да се докажат момчетата, аз им желая всичко добро. Аз съм доволен от новите, видях отбора и в двете контроли с Бдин и Локомотив (Пд). Мисля, че се виждат хубави неща в мачовете. Надявам се около опитните бойци като Живко Желев и Наско Борносузов младите да растат. Освен тях и другите доказани футболисти да успеят да направят здрава сплав като колектив.
- Следите ли другите отбори и тяхната селекция? - Предпочитам да не ги коментирам. Нека дойдат официалните мачове и тогава ще се види кой какво е свършил и как се е справил.
- На какво се дължи това, че Славия е един от малкото отбори, които пласират играчи в чужбина? - Мисля, че не можеш да накараш никой насила да купи футболист. На първо място те трябва да го харесат и чак тогава да го вземат. Няма глупави хора на този свят и не вярвам да съществуват филантропи по отношение на футбола. Явно другите отбори са видели нещо у момчетата ни и затова са ги взели. Всичко около трансферната ни политика е наше решение. Сметнали сме така за правилно и мислим, че можем да даваме шанс на младите момчета. Засега това ни носи успех и продадохме няколко футболисти в чужбина.
- Изявихте амбиции да се борите за титлата по случай 100-годишнината на Славия, постижимо ли е това? - Аз мога да кажа нещо, с което вярвам, че всеки ще се съгласи. Ако има коректно съдийство и всички играят феърплей, то всеки един отбор от първите 5-6 в класирането може да се бори за титлата. Важното е всички да разберем, че участието в евротурнирите не ти носи само дивиденти. Даже напротив, в последните години отборите имат и затруднения. Виждаме, че след участието на "Левски" в Шампионската лига отборите ни го карат на олимпийския принцип в евротурнирите.
- Мислите ли, че съдийството през новия сезон ще бъде по-адекватно след множеството скандали през миналата година? - Силно се надявам това да е така. Защото ще бъде в услуга на всички. Вярвам, че може да стане.
|
Пон Юли 18, 2011 4:08 pm |
|
 |
|