Re: Лятна подготовка и контроли
Влизам и какво да видя - размазали сме селската Мунтаня със злокобното 1:0
Дотук ми правят впечатление следните няколко неща:
1. След дълги години суша, постигнахме сериозен успех - купата в Банско, не разбирам какво сте недоволни феновете от президента, тва си е сериозен успех, сравним само с Ариана Фен Купа и Плейстейшън Кап, надявам се капитанът ни да не я изтърве под автобуса

2. Във втори пореден мач (независимо официален или контролен) не допускаме гол, ей Богу не помня за последно кога беше така

3. Балансът ни от контролите е положителен, нещо повече - нямаме загуба дотук

4. Жу е един от най-добре представящите се наши играчи, готов да къса живо месо от противника - може би защото не е забиван като ляво крило
5. Освен обичайните играчи от Б и В група и анонимни бразилци, тоя път взехме и читави играчи с добри визитки като Желев и Борносузов, плюс бъдещето дясно крило на националния отбор Галин Иванов

6. Има време, но за пръв път си запазихме основните играчи и не сме продали никой титуляр (10-те загуби от пролетта казаха тежката си дума

)
7. Виктор Генев и Райс Мболи умело и неудържимо подкопават и саботират комунистическия Криля Советов, който смело се е запътил към руската Б група

Слава Богу, Генев е под наем чак до зимата, вярвам че и Цачев ще изпълни доблестната си мисия да прати в Б група отбора на Цонко Мангала

Аз лично съм умерен оптимист, има някаква конкуренция в състава,а и когато нямаме големи очаквания, правим добри полусезони, а и Марто си е наш

Разбира се, има и много негативи, които добре си ги знаем, но тоя път наблегнах на позитивното