Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 12:29 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 301 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Следваща
 Лятна подготовка и контроли 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Лятна подготовка и контроли
makaveli написа:
Не съм гледал мача, но от коментара на Гонг излиза, че Пеев е пуснал няколко много добри паса...което си е достатъчно за мачовете от родната ни група.

Лично аз се надявам напред да играем с Божов и Жуниор, зад тях да са Илиев, Пеев, Галиндо и Борносузов...има опции и с Меси (смъртна резерва), Спасчо, Попара...младите също...лошото е, че всичко започва от защитата, а там няма никой....същите дупки като миналата година...само един Желев няма да ни стигне...

Не се надявай, че Божката е в летяща форма :roll:
а на Илиев му направиха двойна смяна и се разсърди :?
В центъра Попара ни е спасение, но се превърна в нашият СТЪКЛЕН

А защитата ни е май единственото позитивно нещо с Желев, Том, Филипов и Молдованов не седим лошо.

Пон Авг 01, 2011 11:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Филипов дойде с много надежди, уж отказал на "Левски" ала бала...а беше дупка през целия сезон. На фона на Сечков и Генев Молдованов наистина иглеждаше като Рио Фърдинанд:)))
Това момченце Том зашитник ли е?? Нали уж бил дефанзивен халф...четворката защитници отзад следва да е Филипов в дясно (поне докато Дяката се оправи, а може и след това ако го хвърлят в ляво), Модлованов, Желев и Маркез (не го знам и него не е ли десен бек, а не ляв....) То тоя Маркез едва ли е класи над Дениран та е странно, че беше предпочетен... Илиев едва ли има сила за цял мач...имаме алтернативи в халфовата линия ама ако всички имат като предния сезон ще се чудим кой е по-малко слаб за да играе...

Вто Авг 02, 2011 9:49 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

не съм съгласен за Филипов, момчето има потенциял и му трябва малко още рутина и спокойствие. Проблема не ни е защитата вече, а едно момче, което незнам защо го наричате Меси. Той може само да меси баница илил циците на някоя фолк певица. Чакаме го 2ри сезон да си вдигне главата и да я подаде точно или да вкара 3-я си гол за нас.....
Гола от последния мач, пак е негов, загуби олигофренски топката и така ...
тъпото е, че за да го продадът ще ни мъчи всеки мач :evil:

Вто Авг 02, 2011 12:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

atm написа:
не съм съгласен за Филипов, момчето има потенциял и му трябва малко още рутина и спокойствие. Проблема не ни е защитата вече, а едно момче, което незнам защо го наричате Меси. Той може само да меси баница илил циците на някоя фолк певица. Чакаме го 2ри сезон да си вдигне главата и да я подаде точно или да вкара 3-я си гол за нас.....
Гола от последния мач, пак е негов, загуби олигофренски топката и така ...
тъпото е, че за да го продадът ще ни мъчи всеки мач :evil:

момчетата, с които обикновено гледаме мачовете само ми се смеят, че още не стигнала топката до "Меси" и аз почвам да му сипвам...е как да не му сипвам като това е най-безобразно толерираната дупка в нашия отбор...тролей 5...хваща топката, забива поглед в земята и хуква да търчи...след 30 метра яка оран вече няма сила дори да я подаде на 15 метра от него...след като на финала за купата в 60тата мин не знаеше къде се намира и при една сбъркана топка просто се отказа да я гони, наведе се и се хвана за кръста (едвам си поемаше въздух), а Цветков, който е има няма десетина години по-дърт от него го подмина като пътен влак...е какво да си говорим повече...

П.С. ще има да го чакаш да даде точен пас...третия гол няма да го коментирам изобщо :D

Сря Авг 03, 2011 9:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

И на мен ми харесва Филипов с хъса и пробивите по крилото. А за "Меси" сте абсолютно прави - всички виждаме, че "царят е гол", но продължават да го налагат, от което губи отборът като цяло. Хареса ми Жиката Желев - има още много хляб в него. Молдованов общо взето е стабилен. Но Ели Маркес въобще не е във форма - играе много слабо. Не са във форма и Пеев (много бавен), Юруков (вече не знам защо го взехме), Божов (нищо не показва в контролите), Радо Василев (и той нищо не показва). Дреновички се натяга, но е голяма паника - лесно се плаши и прави глупости. Жу вуднъж играе, следващият път никакъв го няма. Само Галин показва класа - дано изиграе поне още един цял сезон при нас. Спас Георгиев обича да дроби и после нищо. Боронсузов и Илийката ще държат фронта в средата. Дано и Павле се включи успешно. А от младите и новите попълнения още нямам пълна представа, но ми харесва как нахъсано се включват в играта.
Дано успеят да направят добър колектив и да се борят успешно като отбор, че индивидуално нещата не са розови.
Успех на гейрена и дано тези, които днес критикувам, успеят да ме опровергаят скоро!

Сря Авг 03, 2011 10:09 am
Профил
Орден "Стара Славия"

не знам,защо се коментира защитата там нещата ще станат , НЯМА НАПАДАТЕЛИ няма голове само от статични положения от време на време :oops: :oops: :oops:

Сря Авг 03, 2011 2:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

White Hart Lane написа:
не знам,защо се коментира защитата там нещата ще станат , НЯМА НАПАДАТЕЛИ няма голове само от статични положения от време на време :oops: :oops: :oops:
Разчитаме на некъдърните защитници в родната "А" група да ни помагат :oops: :oops:

Сря Авг 03, 2011 5:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

"Левски" уреди контрола със Славия

Отборите на "Левски" и Славия ще изиграят приятелска среща помежду си на 2 септември, когато има пауза за мачовете на националните отбори.

Новината бе потвърдена от официалния сайт на сините, които ще бъдат домакини на двубоя.

Най-старото столично дерби вече се игра в първенството, като "Левски" би Славия с 1:0 в мача от първия кръг на А група. Единственото попадение в мача реализира Иван Цветков.

Пак ще ги бием, нали е контрола :wink:

Пет Авг 19, 2011 4:28 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

:lol: :lol: 0:1 за нас

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Авг 20, 2011 12:34 am
Профил
Администратор
Аватар

Бий "говедата" в контроли, бий, бий, бий! :lol:

Съб Авг 20, 2011 2:58 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 301 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Следваща