Автор |
Съобщение |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - ""Ботев""(Вр)
които и да е на неговото място ще е доста по-добре стефано,"меси",спасчо - нищо общо с футбола
Пон Авг 15, 2011 9:41 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Не съм съгласен....но...всеки има право на мнение....моето е такова...
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пон Авг 15, 2011 10:14 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
white_man написа: Стига го плюхте момчето бе...като се хванете за някого-необходимия грешник.... Какво сбърка в мача...с какво толкова ви провокира ? Младе,има талант,прави грешки,присъщи на младостта....как искате да реагира,като на всеки мач една групичка постоянно го обижда и псува... Нека всеки от тях се постави на неговото място...как ли ще му е хала???? Въпросната групича миналия сезон му скандираше името въпреки грешките които допускаше, но от това ефект нямаше 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Авг 15, 2011 10:19 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
грешки на младостта..всички сме били млади...и сме грешили....ама нас малко хора са ни виждали грешките...и не искаме да си ги признаем...и са ни прощавали...
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
|
Пон Авг 15, 2011 11:45 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
white_man написа: грешки на младостта..всички сме били млади...и сме грешили....ама нас малко хора са ни виждали грешките...и не искаме да си ги признаем...и са ни прощавали... Така е! В случая обаче имаме по-добър вратар. Стефано като е млад нека да тренира яко, да изчиства грешките си...и неговото време ще дойде! Един Кирев е резерва в Юве и трупа опит, учи се момчето...айде сега че е млади и перспективно да го сложат на мястото на Джиджи... (Емо, няма такава четка ти направих....ако четеш...не знам какво трябва да черпиш:))) ) Инче за мача - Борносузов защо не е играл?? Контузен ли е, наказан ли е или е просто хрумка на Кушев?
|
Пон Авг 15, 2011 11:55 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
И като е млад Кунчев, хайде сега да ни дъни във всеки мач както миналия сезон и да го чакаме да натрупа опит ? Вратарчето на "Левски" да не би да не е младо, ама си пази момчето и не прави такива грешки. Разбирам Стефано да е сбъркал 1-2 пъти, ама неговите издънки са почти константна величина, пък и поведението му извън терена не е блестящо. Не е справедливо Емо Петров да е резерва след отличните му изяви миналия сезон За Борносузов и бразилеца и аз се учудих, че дори не бяха в групата  А този Попара няма ли да се оправя вече, егати и стъкленият играч 
|
Пон Авг 15, 2011 12:04 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
white_man има право да си отстоява позицията, другите също. Аз ще кажа само, че за един вратар при резултат 3:1 в 82-а минута винаги е по-добре да остави нападателя да шутира и евентуално да го надпучи, отколкото да предотврати удара с цената на дузпа и изгонване, особено когато са извършени смените. Ако срещу нас беше по-сериозен отбор за 10 минути щяха да разфасоват Божов на вратата. Борносузов е имал здравословни проблеми и Кушев е решил да го пази. Това са думи на треньора на пресконференцията.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Авг 15, 2011 12:06 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
този white_man явно не е гледал вратари и достатъчно футбол не искам да прозвучи като заяждане, ама с тоя Кунчев се прекалява треперят му ръчичките и е доста недоносен да се обиграва в юношеска група.
|
Пон Авг 15, 2011 12:17 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
White Hart Lane написа: този white_man явно не е гледал вратари и достатъчно футбол не искам да прозвучи като заяждане, ама с тоя Кунчев се прекалява треперят му ръчичките и е доста недоносен да се обиграва в юношеска група. На 58 г,гледал съм доста мачове,и на живо,и по ТV...i,изказвам и отстоявам мнението си,колкото и да не Ви се харесва... ! Форума затова е форум....
|
Пон Авг 15, 2011 12:28 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
наборе white_man, имах щастието да гледам мача с един велик не само за Славия вратар - Георги Гугалов, човека искренно се смя на неговите треперещи ръце и пласирането му. Аз и преди съм го казвал, това момче незнае къде се намира, за какво ти е този рефлекс, като незнаеш къде да застанеш. Давам пример от последните два мача, защото всички ги помним ... и двете греди на лефски, първата въобще не бе пласиран, а при втората ще пуснеш топката в близкия ъгъл, имаше още една ситуация в която за щастие топката бе в аут. С "Ботев", първия гол или го послещаш по-рано или не излизаш и чакаш защитника да го покрие, треперещите ръчичики и изпускането на топката, което вече и впечатление не ни прави и тъпотията при дузпата...... За съжаление явно той нищо не научава от Захариев
|
Пон Авг 15, 2011 12:32 pm |
|
 |
|