Автор |
Съобщение |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
 Re: "Славия" - ""Ботев""(Вр)
Вие как го зачаткахте този вратарски пост Далеч съм от мисълта, че това ни е проблема... Ето един Пламен Илиев на вратата на "Левски", като има положения пред него му вкарват, като няма вратата му е суха, да не е лош, но в "Левски" са наясно, че проблема е съвсем на друго място и въпреки, че имат още 3ма вратаря си мълчат и момчето играе. Не ни е сработен състава, а това ще стане когато отборът има спокойствие, лошото е че ние през последната година все им даваме спокойствие, а те се оакват. Трябва да направим разлика между отборът от миналата година и сегашният, на новите момчета трябва да се даде карт бланш, а Меси да бъде закотвен на пейката. Даже си мислех да издигнем транспарант - Меси или се натегни или не ни мъчи! Въпреки че ми се струва загубена кауза 
|
Вто Авг 16, 2011 10:36 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
На Меси трябва да му се завърже брадата за темето, за да не може да я навежда и да заоре  Освен това да му се сложи реле и при всеки излишен финт да му се пуска лек ток 
|
Вто Авг 16, 2011 10:46 am |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
Viktor4o_Rs написа: На Меси трябва да му се завърже брадата за темето, за да не може да я навежда и да заоре  Освен това да му се сложи реле и при всеки излишен финт да му се пуска лек ток  Ако вдигне главата, има опасност да му падне кръвното  А относно тока, просто требва да е обикновено реле-време и да пуска на 20-30 сек. Винаги ше има за к'во 
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Вто Авг 16, 2011 11:37 am |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
 Re: Относно състава
abe nai dobrata motivacia sa bohalkite kato znaesh che sled macha te chakat she se razdavash ta she drunkash  (/C\)
|
Вто Авг 16, 2011 12:56 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13223 Местоположение: SOFIA
|
makaveli написа: Божо е прав!! Когато Мболи ни пазеше всички псуваха по Емо. Малко бяхме хората, които и тогава твърдяха, че Емо е добър вратар и не заслужава подобно отношение. Който му се рови нека рови и ще види.
Колкото до актуалната ситуация - Емо трябва да е титуляр!! Кунчев има още пасти да изпапка докато е готов:)) Момчето има някакви заложби, но трябва да се научи ( а явно и не само той), че не става от вратата за краката. Няма такова нещо като или сега или никога. Много са далеч от професионални футболисти ако разсъждават така...имаме един от най-добрите треньори на вратарите!! С много труд и работа нещата ще се наредят... Сравнението между М`Боли (в онази му форма) с който и да е от другите ни вратари беше тотален нонсенс. Тогава имахме трима висококласни вратари и това, че Емо не попадаше в групата беше логично. Сега е съвсем различно.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Авг 16, 2011 2:57 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Да не припомняме, че при идването си и след първия си официален мач и няколко контроли, М'боли също бе обявен за некадърник с рефлекс, но без пласиране и поглед върху играта. Въобще, открай време, за феновете на Славия, вратарят е главният грешник, а не некадърниците, които винаги играят пред него, а такива могат да се изредят десетки... Емо Петров отнесе такава хранилка по време на мача с Черноморец за купата, след втория гол, че просто не е истина.
Аз не защитавам Стефано, той бърка доста и би трябвало да е резервен вратар, а Емо да е титуляр, ако няма някаква болежка. Само не съм съгласен, че трябва да отнесе всички критики за всички грешки. Играчи на Враца два пъти излизаха сами срещу вратаря, това означава, че проблемите са в защитата, която не би трябвало да допуска такива ситуации.
_________________ 1913
|
Вто Авг 16, 2011 3:37 pm |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
Емо трябва да е титуляр, според мен. Дори и само заради проявите му с Черноморец, Пирин и ЦСКА за купата. На Кунчев му е доста рано за титуляр в столичен отбор!
|
Вто Авг 16, 2011 8:47 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13223 Местоположение: SOFIA
|
Божо написа: Да не припомняме, че при идването си и след първия си официален мач и няколко контроли, М'боли също бе обявен за некадърник с рефлекс, но без пласиране и поглед върху играта. Въобще, открай време, за феновете на Славия, вратарят е главният грешник, а не некадърниците, които винаги играят пред него, а такива могат да се изредят десетки... Емо Петров отнесе такава хранилка по време на мача с Черноморец за купата, след втория гол, че просто не е истина.
Аз не защитавам Стефано, той бърка доста и би трябвало да е резервен вратар, а Емо да е титуляр, ако няма някаква болежка. Само не съм съгласен, че трябва да отнесе всички критики за всички грешки. Играчи на Враца два пъти излизаха сами срещу вратаря, това означава, че проблемите са в защитата, която не би трябвало да допуска такива ситуации. Преди малко се върнах от по бира с единственият вратар на нац-а, който не е допускал гол на световни финали. Той ми каза, че 90% от работата на защитата зависи от това как вратаря ги подрежда по време на мач, 9% от тренера и 1% от индивидуалните качества на защитата.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Авг 16, 2011 9:21 pm |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
seth написа: Божо написа: Да не припомняме, че при идването си и след първия си официален мач и няколко контроли, М'боли също бе обявен за некадърник с рефлекс, но без пласиране и поглед върху играта. Въобще, открай време, за феновете на Славия, вратарят е главният грешник, а не некадърниците, които винаги играят пред него, а такива могат да се изредят десетки... Емо Петров отнесе такава хранилка по време на мача с Черноморец за купата, след втория гол, че просто не е истина.
Аз не защитавам Стефано, той бърка доста и би трябвало да е резервен вратар, а Емо да е титуляр, ако няма някаква болежка. Само не съм съгласен, че трябва да отнесе всички критики за всички грешки. Играчи на Враца два пъти излизаха сами срещу вратаря, това означава, че проблемите са в защитата, която не би трябвало да допуска такива ситуации. Преди малко се върнах от по бира с единственият вратар на нац-а, който не е допускал гол на световни финали. Той ми каза, че 90% от работата на защитата зависи от това как вратаря ги подрежда по време на мач, 9% от тренера и 1% от индивидуалните качества на защитата. ne samo ot tava kak 6te gi podredi a i kak 6te gi komandva po vreme na ma4a
_________________ FAR, FAR NORD
|
Вто Авг 16, 2011 9:23 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
_________________ 1913
Последна промяна Божо на Сря Авг 17, 2011 12:00 am, променена общо 1 път