Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 11:50 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща
 "Миньор" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Миньор" - "Славия"
Верно все едно гостуваме на Дортмунд пред 80 000, а не на Миньор на нашия стадион :lol: :lol: Нормално е много хора още да са скептични предвид трагичния пролетен полусезон, но чак пък такова плашене от тия, които са били единствено производителите на кенефи и сборния отбор на Винпром-Търговище :roll: В никакъв случай няма да ни е лесно, но хайде по-ведро, покажем ли играта и комбинациите от мача с "Ботев", ще си вземем 3-те точки, а и все пак Кунчев няма да е на вратата 8)

Сря Авг 17, 2011 11:03 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Меси прави хетрик тоя мач -.-

Сря Авг 17, 2011 12:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

ще е чудо :shock:
3000 комплексирани елементарни частици ще дойдат у градо

Сря Авг 17, 2011 2:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

те в пелник не ходят толкова,ама дай да се изфърлят пред медиите дейба и грозниците

Сря Авг 17, 2011 2:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

те в перник няма на кой да се покажат, ама тук при шопето е друго...а и мача ще се играе в телевизора :roll:

Сря Авг 17, 2011 2:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

3000 орки ще прокопаят тунел от пелник до софето ще гледат мача и след това ББ ще открие метро до оркския град :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ВИНАГИ С ВАС !

Сря Авг 17, 2011 6:13 pm
Профил ICQ YIM WWW
Модератор
Аватар

След победата им като гости е нормално да дойдат повече орки.

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Авг 17, 2011 10:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ексклузивно в БЛИЦ: Миньор изпусна звездата си

Защитникът Даниел Златков изненадващо разтрогна договора си с клуба от Перник

БЛИЦ научи изненадваща вест от Перник. Звездата на Миньор Даниел Златков вече не е футболист на отбора.

В последните два дни защитникът не тренира с тима. Сред общността в Перник се говори, че Златков вече не е част от Миньор, тъй като е разтрогнал договора си, който беше до 2013 година.

Така бившият младежки национал вече няма нищо общо с Миньор и е свободен агент, колкото и изненадващо да звучи. До раздялата се стигнало, след като Златков не получавал заплати от няколко месеца.

Защитникът не е първият, който напуска Миньор заради финансовата криза в клуба. По-рано от Перник си тръгнаха още няколко основни футболисти.

От началото на сезона Златков записа по 90 минути за двете победи на отбора, а в последния кръг реализира едно от попаденията при успеха с 3:0 над Светкавица в Търговище.

През изминалите два сезона и от началото на този Златков беше основен играч на тима от Перник. 22-годишният бранител се утвърди като един от най-добрите на поста си в България. Едва ли играчът ще остане без отбор и по всичко личи, че в близките дни ще се сдобие с нов клуб.

Ако е вярно, остават без наистина важен играч за тях :twisted: :twisted:

Сря Авг 17, 2011 11:19 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Аз лично съм от Перник и съм славист както моят баща и доста се начетох за моя "оркски" град и съграждани, на мача с Миньор аз ще бъда в сектор А, а моят брат в сектор В . Той е един интелигентен човек с висше образование и доста отговорна работа. Слагайки всички под общ знаменател ми е леко обидно имайки предвид, че по думите на брат ми Славия има няй-културната публика(беше на финала за да ни подкрепи). Определено има доста елементи в пернишката публика които не са за там, но си мисля че не всички заслужават да са под общ знаменател. :wink:

Чет Авг 18, 2011 7:30 am
Профил
Пристрастен

iori написа:
Аз лично съм от Перник и съм славист както моят баща и доста се начетох за моя "оркски" град и съграждани, на мача с Миньор аз ще бъда в сектор А, а моят брат в сектор В . Той е един интелигентен човек с висше образование и доста отговорна работа. Слагайки всички под общ знаменател ми е леко обидно имайки предвид, че по думите на брат ми Славия има няй-културната публика(беше на финала за да ни подкрепи). Определено има доста елементи в пернишката публика които не са за там, но си мисля че не всички заслужават да са под общ знаменател. :wink:

Перник има доста слависти, помня доброто старо време на коли с Пк регистрация и бели шалчета от тях.
Ти не го взимай на вътре, със сигурност има и читави хора, но като цяло.....

Чет Авг 18, 2011 8:11 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща