Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
 Re: "Миньор" - "Славия"
iori написа: Whitey написа: И аз имам едно питана към теб  Всеки разправя, че едно време е ималко немалко бели в Перник и Радомир, ти си от Перник каза, че и бащати е славист, но има ли и др. бели фенове от там все още и ако да защо не ходите организирано ? Познавах още двама слависти, но те са в чужбина, а други не познавам. Искаш ли преди или след мача с Ловеч другата седмица, ако идваш, разбира се, да се видим и да обсъдим славистите в Перник, и какво може да се направи по въпроса?
_________________ 1913
|
Чет Авг 18, 2011 3:18 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
iori написа: atm написа: я да те питам - знаеш ли какво било единственото право на пернишката жена  Незнам защото мойта няма права имаш ЛС
|
Чет Авг 18, 2011 3:44 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Е как няма да има слависти от Перник , има две основни причини половината децка школа са деца от Перник и другата, че са много близо до Овча купел, на всякъде има и готини и неготини хора.
|
Чет Авг 18, 2011 4:03 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Божо написа: Искаш ли преди или след мача с Ловеч другата седмица, ако идваш, разбира се, да се видим и да обсъдим славистите в Перник, и какво може да се направи по въпроса? Незнам дали ще имам възможност, до тогава има време.
|
Чет Авг 18, 2011 4:30 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Между другото Даниел Златков сериозно е разтрогнал и това ще налее допълнително напрежение в техните редици.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Авг 18, 2011 10:59 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
iori написа: atm написа: я да те питам - знаеш ли какво било единственото право на пернишката жена  Незнам защото мойта няма права Whitey написа: И аз имам едно питана към теб  Всеки разправя, че едно време е ималко немалко бели в Перник и Радомир, ти си от Перник каза, че и бащати е славист, но има ли и др. бели фенове от там все още и ако да защо не ходите организирано ? Познавах още двама слависти, но те са в чужбина, а други не познавам. В книгата за Александър Шаламанов се споменава, че му подарили някакво знаме, ушито от пернишките слависти. Слависти има в цяла България, та камо ли в Перник да няма. Иначе стадионът на Перник си е опасно място, а публиката като цяло е доста темпераментна открай време /то си има и положителни черти, славистката, също като цяло, е много заспала  /. За последен път бях в Перник в края на 90-те с жената на мач с Миньоро, та като изравни Бачев в последната минута, скочих да се радвам, което щеше да ми струва много, дип че публиката по това време вече беше рехава /е, скочиха няколко души да ме бият, но в сектор "Б" така става...  /.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пет Авг 19, 2011 1:48 am |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Без Даниел Златков отзад, би трябвало да ни се увеличат шансовете. Не, че е някой супер защитник, ама за българските стандарти си е добър. Божов вратар, Емо Петров таран и ги объркваме с тактика, победа с 0:3 
|
Пет Авг 19, 2011 8:05 am |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Петър Дяков написа: iori написа: atm написа: я да те питам - знаеш ли какво било единственото право на пернишката жена  Незнам защото мойта няма права Whitey написа: И аз имам едно питана към теб  Всеки разправя, че едно време е ималко немалко бели в Перник и Радомир, ти си от Перник каза, че и бащати е славист, но има ли и др. бели фенове от там все още и ако да защо не ходите организирано ? Познавах още двама слависти, но те са в чужбина, а други не познавам. В книгата за Александър Шаламанов се споменава, че му подарили някакво знаме, ушито от пернишките слависти. Слависти има в цяла България, та камо ли в Перник да няма. Иначе стадионът на Перник си е опасно място, а публиката като цяло е доста темпераментна открай време /то си има и положителни черти, славистката, също като цяло, е много заспала  /. За последен път бях в Перник в края на 90-те с жената на мач с Миньоро, та като изравни Бачев в последната минута, скочих да се радвам, което щеше да ми струва много, дип че публиката по това време вече беше рехава /е, скочиха няколко души да ме бият, но в сектор "Б" така става...  /. Аз така съм ходил с/у Металург и се беше скееери
|
Пет Авг 19, 2011 9:38 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Пет Авг 19, 2011 11:53 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Да ги закриват  Утре всички на стдиона за да подкрепим белите 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пет Авг 19, 2011 11:58 am |
|
 |
|