Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 3:11 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
 "Славия"-"Литекс" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия"-"Литекс"
Пренасяме се в бъдещето, където Бат Дана вече е треньор и тактическите му указания ще са следните - "дай на задната греда", "наведи се при техна атака, за да ни вкарат", "тая дузпа я бий вляво за да я хване вратаря" и естествено "тия двата ги играй двойка, тоя оувър, а онзи хендикап с обръщалка" Изображение

Нед Авг 28, 2011 10:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

seth написа:
Whitey написа:
Чух, че Роке Санта Круз е без отбор 8)

Е, тоя пък е толкова ялов, че няма докъде. Как го измисли само :)

А кога за последно сме имали качествен нападател вкарал повече от 20 гола след Тошко Праматаров ? Аз поне не се сещам всичките са били ялови и все нещо им е липсвало :? Кушев можеше да бъде като Тошко, но го разкараха на полусезона . След това всички са били с някви моментни проблясъци за сезон и после нищо :idea:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Нед Авг 28, 2011 10:33 pm
Профил
Току що регистриран

Аз не съм велик фен и не претендирам да съм със знаме всеки мач. аз съм един човек малко преди средната възраст, който гледа мачовете сам - просто ми е писнало от глупаци или "ушета" и лизачи на венци, каквито са повечето от 50-годишните, оставащи пред центгралния вход след мача
но това не означава, че не ми дреме...винаги съм знаел едно - за отборите от страната не искам да коментирам, повечето от тях са измислени, тъпи, селски и с по 2000 пререгистрации на ежегодния си фалит...
но в София няма такава магия каквато е Славия
Така че, добър - лош, това е отборът ни и всички го знаете не по-зле от мене
виждате обаче, че нашият отБор много рядко играе както трябва. По много фактори. И не псувайте Кушев, той няма 100 % власт в съблекалнята
за мача днес: колко души са изненадани от развоя???

Нед Авг 28, 2011 10:39 pm
Профил
Администратор
Аватар

Whitey написа:
seth написа:
Whitey написа:

А кога за последно сме имали качествен нападател вкарал повече от 20 гола след Тошко Праматаров ? Аз поне не се сещам всичките са били ялови и все нещо им е липсвало :? Кушев можеше да бъде като Тошко, но го разкараха на полусезона . След това всички са били с някви моментни проблясъци за сезон и после нищо :idea:

Преди 4 години Тодор Колев вкара 25 гола и само далавери изкараха Генков на първо място при голмайсторите. Иначе поддържам мнението ти и не споря теб за принципа, а само за Роке Санта Круз - той е по -зле и от Метъла - за 14 сезона професионален футбол е отбелязал 58 гола.

Нед Авг 28, 2011 10:42 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

seth написа:
Whitey написа:

Е, тоя пък е толкова ялов, че няма докъде. Как го измисли само :) Дано да почне да бележи прогрес Кушев и да остане (но да го заслужи с точки), защото иначе сме изправени пред следния сценарий:
1. махат Кушев или той подава оставка и на негово място застава Бай Дана.
2. Бай Дана спасява отбора от изпадане и започва и следващия сезон.
3. махат Бай Дана заради лошото начало и идва примерно Джамбазки или някой от този калибър.
4. Джамбазки се оправдава, че не е правил той селекцията и се маха в средата на пролетния дял.
5. взимаме сръбски специалист да доизклати сезона и да започне следващия.
6. махаме сръбския специалист, защото е твърде скъп и на негово място назначаваме треньорски тандем Божов и Илийката, защото тъкмо са приключили кариерите си и трябва да им се даде шанс.
Това е схемата от доста години насам. вече 3-4 пъти се завъртя колелото.
Та такива работи...

+ 1

Нед Авг 28, 2011 10:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Спокойно,чакаме голмайстор от чужбина със сериозна визитка, но няма да разкривам името му, за да не ни правят спънки други отбори Изображение

Нед Авг 28, 2011 10:46 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

seth написа:
Whitey написа:
seth написа:

Преди 4 години Тодор Колев вкара 25 гола и само далавери изкараха Генков на първо място при голмайсторите. Иначе поддържам мнението ти и не споря теб за принципа, а само за Роке Санта Круз - той е по -зле и от Метъла - за 14 сезона професионален футбол е отбелязал 58 гола.

Тошко Колев го забравих да :mrgreen: А колкото до Санта Круз , той ми беше пример за повечето играчи който се взимат в Славия през последните 3 години - бездарни :!: :)

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Нед Авг 28, 2011 10:47 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Ето един качествен нападател
http://www.youtube.com/watch?v=ba6saVz_B98

Изображение

Нед Авг 28, 2011 11:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Viktor4o_Rs написа:
Стефано, че е некадърно връзкарче е ясно на всички ... Ама за цялостната безобразно слаба игра не е той виновен, иначе за първият техен гол сбърка, ама ние свикнахме и не ни изненадва. Безумно слаби бегове, никаква халфова линия, Жу и Божов ялови ... Не виждам никаква разлика от играта при Кокала. Абе всичко е казано много отдавна, само имената са различни, едно обаче си е константна величина и докато го има, все така ще си е :(
Не сме побеждавали силен отбор не знам отколко време, вече и Литекс си ни бие винаги, преди поне тях побеждавахме като домакини.

Беговете не бяха безумно слаби, не играха лошо момчетата..
Първият гол беше грешка на 3ма - Галин не атакува центриращият топката играч, отзад Меси не догони бразилчето, а Кунчев изглеждаше неадекватен, въпреки че центрираната топка не беше лесна, грешката му беше че нито излезе нито остана на вратата и така стана, че я опразни.

Иначе на мен лично лявото Бегче ми хареса.

Пон Авг 29, 2011 9:32 am
Профил
Луд за връзване

Грозна работа!
Не бях на стадиона, гледах го по телевизията.
Отбора бил еди къв си, играчите и те, а публиката?
Как цял мач (а и след края) не спряха да се чуват псувни и ругатни към играчи, съдии и т.н. За мен това не е нормално поведение за привържаници на отбор. След като ти не се държиш, като истинска привърженик, защо изискваш от отбора да се държи като отбор.
Пример: Пет отигравания на Попара, 4 много добри подавания на скорост и в дълбочина, петото-много неадекватно и от трибуните се почва едно хранене.
Е, не искам да е така и реших за себе си да не ходя на мачове, докато обстановката по трибуните не се промени!

Пон Авг 29, 2011 10:27 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща