Автор |
Съобщение |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Лудогорец"-"Славия"
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Нед Сеп 11, 2011 6:24 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Мисълта ми е да зная, защо не ми тръгва... Не ме интересува толкова резултатът, колкото това, че искам да гледам мачове, когато поискам. Затова ви питам, дали на вас тръгва или вероятно има някакво ограничение за от чужбина?
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Нед Сеп 11, 2011 6:27 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Айдеееееееееееееееееееееееее..... 
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Сеп 11, 2011 6:31 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
тоя Галин по-убаво да си ходи.....един мач има с/у "Левски" миналата година и това му е.....деба и лекето
|
Нед Сеп 11, 2011 6:34 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
Споменал е някои близки на ветеринаря....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
|
Нед Сеп 11, 2011 6:37 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
Тия с игра ни показаха как се прави отбор за едно лято!Може да са временен балон,може и да не са,но играят един приятен и хубав футбол за разлика от нашите!Халфовата ни линия(ако въобще може да се каже,че има такива)е просто трагична.Колкото и парадоксално да е според мен защитата ще ние най-доброто звено тази година,но това няма да се усеща,тъй като без халфове пък да не говорим за нападатели сме за 10-12 място тая година!Коментатора каза,че ако завършим на повече от 12 точки зад Доко Сф ще ни изместят от 3-то място във вечната разнглиста!Просто това е упадъка на един славен клуб.Съжалявам,че живея в това време и мога да проследя този ъпадък лично!Тоя боклук Венци ме кара да съжалявам,че не съм се родил преди около 30-40г. за да видя истинската Славия!!!!!!!!!! 
|
Нед Сеп 11, 2011 6:37 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Божов и той спи,вече почвам да се чудя ква изненада ни е подготвил Венци за 100-годишнината ни?!?!?!?!
|
Нед Сеп 11, 2011 6:46 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Тоя Божов едно вярно отиграване няма и определено дразни със статичното си поведение на звезда. По-добре да си ходи да си гледа гвоздеите.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Нед Сеп 11, 2011 6:47 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
Няма нищо хубаво...пълна трагедия сме.....Не мога да си обясня...има футболисти,а играем толкоа слабо и безидейно.....
|
Нед Сеп 11, 2011 6:50 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Abe има ли рикошет или Стефано затваря очите и се мята на където му падне? пореден смешен гол
|
Нед Сеп 11, 2011 6:51 pm |
|
 |
|