Автор |
Съобщение |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
 Re: "Лудогорец"-"Славия"
Продължавайте да им ходите на тия смешници!!!
Нед Сеп 11, 2011 9:32 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Ясно е, че основният проблем е в Дебелия. Той е отговорен и за избора на треньорите. Някои от предишните поне имаха нужда да се докажат(било то заради пуст говежд реваншизъм) и донякъде полагаха старание. Лошото е, че в момента се отбива номера с евтин треньор, бивш посредствен футболист, за който сегашния момент ще е върха в кариерата и доскорошен продажник като бат Дана. Последният е точно като Диян Ангелов - фигурант, който помня как видях след един мега срамен мач(не помня срещу кой анонимен отбор) да си пазарува готин алкохол в 345 и да си драпа макарите. Към това "обещаващо" дуо можем да прибавим една дузина лекета-чалгаджиичета и едно леке-метълче. Питам се как ли щяхме да изглеждаме без Живко Желев?
|
Нед Сеп 11, 2011 9:48 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1491 Местоположение: sofiq
|
има и други спортове. Славия не е само ПФКВС АД, хокеистите си мачкат всяка година,има волейбол,баскет и така нататък.Има кой да радва душите наши.
_________________ N 1
|
Нед Сеп 11, 2011 10:29 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1491 Местоположение: sofiq
|
_________________ N 1
|
Нед Сеп 11, 2011 10:36 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Нед Сеп 11, 2011 10:36 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
за това сме фенове, за да сме с отбора в добри и лоши времена..
като станахме шампиони с 15 купени мача сме голяма работа феновете, а като не можем да отлепим и всеки бяга... няма как да уважавам такива хора, които казват, че Славия е религия, пяли са го на стадиона и после при 2 загуби да започнат със заканите колко години няма да стъпят на стадиона.
Не се вживявайте толкова, питата се разпределя преди сезона и нещата са ясни с много малки изключения. Футболът ни е слаб!
Какво очаквате, дори да бием ще е със слаб футбол, защото българската действителност е такава. Няма пари, няма добри играчи.
Ето го човека в Луди - пари - горец, даде някой лев и играят, но това е инвестиция с неясен край или по- голяма пералня за пари.
тези футболисти заслужават да ги линчуват след такъв резултат, треньорът трябва да се махне... а Венци в момента никой не може да го бутне.
|
Нед Сеп 11, 2011 10:40 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Еми... какво да кажа... то всичко е казано... Надявах се поне на 1:0 да ги бием, а то каква стана тя! Леле мале! На къде сме тръгнали, не ми се мисли! Уф, за пореден път казвам ТРУДНО е да си Славист! Никой, не може да разбере нащата мъка, това е! Е, хайде още една безмислена година ще видим. Изпуснахме питомното, сега пак ще гоним дивото. Кушев, ако е мъж ще си подаде оставката, а колко се надявах....
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Нед Сеп 11, 2011 10:45 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
престанете да пишете глупости Славия винаги е била и ще си остане футбол!!!! какъв хокей ??????? 2 отбора, какъв волейбол ....стига моля ви1 това не са спортове които карат децата да кажат АЗ СЪМ СЛАВИСТ за тези които няма да стъпят, ходете на майната си! Аз ще съм там, мога за хвърлям тоалетна хартия по играчите, могат да ме бият, могат да ми се присмиват, но аз съм си СЛАВИСТ! Ако вече не сме добри, ако вече го няма този дух, за мен СЛАВИЯ ще си остане онзи детски спомен от времето на Боби Григ, Гугалов, Чаво и Желязков
|
Нед Сеп 11, 2011 10:51 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
staev10 написа: за това сме фенове, за да сме с отбора в добри и лоши времена..
като станахме шампиони с 15 купени мача сме голяма работа феновете, а като не можем да отлепим и всеки бяга... няма как да уважавам такива хора, които казват, че Славия е религия, пяли са го на стадиона и после при 2 загуби да започнат със заканите колко години няма да стъпят на стадиона.
Не се вживявайте толкова, питата се разпределя преди сезона и нещата са ясни с много малки изключения. Футболът ни е слаб!
Какво очаквате, дори да бием ще е със слаб футбол, защото българската действителност е такава. Няма пари, няма добри играчи.
Ето го човека в Луди - пари - горец, даде някой лев и играят, но това е инвестиция с неясен край или по- голяма пералня за пари.
тези футболисти заслужават да ги линчуват след такъв резултат, треньорът трябва да се махне... а Венци в момента никой не може да го бутне. Чакай бе мен, за какви 2 загуби говориш, от 15 години сме така ... Да не би да падаме за пръв път с много - от Локо (Сф) и "Ботев" (Пд) 0:6, ЦСКА 1:6, "Левски" 0:5, сега тая 6-ца от Лудогорец . Да не говорим за срамните отпадания от Рилецо, Криводол, Етрополе.  Животните вдигат врява за един хикс, недай си Боже 3 мача без победа, а ние сме от 15 години в забвение, кво да говорим. Този сезон можем само да мечтаем за бройката от публика от миналия сезон - в мачовете с "Левски", ЦСКА, полуфиналът с Пирин и разбира се финалът ...
|
Нед Сеп 11, 2011 10:52 pm |
|
 |
agg
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Ное 30, 2003 3:14 am Мнения: 368 Местоположение: СОФИЯ
|
Едно е сигурно пишем история на българския футбол. За жалост негативни за нас резултати. В момента парите са най важното в един отбор. Аз лично не помня такъв резил. Не ми се коментира, надявам се за 100 годишната ни да запишем вече резултати, които са подобаващи за един български футболен колос.
|
Нед Сеп 11, 2011 11:03 pm |
|
 |
|