Събиране преди мача Славия - Локомотив !!!
Автор |
Съобщение |
iori
Луд за връзване
|
 Re: Събиране преди мача Славия - Локомотив !!!
Viktor4o_Rs написа: В групата попаднаха двама младоци. Това са 20-годишният юноша на Литекс Максим Стойков, който е полузащитник, както и 17-годишният плеймейкър на старшата възраст Даниел Васев.
Сега ще видим има ли надежда в младите надежди 
|
Пет Сеп 16, 2011 4:33 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
еми ква надежда да има то дори от двамата единия не е наш
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пет Сеп 16, 2011 5:41 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
C/\ABuCTA написа: Aз каквото видях от репортажа от мача 6tефано беше трагичен! В общи линии добре че се случи тоя мач, че да ни се отворят малко очите, защото така можеше да си продължаваме на изкуствено дишане до безкрай  Що.другите пред него.перфектни ли бяха?Особено левия фланг?Средата на терена?Нападението?
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пет Сеп 16, 2011 7:59 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
white_man написа: C/\ABuCTA написа: Aз каквото видях от репортажа от мача 6tефано беше трагичен! В общи линии добре че се случи тоя мач, че да ни се отворят малко очите, защото така можеше да си продължаваме на изкуствено дишане до безкрай  Що.другите пред него.перфектни ли бяха?Особено левия фланг?Средата на терена?Нападението? Чoвек, чети внимателно. Гледах РЕПОРТАЖ, а не целия мач. Съответно в репортажа видях единствено как на 6 пъти го направиха да не му се верва на тоя путьо! Както и на мен между другото. Но намеса и в 6те случая от негова страна липсваше буквално. И не съм изненадан, че сега ще търка пейката. А това е поредното положително нещо от този мач 
Пет Сеп 16, 2011 8:12 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
white_man написа: C/\ABuCTA написа: Aз каквото видях от репортажа от мача 6tефано беше трагичен! В общи линии добре че се случи тоя мач, че да ни се отворят малко очите, защото така можеше да си продължаваме на изкуствено дишане до безкрай  Що.другите пред него.перфектни ли бяха?Особено левия фланг?Средата на терена?Нападението? Мойте уважения към теб!Не искам да се заяждам или нещо друго,но ти вече дразниш със защитаването на тоя смешник,който е налаган повече и от малката перука,когато беше в "Левски"!Никой не казва,че тези отпред бяха по-добри,но човече можеш да си ми баща и съм сигурен,че си гледа 100 пъти повече мачове от мен,е извинявай ама къде си гледал под рамката на вратата такава излагация и шуробаджанащина!Вече не върви и това той е млад дайте му шанс.РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ СЛАВИЯ НЕ Е УЧИЛИЩЕ,А НАЙ-СТОРИЯ СТОЛИЧЕН ОТБОР С УСПЕХИ(В МИНАЛОТО),КОЙТО НЯМА КАК ДА СЕ ВЪРНАТ ДОКАТО В КЛУБА ИГРАТЯ ТАКИВА ПСЕВДО ИГРАЧИ!!!!!!!Разбирм да го защитаваш примерно да е наш юноша ми тоя са ми го домъкнали от някаква частна футболна школа от Пловдив Векта,а все още има хора,които го оправдават това леке!Не ми се сърди и се надявам да не съмн те засегнал,че те критикувам,но хайде малко трезвомислене,като пак повтарям съгласен съм,че не е смо той виновен,но просто се вижда че това момче не става или както има една приказка "От всяко дърво свирка не става" в нашия случай от всяко пловдивско леке вратар не стаа!!!!!!!! 
|
Пет Сеп 16, 2011 9:09 pm |
|
 |
Altafini
Луд за връзване
|
Тъй като ще налага млади що не пробва Дидо Вълков, така или иначе вече не се борим за нищо?
Пет Сеп 16, 2011 10:31 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
ORTEGATAA написа: white_man написа: C/\ABuCTA написа: Aз каквото видях от репортажа от мача 6tефано беше трагичен! В общи линии добре че се случи тоя мач, че да ни се отворят малко очите, защото така можеше да си продължаваме на изкуствено дишане до безкрай  Що.другите пред него.перфектни ли бяха?Особено левия фланг?Средата на терена?Нападението? Мойте уважения към теб!Не искам да се заяждам или нещо друго,но ти вече дразниш със защитаването на тоя смешник,който е налаган повече и от малката перука,когато беше в ""Левски""!Никой не казва,че тези отпред бяха по-добри,но човече можеш да си ми баща и съм сигурен,че си гледа 100 пъти повече мачове от мен,е извинявай ама къде си гледал под рамката на вратата такава излагация и шуробаджанащина!Вече не върви и това той е млад дайте му шанс.РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ СЛАВИЯ НЕ Е УЧИЛИЩЕ,А НАЙ-СТОРИЯ СТОЛИЧЕН ОТБОР С УСПЕХИ(В МИНАЛОТО),КОЙТО НЯМА КАК ДА СЕ ВЪРНАТ ДОКАТО В КЛУБА ИГРАТЯ ТАКИВА ПСЕВДО ИГРАЧИ!!!!!!!Разбирм да го защитаваш примерно да е наш юноша ми тоя са ми го домъкнали от някаква частна футболна школа от Пловдив Векта,а все още има хора,които го оправдават това леке!Не ми се сърди и се надявам да не съмн те засегнал,че те критикувам,но хайде малко трезвомислене,като пак повтарям съгласен съм,че не е смо той виновен,но просто се вижда че това момче не става или както има една приказка "От всяко дърво свирка не става" в нашия случай от всяко пловдивско леке вратар не стаа!!!!!!!!  Всеки има право на мнение...моето е такова ! Всички са трагични,не само той !!! Но,ние , българите навсякъде търсим необходимия грешник,който е грешник,и само той ! Нарочим ли някого-жална му майка..... Както и да е,това е моето мнение !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
|
Съб Сеп 17, 2011 6:47 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
ORTEGATAA написа: white_man написа: C/\ABuCTA написа: Aз каквото видях от репортажа от мача 6tефано беше трагичен! В общи линии добре че се случи тоя мач, че да ни се отворят малко очите, защото така можеше да си продължаваме на изкуствено дишане до безкрай  Що.другите пред него.перфектни ли бяха?Особено левия фланг?Средата на терена?Нападението? Мойте уважения към теб!Не искам да се заяждам или нещо друго,но ти вече дразниш със защитаването на тоя смешник,който е налаган повече и от малката перука,когато беше в ""Левски""!Никой не казва,че тези отпред бяха по-добри,но човече можеш да си ми баща и съм сигурен,че си гледа 100 пъти повече мачове от мен,е извинявай ама къде си гледал под рамката на вратата такава излагация и шуробаджанащина!Вече не върви и това той е млад дайте му шанс.РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ СЛАВИЯ НЕ Е УЧИЛИЩЕ,А НАЙ-СТОРИЯ СТОЛИЧЕН ОТБОР С УСПЕХИ(В МИНАЛОТО),КОЙТО НЯМА КАК ДА СЕ ВЪРНАТ ДОКАТО В КЛУБА ИГРАТЯ ТАКИВА ПСЕВДО ИГРАЧИ!!!!!!!Разбирм да го защитаваш примерно да е наш юноша ми тоя са ми го домъкнали от някаква частна футболна школа от Пловдив Векта,а все още има хора,които го оправдават това леке!Не ми се сърди и се надявам да не съмн те засегнал,че те критикувам,но хайде малко трезвомислене,като пак повтарям съгласен съм,че не е смо той виновен,но просто се вижда че това момче не става или както има една приказка "От всяко дърво свирка не става" в нашия случай от всяко пловдивско леке вратар не стаа!!!!!!!!  Всеки има право на мнение...моето е такова ! Всички са трагични,не само той !!! Но,ние , българите навсякъде търсим необходимия грешник,който е грешник,и само той ! Нарочим ли някого-жална му майка..... Както и да е,това е моето мнение !
|
Съб Сеп 17, 2011 6:47 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
странно е решението на Кушев! всичките ни беди идват от ляво, там е безумно слабия в дефанзивен план Маркес, той маха Филипов. Да и той прави грешки, но те идват от също толкова слабия във всякакъв план "Меси". Виновни са двамата нападатели, който нямат топки от никаквите ни халфове..........абе да няма радиация някаква в нашата съблекалня бе? Явно ние гледаме други мачове.
|
Съб Сеп 17, 2011 7:24 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Явно сме отписали пак първенството ,а на Кушев трябва да му се подсказва за смените ,защото той не знае какво да прави.Тоя Маркес е изключително слаб!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Сеп 17, 2011 10:11 am |
|
 |
|