Автор |
Съобщение |
Riddick
Пристрастен
|
 Re: Черноморец - Славия
Whitey написа: white_man написа: Chelsea_69 написа: майната им.Дано ни обърнат  Айде стига вече....не мислите ли? Тази победа ще те топли ли  А теб загубата?!?!?
|
Нед Сеп 25, 2011 6:55 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Whitey написа: white_man написа: Chelsea_69 написа: майната им.Дано ни обърнат  Айде стига вече....не мислите ли? Тази победа ще те топли ли  При това положение,ако я има....малко....все е нещо....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Сеп 25, 2011 6:56 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
През последните 15 години загубите са част от ежедневието на тея дето се наричат слависти  Една повече една по-малко кво значение има  Цирак е един и същ промяна няма даже е по-зле 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Нед Сеп 25, 2011 7:00 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Пролетта, като пак разпределяме чрез полягване кой да изпада и кой да играе в Европа ще ви питам дали ви топлят победите от есента.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Нед Сеп 25, 2011 7:02 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
white_man написа: Тази победа ще те топли ли  При това положение,ако я има....малко....все е нещо....[/quote] Като е да другия път след поредната 6-ца ндей вилиза и пиши колко ти е кофти като ходиш по мегдана и хората те сочат с пръст щото си славист  Защото не мен пък ми е кофти след 2 смешни победи да се забравя къв са ни го набили 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Нед Сеп 25, 2011 7:04 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
Whitey написа: През последните 15 години загубите са част от ежедневието на тея дето се наричат слависти  Една повече една по-малко кво значение има  Цирак е един и същ промяна няма даже е по-зле  Ми да бях се отказал тогава,от идеята....не 50 г да я подкрепям?
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
|
Нед Сеп 25, 2011 7:06 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
Ако съм по точен-52 г....
|
Нед Сеп 25, 2011 7:07 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Хора аре спрете да го "нападате" white_man! Човека е видял такива мачова и такава игра на Славия и просто си е фен. Не зависи нищо от него, най-малкото защото е далече от клуба и София.
Нед Сеп 25, 2011 7:17 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Хора аре спрете да го "нападате" white_man! Човека е видял такива мачова и такава игра на Славия и просто си е фен. Не зависи нищо от него, най-малкото защото е далече от клуба и София. Свикнал съм момче,обръгнал съм..САМО СЛАВИЯ,ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВСЕКИ !!!!
|
Нед Сеп 25, 2011 7:18 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
похвално, че си на 52 г...дай боже още толкова верен на бялата идея... и си от Силистра и работиш в банка и синът ти май е славист..и май съм ти пращал някой фенски артикули .....и май съм те виждал на два мача  ...Димец братле...много от хората в този форум са загубена кауза..те и други видни слависти от поколението на White_man ще си гледат спокойно мач ако ще дебелия отгоре да им пикае от ложите на главите...няма личности по на възраст в тази публика, ако има те не са на стадиона ! За тва тези които имаме позиция и я отстояваме.. сме... и за мен ние сме Славия, другите са безгласни букви остави ги да се радват, щом им носи радост тази победа !
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Сеп 25, 2011 7:27 pm |
|
 |
|