Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 Re: Черноморец - Славия
jordas написа: похвално, че си на 52 г...дай боже още толкова верен на бялата идея... и си от Силистра и работиш в банка и синът ти май е славист..и май съм ти пращал някой фенски артикули .....и май съм те виждал на два мача  ...Димец братле...много от хората в този форум са загубена кауза..те и други видни слависти от поколението на White_man ще си гледат спокойно мач ако ще дебелия отгоре да им пикае от ложите на главите...няма личности по на възраст в тази публика, ако има те не са на стадиона ! За тва тези които имаме позиция и я отстояваме.. сме... и за мен ние сме Славия, другите са безгласни букви остави ги да се радват, щом им носи радост тази победа ! РАДВАМ СЕ,ПАК КАЗВАМ,АКО ДОЙДЕ....И НЕ СМЯТАМ ,ЧВ СЪМ ЗАГУБЕНА КАУЗА... !Това,че не съм от София не ме прави по малко СЛАВИСТ ! За тва тези които имаме позиция и я отстояваме.. сме... и за мен ние сме Славия, другите са безгласни букви остави ги да се радват, щом им носи радост тази победа ! Ей с това изби рибата....мерси !!!!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Сеп 25, 2011 7:34 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
А Божов е вкарал гол това си е празник вече 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Нед Сеп 25, 2011 7:36 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
а па ние сме с човек повече и Кушев пуска 5ти защитник... ясно...
и съответно те ни натискат, а ние сме опълчение. нямам думи...
Последна промяна C/\ABuCTA на Нед Сеп 25, 2011 7:44 pm, променена общо 1 път
|
Нед Сеп 25, 2011 7:40 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
ЧЕ ОСТАНАХА ЛИ НАПАДАТЕЛИ?
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Сеп 25, 2011 7:43 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
айде акулите плуват в морето меси като десен бек е идеален,а кушев е голям треньор,пази резултата пича за кво ни е 3:3 
Нед Сеп 25, 2011 7:51 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Живот  Славия гази, гази, гази  Въпреки че Черноморец подло и вероломно бяха вербували иначе винаги стабилният вратар Кунчев, успяхме да ги хързулнем с гол на Кинг Божов Мисля че още сме в борбата за титлата, стига да си вземаме трудните мачове, възходът започва 
|
Нед Сеп 25, 2011 7:52 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: иначе винаги стабилният вратар Кунчев, успяхме да ги хързулнем е стабилно кво,2 удара 2 гола 
Нед Сеп 25, 2011 7:54 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13223 Местоположение: SOFIA
|
Втора победа като гост през годината и първа в шампионата. Първа победа над роденият по административен начин тим на "Ч-ц" в тригодишната история на съперничеството. Радостта е заслужена.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Сеп 25, 2011 8:25 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Viktor4o_Rs написа: Живот  Славия гази, гази, гази  Въпреки че Черноморец подло и вероломно бяха вербували иначе винаги стабилният вратар Кунчев, успяхме да ги хързулнем с гол на Кинг Божов Мисля че още сме в борбата за титлата, стига да си вземаме трудните мачове, възходът започва  Моля моля не преигравай  не си мисли за възход камо ли за титла 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Сеп 25, 2011 9:14 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Преиграват Черноморец - Славия заради грандиозен съдийски гаф? Димитър Андреев допуснал формално нарушение на правилника Грандиозен скандал е на път да взриви футболната общественост. В един от най-интересните мачове от кръга Славия успя да запише много трудна и важна победа като гост на Черноморец в Бургас с 3:2. Този резултат обаче почти сигурно не е окончателният в сблъсъка. Причината е грандиозен гаф на главния съдия Димитър Андреев. Снощи в 81-ата минута той изгони с втори жълт и респективно червен картон играчът на домакините Жереми Фо Поре. Гафът идва оттам обаче, че на практика това е бил първи жълт картон за играча. Първото официално предупреждение в действителносто е било показано на Траян Дянков. От щаба на "акулите" веднага са подали жалба и ситуацията е отразена в доклада на делегата. Така се очаква решение на футболната централа по казуса, което трябва да бъде взето днес или най-късно утре. Деба, един мач да бием и остава да го преиграят сега 
|
Пон Сеп 26, 2011 10:01 am |
|
 |
|