Автор |
Съобщение |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
 ФК "Славия" (Бояна)
На 27.09.2011г. от 19.00 часа в читалище "Виделина", кв. "Бояна", ще се проведе учредително събрание на ФК "Славия" (Бояна). Каним всички желаещи да станат учредители да присъстват.
Инициативен комитет
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пон Сеп 26, 2011 9:08 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: ФК "Славия" (Бояна)
Това като резултат/продължение от темата АФК Славия ли е?!?
|
Пон Сеп 26, 2011 1:25 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
makaveli написа: Това като резултат/продължение от темата АФК Славия ли е?!? Това е една възможност, която се отваря. Дали ще бъде резултат или продължение, или нищо зависи от славистката общественост. Ако се приеме и ако се застане зад нея, вероятно ще има резултат. Ако ли не, няма да има. Нека това да бъде и един тест за това дали тази общественост все още съществува или е на изчезване. Нека да видим дали пак ще има за и против по равно или ще има единомислие. Преди бях предложил вариант в границите на София, но на около 20 км от нашия стадион - не се прие, затова ето сега възможност на 2 км от стадиона в сърцето на изконна славистка махала нова възможност. Това е възможност за клуб в който може да участвате и да взимате решения и който да се основава на принципите на основателите на "Славия".
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пон Сеп 26, 2011 1:47 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
дайте малко повече инфо де !

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пон Сеп 26, 2011 5:36 pm |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
[quote="Васко"][quote="makaveli"]Това като резултат/продължение от темата АФК Славия ли е?!?[/quote] Това е една възможност, която се отваря. Дали ще бъде резултат или продължение, или нищо зависи от славистката общественост. Ако се приеме и ако се застане зад нея, вероятно ще има резултат. Ако ли не, няма да има. Нека това да бъде и един тест за това дали тази общественост все още съществува или е на изчезване. Нека да видим дали пак ще има за и против по равно или ще има единомислие. Преди бях предложил вариант в границите на София, но на около 20 км от нашия стадион - не се прие, затова ето сега възможност на 2 км от стадиона в сърцето на изконна славистка махала нова възможност. Това е възможност за клуб в който може да участвате и да взимате решения и който да се основава на принципите на основателите на "Славия".[/quote] Т.к. до момента няма реакции по повод вчерашната сбирка в Бояна и предвид анонса от "Васко" който цитирам тук, ето как аз видях вчерашното събрание. Първо оказа се, че това е инициатива, която цели създаването на квартален /селски/ клуб в Бояна, която няма нищо общо с някаква контраинициатива срещу случващото се в Овча купел, поради което бе създадена темата за АФК "Славия". Признавам си, че не знам кои са принципите на основателите на Славия /сигурно ги има в учредителните протоколи или устава/ но аз видях, силни страсти дали да има само боянци в управата на клуба, желание на някои да са "първооснаватели" и ред други неща, които в края на краищата сигурно са нормални стига да не се чувствах не на място там - аз отидох заради Славия София и опит за протест срещо ставащото в клуба ни, а заварих друго. Второ- останах с впечатлението, че идеята за алтернатива не се приема добре, от нека да ги нарека "най-шумните и видими" слависти, така че от начинанието вчера за Славия няма да произлезе нищо. Нещо по-лошо, май с доста хора, гледаме различни мачове, различни президенти, различно възприемаме унижението което представлява WC и т.н. Както и да е, идва 100-годишнина, мнозина ще искат юбилейно да се "поотъркат" в славата Та така, желая им успех на хората подели тази инициатива, а що се касае да Славия, аз поне се почувсвах "мъничко" подведен от информацията на Васко, но както и да е, не съжалявам, че отдох.
|
Сря Сеп 28, 2011 4:06 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Не съм и очаквал друго - от доста години при нас всяка инициатива започва с мерене на п*шки кой да еди що си кой да е еди какво си. Предпочитам още 10 години протести на полянката пред стадиона от колкото да се отрека от това което обичам от 20 години а именно СЛАВИЯ СОФИЯ 1913.
Но всеки си търси път в живота успех на клуба от Бояна !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Сря Сеп 28, 2011 4:43 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Vlado написа: Васко написа: makaveli написа: Това като резултат/продължение от темата АФК Славия ли е?!? Това е една възможност, която се отваря. Дали ще бъде резултат или продължение, или нищо зависи от славистката общественост. Ако се приеме и ако се застане зад нея, вероятно ще има резултат. Ако ли не, няма да има. Нека това да бъде и един тест за това дали тази общественост все още съществува или е на изчезване. Нека да видим дали пак ще има за и против по равно или ще има единомислие. Преди бях предложил вариант в границите на София, но на около 20 км от нашия стадион - не се прие, затова ето сега възможност на 2 км от стадиона в сърцето на изконна славистка махала нова възможност. Това е възможност за клуб в който може да участвате и да взимате решения и който да се основава на принципите на основателите на "Славия". Т.к. до момента няма реакции по повод вчерашната сбирка в Бояна и предвид анонса от "Васко" който цитирам тук, ето как аз видях вчерашното събрание. Първо оказа се, че това е инициатива, която цели създаването на квартален /селски/ клуб в Бояна, която няма нищо общо с някаква контраинициатива срещу случващото се в Овча купел, поради което бе създадена темата за АФК "Славия". Признавам си, че не знам кои са принципите на основателите на Славия /сигурно ги има в учредителните протоколи или устава/ но аз видях, силни страсти дали да има само боянци в управата на клуба, желание на някои да са "първооснаватели" и ред други неща, които в края на краищата сигурно са нормални стига да не се чувствах не на място там - аз отидох заради Славия София и опит за протест срещо ставащото в клуба ни, а заварих друго. Второ- останах с впечатлението, че идеята за алтернатива не се приема добре, от нека да ги нарека "най-шумните и видими" слависти, така че от начинанието вчера за Славия няма да произлезе нищо. Нещо по-лошо, май с доста хора, гледаме различни мачове, различни президенти, различно възприемаме унижението което представлява WC и т.н. Както и да е, идва 100-годишнина, мнозина ще искат юбилейно да се "поотъркат" в славата Та така, желая им успех на хората подели тази инициатива, а що се касае да Славия, аз поне се почувсвах "мъничко" подведен от информацията на Васко, но както и да е, не съжалявам, че отдох. Поздравява те за това мнение ! Гледната точка и на мен и на баща ми съвпада 100 % с това което си написал !
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Сеп 28, 2011 7:00 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Стефан написа: Не съм и очаквал друго - от доста години при нас всяка инициатива започва с мерене на п*шки кой да еди що си кой да е еди какво си. Предпочитам още 10 години протести на полянката пред стадиона от колкото да се отрека от това което обичам от 20 години а именно СЛАВИЯ СОФИЯ 1913.
Но всеки си търси път в живота успех на клуба от Бояна ! Далеко съм.не съм от хората на Jordas,но се присъединявам към това мнение ! САМО СЛАВИЯ,ВЪПРЕКИ ВСИЧКО,И ВЪПРЕКИ ВСЕКИ !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Сря Сеп 28, 2011 7:44 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Аз съжалвам, че не успях да дойда, но до 6 часа имах работа в напълно противоположната посока - кв. Димитър Миленков. Не споделям мнението на тези преди мен. Няма да спра да обичам Славия (Овча купел) и да се надявам някой ден да се оправят нещата, но засега предпочитам да подкрепям новия клуб и временно спирам да се интересувам от случващото се в Овча купел. Който си мисли, че създаването на този клуб е само форма на протест е в дълбоко заблуждение и явно не е чел достатъчно по-старите мнения по темата. Успех на Славия (Бояна)!
Сря Сеп 28, 2011 10:50 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
занимаваме се с глупости, вместо със смислени неща
|
Чет Сеп 29, 2011 6:18 am |
|
 |