Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 12:15 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 133 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Следваща
 ЦСКА - Славия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: ЦСКА - Славия
White Hart Lane написа:
ще има ли агитка на мача, 8 път питам.

За какво ви е агитка, тя само проблеми създава, мрънка постоянно, протести некви организира ?

Вто Окт 11, 2011 6:21 pm
Профил
Познат

Мнение 
BOI NAD PRASETATA GADNI

Сря Окт 12, 2011 10:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Josif написа:
White Hart Lane написа:
ще има ли агитка на мача, 8 път питам.

За какво ви е агитка, тя само проблеми създава, мрънка постоянно, протести некви организира ?

А на кой му се ходи на мача може да си направи агитка стига да има желание :wink:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Сря Окт 12, 2011 1:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Даниел Пеев: Време е да спрем серията на ЦСКА
12 октомври 2011 12:42

"Мадански гони футболисти на по 28 години, това е странно", каза той

Полузащитникът на Славия Даниел Пеев gage интервю за "Тема Спорт" по повод предстоящия мач с ЦСКА. Той говори също за представяне­то на белите до момента, напре- жението между феновете и президента на клуба Венци Стефанов, както и за националния отбор. Любопитното е, че точно преди година той вкара победния гол за Славия в шампионатния мач срещу армейците на "Овча купел"

Дани, точно преди мача с ЦСКА навлезе в най-добрата си форма. Доколко тя може да бъде затвърдена и на "Армията"?
Със сигурност победи­те дават самочувствие. Хубаво е, че успяхме да се върнем на правилния път и намерихме начин да стигнем до няколко поредни победи. При нас нямаше настро­ение, особено след загубата от Лудогорец. Сега обаче вече всичко е на­ред. Плюс е за нас, че по­стигнахме три поредни победи, преди да влезем в дербито.

В последния двубой не допуснахте и гол. Нещо, което не се бе­ше случвало от ше­стнайсет мача...
Наистина малко или много това съ­що пречеше на отбора. Погледнато отстрани, нашият отбор играе нападателен футбол и е нормално да полу­чаваме голове. Трябва обаче да се от­бележи, че и вкарваме доста голове.

Каква според теб е разликата меж­ду онзи ЦСКА, който победихте преди година на "Овча купел", и този?
Разликата е, че този ЦСКА записа осем поредни победи. Нещата не се раз­личават много-много оттогава. В та­кива мачове моментната форма не е от голямо значение. Имаме респект към тях, смятам, че и те към нас. Дано шансът е на наша страна и ни помогне да победим отново.

Статистиката сочи победа за ЦСКА. Може ли пак да им развалиш настроението?
Не само аз, целият отбор може. На­истина в статистиката изоставаме, особено в последните години. За мен бе­ше необяснимо как толкова дълго време Славия не мо­жеше да поб­еди. Успяхме да го направим и сега не виждам причина да не го повторим. Такива дербита се печелят с харак­тер и воля. Ясно е, че и двата отбора притежават класни фут­болисти. Може би, който е по-концентриран и има по-голямо желание за победа, ще стигне до нея.

Не е ли време Славия да се събуди и да бие ЦСКА в Борисовата градина? Доста години вече минаха, откакто не сте печелили там.
Време е. Не виждам разлика между това дали ще играем в "Овча купел" или на "Армията", защото където и да игра­еш, ти излизаш, за да покажеш, че си по-добър спортист. Това, че сме гости, не е причина да не ги бием.

Защо бившият ти клуб Пирин се противопоставяше по-добре на гран­довете от Славия?
Може само да гадаем защо. Все пак това са два различни клуба. Наистина в периода, в който аз играех в Пирин, ряд­ко отстъпвахме и по игра, и по резулта­ти на грандовете. Мачовете обаче се различават. Тук се срещат два софийски отбора и нагласата, както и напреже­нието, са съвсем различни.

Запознат ли си със ситуацията око­ло изхвърлянето на Пирин от елита?
Следя ситуацията постоянно. На мен лично ми е много болно за случило­то се с отбора. Горе-долу знам какво стана, но за жалост това вече е минало и не може да го променим. Най-важно е сега бъдещето на Пирин да бъде светло, а не да се продължава с желанието на група хора, които се опитват да зат­рият такъв велик клуб - това няма как да стане. Тези хора, които направиха всичко това с отбора, трябва да си по­несат последствията. Когато бях в Пи­рин, играехме всеки мач пред пълни три­буни, играхме и финал за Купата на Бъл­гария. Всеки се съобразяваше с отбора.

Обидно е клуб като Пирин да не е в А група.
Трябваше да се намери изход от си­туацията и да се даде лиценз на отбо­ра. През годините колко пъти стана­хме свидетели как някои отбори взи­маха лиценз по заобиколен път. Учудих се как всички фенове на Пирин остана­ха безучастни към случилото се. Може­ха да вземат съвсем различни мерки. Преди, когато загубехме мач, не може­ше да се разхождаш спокойно. Докато сега изхвърлиха клуба от елита и нищо не се случи. За мен това е необяснимо. Сигурен съм, че съвсем скоро Пирин ще се завърне в А група и ще бъде фактор. Това е най-големият клуб в Югозападна България.

Доста юноши сега са в грандовете ЦСКА и "Левски"?
Не само юноши, ако погледнете, повечето футболисти, които достиг­нахме финал за купата, сега сме водещи играчи в клубовете си. Просто отборът разполагаше с много добри фут­болисти.

Венци Стефанов предложи Милен Радуканов за национален селекцио­нер. Споделяш ли неговото мнение?
Това е негово мнение. Ще запазя мо­ето за себе си. Може би трябва малко по-отговорно да се погледне на неща­та, защото все пак това е национален отбор.

Как приемаш възгледите на Миха­ил Мадански за подмладяването на отбора?
Изумен съм от този човек. Да каже на футболистите, че на 28 години са стари за футбола и че няма да разчита на тях, ми изглежда направо нелепо. Точно в тези години един футболист се усеща най-зрял и най-можещ. Да ти кажат, че на тези години не може да играеш... Тогава сигурно Милан тряб­ваше да го закрият. За първи път чу­вам за подмладяване на национален от­бор. В него трябва да играят най-доб­рите в момента. Така че, ако ще да си на 43 години, като можеш да играеш, трябва да си в състава. Другото не­що, което ми направи впечатление, е относно Благой Георгиев. Той каза, че през годините е трябвало в национал­ния да се съобразяват с този и онзи. То­ва за мен не са нормални работи. По­гледнете назад във времето - отказа­ха се Бербатов, Мариян Христов, Иванков, брат ми Георги.

Сега са на път и други да си тръгнат
Всичко това трябва да говори, че нещата не са добре. Както знаете, това са последните футболисти, кои­то класираха България на голям фо­рум. Вместо да има уважение към те­зи хора, стана точно обратното. Аз не виждам по-добри от тези, които в момента опитват да ги откажат по една или друга причина.

Има ли според теб връзкари в на­ционалния отбор?
За какви връзкари може да се гово­ри. Това е национален отбор. Там трябва да ходят най-добрите. Излизаш да играеш за родината, която те е създала, и ти трябва да дадеш най-доброто от себе си.

Нормално ли е да се казва, че фут­болистите нямат мотивация?
Аз лично, ако съм шеф или футбо­лист, никога няма да чуете такава ду­ма от мен. Как няма да си мотивиран? Несериозно е да се говорят такива не­ща. Мога да кажа хиляда причини, за да си мотивиран. Проблемът не е в мотивацията, проблемът е другаде.

Реално къде виждаш Славия в шампионата?
Мястото на Славия ще бъде там, където си заслужи с представянето на терена. Всеки отбор през сезона има спад във формата. Виждате, Чер­но море тръгна много силно, но в мо­мента сме с равни точки.

Как гледаш на войната между фе­новете на Славия и Венци Стефа­нов?
Ситуацията е неприятна. Не ис­кам да взимам отношение. Всяка от двете страни е заела позиция. Те си знаят между тях какви са нещата. На­дявам се по-бързо всичко да се норма­лизира, за да не се продължава с тези бойкоти и напрежение. Неприятно е за самия клуб като цяло.

Какви са впечатленията ти от новия треньор Мартин Кушев?
Мартин и Данчо Петков са играли доста време в чужбина и това им е от полза. Колкото и клиширано да звучи, те са си слависти и са правил­ният избор. Дано да успеят. На всеки футболист му е болно, че не успяваме да спечелим нищо, но се надявам, че тази година ще променим тази тен­денция.

Сря Окт 12, 2011 2:39 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Румънският голмайстор на ЦСКА Янис Зику до последно ще бъде под въпрос с участието си в мача тази събота срещу Славия.

Тези дни той се завърна от кратко лечение при сръбската лечителка Мариана. Въпреки това, Милен Радуканов предвижда да включи Зику в групата от 19 играчи за столичното дерби с „белите”.

Аут от нея са още и контузените Иван Бандаловски, Денис Халилович, както и Саша Живец, Карачанаков и Мартин Дечев.

Вътре обаче попадат Павел Виданов и младокът Ангел Грънчов, който трябва да запълни празнините в отбраната.

Наставникът Милен Радуканов е имал намерение да включи и младия Младен Люсков, но юношата е получил неприятна контузия преди дни. Люсков е скъсал кръстни връзки и ще бъде извън игра цели 6 месеца.

Ето и пълната група на ЦСКА: вратари Раис М`Боли и Иван Караджов и полевите играчи Павел Виданов, Костадин Стоянов, Пламен Крачунов, Адемар, Румен Трифонов, Тошко Янчев, Борис Галчев, Ангел Грънчов, Петър Стоянов, Янис Зику, Грегъри Нелсън, Спас Делев, Александър Якимов, Станко Йовчев, Станислав Костов, Жуниор Мораес и Мишел Платини.

Чет Окт 13, 2011 4:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

http://www.sportabg.com/drugi/top/34642 ... tzelite-mu

Чет Окт 13, 2011 9:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

явно на всеки въпрос, отговора е - "не съм компетентен" :mrgreen:

Пет Окт 14, 2011 5:54 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Марто Кушев да прояви благоразумие и да пусне Емо Петров, пусне ли Кунчев - останалите 10 наши играчи нямат никакво значение, падаме си с много ... Чорбата впрочем имат немалко проблеми и ако сме малко по-свестен отбор, най-малкото би трябвало да ги затрудним доста. Здрава защита, наситена халфова линия и напред бързите Жу и Галин, това ще ни е играта. По възможност да не пускаме ранен гол, ама май вече много искам :lol: :lol: :lol:

Пет Окт 14, 2011 2:05 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Не съм много компетентен, ама Кунчев е вратар от 6 години. След още десетина може и да придобие качества на вратар :mrgreen:

Пет Окт 14, 2011 6:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

хайде лавина победа!!!!!!!

Съб Окт 15, 2011 9:06 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 133 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Следваща