White Hart Lane написа:
казах ли ви всички в сектор Б а вие се радвате по телевизията,не може да сте тв фенове от такива драскачи като вас нема файда.
Пич, хайде недей точно в този момент да започваме пак с квалификации едни към други. Не можеш да държиш сметка на момчетата, които бойкотират, те когато са ходели из цяла България и са се срамували от изявите на футболистите, ти не си бил винаги там, нали ? Хайде стига заяжданици, честита победа, ще разбереш че съм прав
Едно е сигурно - с такива победи и игри ще се върне публиката НО ... ние не сме малоумни и първосигнални като останалите тъпи животни, които след 3-4 поредни победи си въобразяват, че са Барса. Аз на Венци Свинята му нямам вяра и няма да му имам никога

Жалкото е, че се вижда ясно, че стига да искаме, можем да бием всеки и да сме винаги фактор в българския футбол, въпросът е защо не го правим и отговорът е ясен.
На черното бяло не може да се каже, перфектно изигран мач, големи Илия и Божов, които вкараха когато трябваше, пропуснахме и още доста положения и трябваше да треперим докрая, но пък така беше още по-сладко.
Искам да отлича обаче най-вече Живко и Дани Златков - може би най-класните защитници, които сме имали от години, просто ударихме джакпота с тях

Голямо браво и на Мартин Кушев
Не се вслушвайте сега в оправданията на чорбарите за бойкот, тото, коефиценти и тем подобни глупости, видяхте че удариха греда и натискаха до последно, тая победа си я заслужихме и изстрадахме