Автор |
Съобщение |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
 Re: ЦСКА - Славия
а ти не си и от София... извинявай пиши си не ми пречиш.
|
Съб Окт 15, 2011 8:55 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
White Hart Lane написа: а ти не си и от София... извинявай пиши си не ми пречиш. ?!?!?!?!?!...и,какво значение има кой откъде е????И,каква връзка има това с писането и изказването на мнения във форум???
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Окт 15, 2011 9:15 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3907 Местоположение: Sofia
|
Никой да не ми казва къде да си пия питието... На стадиона да ходя да гледам лигльовци няма кой да ме накара! Но след показаното днес, може и да ида следващия до стадиона с надеждата, че нещо ще се промени за добро. Мечта е проста, ако оттук нататък започнат да влизат във всеки мач, като днеска... А дано, дано!!!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Окт 15, 2011 9:25 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Наздраве,Спиро...честита победа....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Окт 15, 2011 9:36 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
хубава победа зарадваха ме много само ме е яд ,че не ги разгромихме тия червени клоуни !!!! браво такава Славия искаме да виждаме ... и все пак венци дебела лоена топко само ако знаеш как те мразаааа !!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Съб Окт 15, 2011 10:33 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Срамота е... на мача бяхме 50 човека, от тях 32ма бойкотираха цял мач и не викаха, 10 човека драхме гърла, имам чувството, че от крещене и напъване щях да се изпусна в гащите...
може би тази победа дойде точно когато очаквахме най-малко, но и няма смисъл от мазохизъм по цял сезон и просто от инат да не идвате на мачовете, които носят най-голямата радост.
|
Съб Окт 15, 2011 11:21 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
всички се страхуват от ЛС и ЦСКА, иде пак времето когато тази сган ще се страхува от нас! САМО СЛАВИЯ
|
Съб Окт 15, 2011 11:23 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
staev10 написа: Срамота е... на мача бяхме 50 човека, от тях 32ма бойкотираха цял мач и не викаха, 10 човека драхме гърла, имам чувството, че от крещене и напъване щях да се изпусна в гащите...
може би тази победа дойде точно когато очаквахме най-малко, но и няма смисъл от мазохизъм по цял сезон и просто от инат да не идвате на мачовете, които носят най-голямата радост. Чшшш, малко по-сериозно, моля.Ти всеки мач ли си дереш гърлото ?
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Съб Окт 15, 2011 11:31 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Chelsea_69 написа: staev10 написа: Срамота е... на мача бяхме 50 човека, от тях 32ма бойкотираха цял мач и не викаха, 10 човека драхме гърла, имам чувството, че от крещене и напъване щях да се изпусна в гащите...
може би тази победа дойде точно когато очаквахме най-малко, но и няма смисъл от мазохизъм по цял сезон и просто от инат да не идвате на мачовете, които носят най-голямата радост. Чшшш, малко по-сериозно, моля.Ти всеки мач ли си дереш гърлото ? стаев,вЕрно се стегни малко,само ние си знаем кво ни е
Съб Окт 15, 2011 11:33 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
какво трябва да ти отговоря??
Или сте драли гърла на мача?? Аз или тези, които викахме да не сме по-малко фенове..нещо не мога да разбера на кой какво му е, че на мен да не ми е.. толкова се афектирам в последно време около отбора, по същият начин както на много други хора им е болно,но ние скоро няма да сме сред лидерите и това е, предложете алтернатива, не се заяждайте помежду си..
|
Съб Окт 15, 2011 11:36 pm |
|
 |
|