Автор |
Съобщение |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
 Re: ЦСКА - Славия
Chelsea_69 написа: Кога е жребия за Лига Европа ? В кой град ще се играе финала ? Жребият е през юни, а финалът е на Лаута. 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Нед Окт 16, 2011 7:08 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Между другото вчера защо бяхме с черни екипи?
|
Нед Окт 16, 2011 9:07 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Не знам дали има нещо общо с един случай преди време... май Кушев играеше още и играчите бяха решили, че с черния екип ни върви повече, та играехме в черно почти цял полусезон.
|
Нед Окт 16, 2011 9:11 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
бори ме се против расизма пък и като закОпаш цдна на армията се иска и уважение все пак 
|
Нед Окт 16, 2011 9:15 am |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Прасетата реват все едно, че наближава Коледа. Аз такива бисери не съм чел  Честита победа на всички и дано се промени нещо в любимия отбор, в което силно се съмнявам Цитат: вижте Славия - най-умрелите лебеди в цялата А Група, абсолютни малодушници, които почти всеки може да напердаши на свой терен, стига мъничко да се напъне. Тия с най-слабите си отбори ги бием без проблем и ние, и говедата. Няма начин досега да минаваме на парад, и точно Славия да ни спре. Абсолютно невъзможно, не и в България. Цитат: тия Славия, ако ще отборът ни да е пресушил по литър водка на човек предната нощ и да са спали само два часа, пак си ги бием само на мускули. Ако ще грам да не ни върви играта, пак само като ги натиснем малко физически и белите лебедари се насират и си падат. Цитат: За наивините момченца и аз ще кажа - не спали 2 часа и пили по 1 водка....аз и 10 човека от форума да отидем само като облечем червения екип селските бекове в СлаБия ще са готови да поемат 3-ка минимум.Срещу тоя слески отбор имахме 18 поредни победи,осемнадесет,или 9 години непрестанен бой!Такова отборче в най-силния си мач като домакин може да ни вземе 1 точка,но като гост,насред Армията-никога! Цитат: Принципно при подобни мачове с участието на ЦСКА/"Левски" и то на техния стадион и още повече при негативен разултат за тях съдиите са адски насрани и не знаят къде се намират, Най-нормалното в случая е примернод а се спести жълтия картон на Нелсън и да се пропускат някои нарушения в наш ущърб. Имам предвид нормално от гледна точка на футболната ни действителност и посраните ни съдии. Такова нещо обаче няма, което ме навежда на мисълта, че съдията също знае какво става и че никой няма да го атакува след мача и може да си позволи да покаже мускули и колко е независим и печен. 
|
Нед Окт 16, 2011 10:10 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Добро утро на всички, аз лично спах чудесно и сега с наслада заедно със сутрешното кафе и цигарката чета чорбарите по форуми, които се чудят и маят аджеба тоя мач дали са го продали или са чак пък такива некадърници и реват за оставки и бойкоти  Видяхте огромната им торсида - след 8 поредни победи, лидерство и столично дерби са 1000 души, тръгнали на нас да говорят за публика смешниците 
|
Нед Окт 16, 2011 10:14 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Нед Окт 16, 2011 10:14 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
САМО СЛАВИЯ,въпреки всичко и въпреки всеки !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Окт 16, 2011 10:57 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
комунистическите мутанти да обиждат на селяни.....
|
Нед Окт 16, 2011 11:03 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Честито! Много шум ,а на мача никой 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ