Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Венци в атака...
Имам чувството, че всички президенти и футболни деятели са някакви неизживяни и нереализирали се писатели, то е неадекватни декларации, то е чудо 
|
Вто Окт 18, 2011 3:23 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
Всички мразим дебелия, ама айде да не им сваляме шапка на тия чесъни от Разград! Чак па и декларации почнаха да пишат. What the f...? white_man написа: Двама президенти на футболни клубове се засичат в коридорите на БФС. Единият е на софийски клуб, а другият – на отбор от провинцията. - Колега, канен ли си на купона на Венци Стефанов? – пита софиянецът. – Купил си нова къща и решил да почерпи. - Канен съм, но не знам адреса – отговаря другият. - Как не знаеш? Че то цяла България научи. Венци Стефанов вече живее на ул. „Лудогорец” №6.  А в магазините в Разград се продават диелектрични ботуши с емблемата на местния клуб. Щото като дойде време за мача на Овча Купел, трябва по някакъв начин да се мине през тия шибани трамвайни линии около стадиона!
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Вто Окт 18, 2011 3:50 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
|
Вто Окт 18, 2011 3:54 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
как е търговската марка на Русенското варено в Лудогорието? - Разградско рЕзано
|
Вто Окт 18, 2011 3:55 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
atm написа: как е търговската марка на Русенското варено в Лудогорието? - Разградско рЕзано 
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Вто Окт 18, 2011 3:56 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
Войната между новака в “А” група Лудогорец и най-стария столичен клуб Славия продължава. Вчера президентът на “белите” Венцеслав Стефанов обвини тима от Разград, че се ползва от съдийска помощ в мачовете в елита. След това новаците отговориха с декларация, в която обявиха, че победата на Славия над ЦСКА е била гледана от Стефанов и седмината фенове на тима му. “Белите” също отговориха с официално изявление. Днес Лудогорец публикува в официалния си сайт виц, в който главен герой е Венцеслав Стефанов. Славистите не останаха длъжни и също разпространиха анекдот за клуба от Разград. СТАНОВИЩЕТО НА СЛАВИЯ С настоящето писмо "ПФК Славия - 1913" АД, гр.София желае да отговори на изявлението на Лудогорец. Когато един отбор няма история, титли и публика и няма какво да каже за своя отбор, то тогава той започва да пише глупости. Драги ми управляващи на Лудогорец, велики отбори в България сме ние, “"Левски"”, ЦСКА, “"Ботев"”, Литекс, двата Локомотив-а и др. Това са отбори, дали много на българския футбол, печелили титли, дали много големи футболисти, представяли достойно България по европейските терени. Вашият отбор няма нито едно от изброените по-горе неща и няма право да коментира, а трябва само да се прекланя пред величието на такива отбори и да се учи от тях. Ще добавим и един виц, който е доста смешен, какъвто е отборът на Лудогорец !! - Домусчиев и Ивайло Петев влизат в една видеотека и питат: - Имате ли касетата "Лудогорец шампион"? А човекът им отговаря: - Вижте на рафта с фантастиките! http://www.blitz.bg/sport/article/107480

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Вто Окт 18, 2011 5:12 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Славия: Декларацията по медиите е фалшиваРъководството на Славия излезе със съобщение на официалния си сайт, в което се обявява, че вчерашната декларация, публикувана в някои от българските медии, няма нищо общо с позицията на Славия и е дело на хора, които целят да злепоставят най-стария столичен клуб. Вчера до медиите бе разпратено съобщение от името на тима, чийто автор е неизвестен. Ето официалната позиция на Славия: По повод публикуваната в медиите Декларация на футболен клуб Лудогорец (Разград), изпълнена с обидни квалификации към президента на ПФК Славия Венцислав Стефанов и общо към ПФК Славия, съм длъжен да заява, че нито господин Стефанов или друг упълномощен член на ръководството на клуба, нито от канцеларията или от Пресслужбата на клуба, са изпращали до медиите официален отговор на декларацията на разградския отбор. Появилият се в някои електронни сайтове „официален отговор” на Славия е дело на неизвестен „закрилник” на клуба и отбора, чиято идентичност, за съжаление, редакторите в нито една от медиите, публикували текста на „закрилника”, не са си направили труда да проверят. В резултат на нечия професионална немарливост в интернетпространството се натрапва текст, разпространен посредством неизползван от ПФК Славия e-mail адрес, който няма нищо общо с позицията на Славия по случая. А с неграмотността си този текст явно цели ПФК Славия да бъде злепоставен пред обществеността у нас, точно, когато представителният ни отбор постигна поредица от победи във вътрешния шампионат. Борислав Константинов Пресаташе на ПФК Славия -1913 АД 
|
Вто Окт 18, 2011 5:17 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Вто Окт 18, 2011 5:47 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Вто Окт 18, 2011 5:50 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Писна ми от този цирк.Венци по добре млъкни.Дреме ми че Разград ловят съдии.Да не са само те.
|
Вто Окт 18, 2011 6:00 pm |
|
 |
|