Автор |
Съобщение |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
 Re: "Монтана"-"Славия"
С това "ръководство" трябва да ти е ясно, че отбор, щаб, клуб и тн. с цел и визия за бъдеще няма как да има или ако има такава тя е да се продават уж грамотните ни играчи, за да има пари в клубът !
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Съб Ное 19, 2011 6:30 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Букарев: Съдията е корумпиран, взема пари от Славия!
............този,ако го е казал това....не му прави чест....мекере такова....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Ное 19, 2011 6:46 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Храни куче да те лае.Венци пари на съдии не дава.
|
Съб Ное 19, 2011 7:07 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Между другото, само за статистиката - това беше седмата победа за първенство за "Славия" срещу "Монтана" и трета като гост. Вече срещу този съперник имаме 7 победи, 2 равни и 2 загуби, при голова разлика 25:11. Впечатляващото е, че след миналогодишната загуба с 0:1, отново имаме положителен баланс като гост на този съперник - 3 победи, равен и 2 загуби, при голова разлика 9:7 в наша полза.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Ное 19, 2011 7:53 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
аз не знам,какъв футбол очаквате,срещу такива отбори тва трябва да се радваме,че ги бихме,щото веднага след гола им по стар селски обичай започнаха да лежат... и както винаги,като ние бием,купуваме съдий,като паднем сме продали мача браво на отбора за тази победа,дано в сряда си вкараме поне половината положения от днешния мач 
Съб Ное 19, 2011 9:53 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Поздравления за момчетата на терена, поздравления и за момчетата и красавиците в сектора за гости Гледах репортажа, страхотно впечатление ми направи емоцията и радостта на играчите след двата ни гола и особено след втория, когато бяха като обезумяли. Ей такова настроение искам от тях във всеки мач.
_________________ 1913
|
Съб Ное 19, 2011 11:46 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Божо написа: Поздравления за момчетата на терена, поздравления и за момчетата и красавиците в сектора за гости Гледах репортажа, страхотно впечатление ми направи емоцията и радостта на играчите след двата ни гола и особено след втория, когато бяха като обезумяли. Ей такова настроение искам от тях във всеки мач. +1 Тази СЛАВИЯ в пъти повече ми харесва от тази при Велев

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Ное 20, 2011 4:39 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Три пъти гледах репортажа.И не мога да разбера какво нарушение при гола на Божов търсят.
|
Нед Ное 20, 2011 11:13 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Екстра победа, тукашните разбирачи кфа игра очакват при положение, че тия селяни цял мач се ритаха като коне - първото чиста дузпа на Галин не дадоха и червен за монтана
букарев тъпо ГОВЕДО
а ушев е по тъп и от говедо

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Ное 20, 2011 11:48 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
saract написа: Три пъти гледах репортажа.И не мога да разбера какво нарушение при гола на Божов търсят. ... ,че човек в засада пречи на видимостта на вратаря.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Нед Ное 20, 2011 1:01 pm |
|
 |
|