Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:58 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  Следваща
 СЛАВИЯ - ЦСКА 1/16 финал за Купата на България 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: СЛАВИЯ - ЦСКА 1/16 финал за Купата на България
Е ако излязат без Зику нямаме право на грешка.Но не ми се вярва.

Вто Ное 22, 2011 10:24 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Ако всичко в статията е вярно, то наистина нямаме право на грешка срещу Чорбалан ...

САМО СЛАВИЯ!

Вто Ное 22, 2011 10:36 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Вероятно са номера на онзи сръбски тарикат.Или чичо Пенчо.

Вто Ное 22, 2011 10:38 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Спас Делев от село Ключ също не е за отхвърляне. :D Абе лесно няма, ако искаме да скачаме високо, ще трябва да играем футбол. И като казах, че трябва да играем футбол, мощно к** за Дебелия.. :evil:

Вто Ное 22, 2011 10:46 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Зику е десет класи над дърводелеца от Ключ.Наистина е много класно попълнение.И доста скъпо вероятно - за което можем само да мечтаем.

Вто Ное 22, 2011 10:48 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Реално погледнато, тая Купа на тях много-много не им трябва, освен за някакви врътки "ти на мене за първенство, аз на тебе за Купата", целта им е шампионската титла :roll: Ако верно Зику е резерва, а Мболи и Галчев щом са наказани, значи нямаме никакво право на грешка :!:

Вто Ное 22, 2011 1:03 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев е убеден в победата над Славия утре. „Червените" срещат отбора от „Овча купел" в мач от 1/16 финалите за Купата на България. Стратега сподели, че за мача ще даде шанс на някои от младите играчи на тима, за сметка на играчи, които висят с картони.

„Мисля, че ще спечелим мача в редовното време, но сме готови и за дузпи. Последните 2-3 години този турнир бе проблем за ЦСКА, но сега е нормално да атакуваме и двете купи. Мачът е на елиминиране и е малко по-различен. Славия стартира лошо в първенството, но последните мачове им са сполучливи, имат и опитен голмайстор", заяви още Димитър Пенев.

„Може да запазим някои от тези, които висят с картони, но все още не сме го решили окончателно. Става дума най-вече за Костадин Стоянов. Може да дам възможност за изява на млад футболист", каза Пенев.

Вто Ное 22, 2011 2:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мартин Кушев: Хвърляме най-доброто срещу ЦСКА

Старши треньорът на Славия Мартин Кушев заяви, че ще хвърли всичко най-добро, с което разполага, в мача срещу ЦСКА за Купата на България. Наставникът призна, че в отбора са тренирали дузпи. Кушев призна, че няма проблеми с контузени и наказани играчи преди дербито с „червените“.

Ето какво сподели Мартин Кушев преди двубоя с ЦСКА:

Такъв е правилникът, че някой от двата финалиста на миналото издание трябва да отпадне още в първия кръг тази година. Ние приемаме този жребий и сме настроени да продължим напред.

Аз съм сигурен, че само двама няма да играят от ЦСКА - Борис Галчев и Райс Мболи, другите всички ще са на линия. Познаваме ЦСКА, гледали сме всичките им мачове. Знаем как да им се противопоставим. Добре е за нас, че тези двама футболисти няма да играят срещу нас, но ЦСКА има доста футболисти, има доста варианти.

Аз нямам проблеми с контузени и наказани играчи. Освен Дяков. Той все пак започна да тренира. Единствено той.

Да, тренирахме за дузпи. Искаме да стане едно хубаво дерби. Да има всичко в него. Ние сме готови. Ще видите утре на кой ще заложа на вратата – Кунчев или Петров.

За мен нямаме предимство, заради успеха за първенството по-рано. Това е един мач за Купата и се готвим сериозно.

Тръгнахме неубедително в началото на сезона, след това направихме една хубава серия от пет победи. Последва много слаб мач с Берое, загубихме заслужено. След това три мача с доста положения за нас, но показахме слабост и не ги вкарахме. След като създаваме по 6-7 положения, значи отборът играе добре.

Имаме виждане върху селекцията и футболистите, които ще напуснат. Това ще го разберете след мача с Черно море.

Аз не съм бил Милен Радуканов. Славия би ЦСКА. Останах доволен от онази победа. Уважавам Радуканов, особено Димитър Пенев. Моята цел е Славия да върви напред, а не аз да бия някого. Дай Боже, все пак, да го победя.

Утре хвърляме всички сили, които имаме. Както и в понеделник срещу Черно море.

Неудобен час е този за двубоя за Купата – сряда, 13:30, който се чувства малко или много славист, да дойде и да подкрепи отбора. Но наистина да го подкрепи. Защото се вижда, че работим за тях.

Вто Ное 22, 2011 3:59 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Вижда се че работят за нас и за това нямате оправдание да не дойдете утре на мача :!: :mrgreen: :!:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Вто Ное 22, 2011 4:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

смърт за чорбата, враг на земята - унищожили футбола у нас

Вто Ное 22, 2011 4:25 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  Следваща