СЛАВИЯ - ЦСКА 1/16 финал за Купата на България
Автор |
Съобщение |
VSP99
Пристрастен
|
 Re: СЛАВИЯ - ЦСКА 1/16 финал за Купата на България
Katsumoto - Абсолютно си прав! Още вчера исках да напиша нещо подобно, но не го направих, защото има хора, които много малко разбират и по тази причина тяхното мнение не търпи промяна.
Отборът игра, бяхме по-добри, обаче паднахме. Агитката на ниво! за всичко останало има Канал 3.
|
Чет Ное 24, 2011 2:53 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
vsp99-със сигурност не разбираме от футбол щом на тебе ти е харесал вчерашният мач.... 
|
Чет Ное 24, 2011 3:44 pm |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
На мен определено ми хареса:
1. Ние владеехме топката и атакувахме повече, това не съм го виждал от средата на 90-те.
2. В защита направихме една голяма грешка и накрая, като играехме всички напред имаше 2 контри за цска, но толкова.
3. Печелихме повечето единоброства
Пак ти казвам, аз не очаквам тези прости момчета да играят, като Барселона, нито имат техниката, нито акъла. Но ми хареса, че излязоха, като равни и изобщо не усетих да сме обречени, както е било последните 10 години.
Ти, какво очакваш? Как искаш да играем? (питам от любопитство и за да има смисъл да дискутираме)
|
Чет Ное 24, 2011 4:07 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Извинявай,но този футбол и за нашите стандарти не ставаше,играеше се ходом даже Д.Пенев и Т.Янчев са доволни,че са си починали за Лудогорец,но щом на теб ти е харесал мача няма лошо такова ти е разбирането за футболната игра.
|
Чет Ное 24, 2011 4:13 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Е нека не забравяме, че наистина владеехме топката и имахме повече положения, но срещу резервите на чорбата, в мач който въобще не им беше жизненоважен и в който не мисля че се напрягаха много  Използваха една наша грешка и си ни биха, така се прави в такива мачове. Ние бяхме без никакви контузени или наказани, уж на лагер специално за този мач и пак нищо ... Длъжни бяхме да отстраним такъв ЦСКА и да имаме повече чисти ситуации за гол. Разбира се, не бива и да се правят трагедии, малшансът ни преследваше наистина, но чак пък да ги хвалим едва ли 
|
Чет Ное 24, 2011 4:15 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Истината е, че чорбата ни изпързаля. Поведоха и се започна едно лежане, симулиране, бавене на играта и накъсване. Лошо, че вкараха първия гол те. Иначе не виждах как ще ни победят. Едно от няколкото ни положения да беше влязло и не се знаеше какво ще стане после. Много ми е каф, че рухна мита за великата червена публика. 
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Чет Ное 24, 2011 4:24 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Няколко победи над наречените грандове и публиката на Славия ще е най красивото нещо в нашият футбол,минимум 5000 души на домакинските мачове,но мечти.................
|
Чет Ное 24, 2011 4:29 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Viktor4o_Rs написа: Е нека не забравяме, че наистина владеехме топката и имахме повече положения, но срещу резервите на чорбата, в мач който въобще не им беше жизненоважен и в който не мисля че се напрягаха много  Използваха една наша грешка и си ни биха, така се прави в такива мачове. Ние бяхме без никакви контузени или наказани, уж на лагер специално за този мач и пак нищо ... Длъжни бяхме да отстраним такъв ЦСКА и да имаме повече чисти ситуации за гол. Разбира се, не бива и да се правят трагедии, малшансът ни преследваше наистина, но чак пък да ги хвалим едва ли  Не съм съгласен да се набляга на факта, че сме играли срещу "резервите". Бандаловски ли е резерва или пък Зику? Де, да имахме и ние такива резерви! Колкото до вратарчето - то си е добро, а сега му се предостави шанс да докаже, че има място в софийски отбор. Даже си мисля, че ако на вратата беше М"Боли, все щяхме де вкараме нещо... Истината е, че цяло второ полувреме бавеха играта, от страх да не им мушнем лошо! Дай Боже, оттук нататък все повече да ги е страх от нас
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Ное 24, 2011 5:35 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Spiro написа: Viktor4o_Rs написа: Е нека не забравяме, че наистина владеехме топката и имахме повече положения, но срещу резервите на чорбата, в мач който въобще не им беше жизненоважен и в който не мисля че се напрягаха много  Използваха една наша грешка и си ни биха, така се прави в такива мачове. Ние бяхме без никакви контузени или наказани, уж на лагер специално за този мач и пак нищо ... Длъжни бяхме да отстраним такъв ЦСКА и да имаме повече чисти ситуации за гол. Разбира се, не бива и да се правят трагедии, малшансът ни преследваше наистина, но чак пък да ги хвалим едва ли  Не съм съгласен да се набляга на факта, че сме играли срещу "резервите". Бандаловски ли е резерва или пък Зику? Де, да имахме и ние такива резерви! Колкото до вратарчето - то си е добро, а сега му се предостави шанс да докаже, че има място в софийски отбор. Даже си мисля, че ако на вратата беше М"Боли, все щяхме де вкараме нещо... Истината е, че цяло второ полувреме бавеха играта, от страх да не им мушнем лошо! Дай Боже, оттук нататък все повече да ги е страх от нас Е колко игра Зику - 20-тина минути  Както и да го гледаме започнаха без 5 титуляра - Райс, Костадин Стоянов, Галчев, Зику и Платини. Представям си ние без 5 човека как ще изглеждаме 
|
Чет Ное 24, 2011 5:49 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
http://www.blitz.bg/sport/article/110870Ето защо Златков не е бил на сто процента коцетриран.
|
Пет Ное 25, 2011 7:48 pm |
|
 |
|