Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 8:53 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 167  Следваща
 Селекция и трансфери 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: Селекция и трансфери
Що бе, трябва да имаме силна резерва на Емо Петров. Стефано почти със сигурност ще отиде в Русия, така че е добре да се подсилим малко и на вратата.

Пон Ное 28, 2011 12:48 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

venci_1913 написа:
На този мач ще се доказват и ще се види кой става и кой не !

Викаш, като свърши мача, който не е играл, директно бенефис и "чао" :D

Твърдо "ЗА" Георги Петков. Ние го направихме "говедо". Кунчев си заминава, а от Емо Петров и четка за кенеф не става. След като не можеш да ритнеш топката до центъра, значи или си заминаваш, или работиш над слабостите си. Не виждам да прави второто. Имаше добри изяви, но нищо извън рамките на нормалното, за да му гласувам доверие за първи избор. Едни дузпи не решават работата. Урсула е неблагодарник, но такива така и така се изредиха толкова много през годините, че вече съм им свикнал. Поне е доказана класа и ще внесе опит за хората пред себе си.

Божов ако иска да стои резерва, ако ли не - "бенефис". Раничко е нападението ни да се усланя на Ради Василев. Нападател, да не кажа двама, задължително.

Чаво е добра възможност, няма как да не стопля сърцето ми думите му, че иска да играе само и единствено за нас. Трябва да се отзоваваме на такива възможности, защото по този начин печелят и двете страни. А и тези играчи, някога силно се надявам да се върнат в БГ и да направят една по-добра и успешна Славия. Тамън момчето ще свали топката на земята и ще прати дърводелците на пеиката.

Надявам се Галин да не напусне, защото с него зле, без него по-зле. Падаме от Цска и Кушев вади единствения играч, който с индивидуалните си качества може да създаде опасност през противниковата защита и изцяло да мисли за атаката. Ами вади Маркес бе, който цял мач си бараше ташаците и само едно включване направи.
Конкретно Маркес, ако наистина Цска си го иска, да им го даваме. На мен ми харесва, но на сила няма да държим никого.

Хем искам Дани Пеев да заиграе другаде, хем ще ми е мъчно, че вече няма да е в редиците ни. Не искам да напуска, но Кушев не го заслужава.
Жу да се връща към истинската си позиция и да вземем да купим едно свестно крило, които да изгради синхрон с евентуално оставащия Маркес. Кушев за какво продължава да мъчи бразилеца и играта ни, като го държи далеч от призванието му.

Ако някои измежду Желев и Янков ни напусне, това ще е началото на края. При това положение директно на летище СФ каца Виктор Генев. Трябва да се помисли и какво ще се прави с Метъла, за да не се получи леко разминаване с "нов" нападател.

И не на последно място, трябва ни нов президент, усилено трябва да се търси..
Това е по-селекцията.

Пон Ное 28, 2011 1:01 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

За какво ни е Чавдар ... за поредна година нямаме амбиции за нищо и сме като приют ... ще играе , ако не си намери отбор в чужбина до началото на пролетния полусезон ? Все едно сме приют ...

САМО СЛАВИЯ!

Пон Ное 28, 2011 1:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Все си мисля ,че може да освободят Божов...

Коконов е добър играч. Не е чист нападател, а крило или зад нападателя.

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Ное 28, 2011 2:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Аз пък съм твърдо против Урсула да се връща при нас :wink: Не стига че е говедо и че е пред пенсия, ами и вече си е слаб вратар, на който му вкарват от халите :wink: За какво ни е, за пенсионния фонд ли ? Вратарчето на Видима ще ни свърши 200 пъти повече работа - талантлив е, млад, идеален за да се развива при доказан треньор като Валентин Захариев и после да бъде пласиран в чужбина (мечтата на Дебелия). Същото важи и за Цветковски от "Ботев" (Враца). Те ни трябват, а не Георги Петков :!:
За Чаво няма как да не се радвам, ако се върне, дори и да показва слаби игри в чужбина, за А група си е стабилен, а и е наше момче. Коконов не мисля че ще ни реши проблемите в атака. Божов и Илийката че са пред пенсия е ясно, но чак да ги освободят не ми се вярва.
Спокойно можем да освободим например Попев, Борносузов и Том, които не ни свършиха никаква работа ...

Пон Ное 28, 2011 2:30 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

jjfoxi написа:
За какво ни е Чавдар ... за поредна година нямаме амбиции за нищо и сме като приют ... ще играе , ако не си намери отбор в чужбина до началото на пролетния полусезон ? Все едно сме приют ...

Чавдар си е един от нас.Да не говорим че може да даде още страшно много на отбора.

Пон Ное 28, 2011 2:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Дебелия да развързва кесията и да взима Паломино от Черно море - нападател та дрънка.

Пон Ное 28, 2011 3:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

saract написа:
Дебелия да развързва кесията и да взима Паломино от Черно море - нападател та дрънка.

Сериозен човек си, недей така :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пон Ное 28, 2011 3:17 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Те мечтите са безплатни......

Пон Ное 28, 2011 3:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

От показанато през сезона и последния мач, спокойно можем да заключим няколко неща - Божов и Илийката вече са си за бенефис и ако ще се появяват през пролетта, то трябва да е като резерви в последните 20 минути на мачовете. Ориент 33 спокойно може да си ходи някъде, само че не виждам кой ще се излъже да го вземе, повече пречи, отколкото помага на отбора, същото важи и за Кунчев. :wink:
Огромна нужда имаме от нови на почти всички позиции в атака - нападатели, крила, халфове ... Дано не бъдат продадени Живко, Златков, както и Жу и Пеев, според мен имат какво да дадат на отбора още.

Пон Ное 28, 2011 5:03 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 167  Следваща