Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
 Re: А ФГ
"Литекс" паднаха като пичове и ако утре не бием "ЧМ" като домакин никой няма да ни е виновен. Една победа в този мач ще ни изкачи доста нагоре в стълбицата на успеха:) Кеф ми е, че ""Ботев""(Вр) удариха севлиево като гост. Ясно беше, че "Ч-ц" ще тресне "Монтана", така че....
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Ное 27, 2011 7:26 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Много хубав мач между чорбата и крейзифорест...голови положения, бързина, техника, емоция...въобще всичко което липсва на наще мачове ! Не е истина тия с колко по-колко класни играчи разполагат, нащо си е мъка пс. никаква засада при гола на Гъргоров първото полувреме и още три несъществуващи в ущърб на Разград...лудогорец си надиграха чорбата по всички показатели и напълно заслужено ще зимуват на първо място ! Имат играчи...имат и отбор !
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Ное 28, 2011 8:00 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Имат и турци! Много ме е яд за чорбата ,че не би измисления отбор.
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Ное 28, 2011 8:01 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
venci_1913 написа: Имат и турци! Много ме е яд за чорбата ,че не би измисления отбор. Стига си приказвал глупости, по-измислен отбор от червената комунистическа измет няма  Жалките свини дори със съдии не можаха да надиграят Крейзи Форест, лудогорци тотално смазаха комунистите и дано спечелят титлата, определено най-добрият футбол го играят те и Черноморец А Жорди е адски прав, това нашето не е футбол, ами някаква друга, незнайно как наречена игра ...
|
Пон Ное 28, 2011 8:10 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
venci_1913 написа: Имат и турци! Много ме е яд за чорбата ,че не би измисления отбор. Добре бе нацист..труци, евреи, цигани...а ние кво имаме ?? И като имат фенове турци какво...да умират ли, много големи ксенофоби ще излезнем славистите Лудогорец са създадени 1945, а по измислен отбор от чорбата няма - 1948, ама това е друга тема....не искам да им ставам адвокат на тия селяни обаче имат пари, имат играчи и явно, че съдията им попречи да бият..виж само статистиката за владеенето на топката, удари, ъглови и после може да коментираш ! И мача беше красив..факт, а наще мачове са грозни и скучни от много-много време !
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Ное 28, 2011 8:12 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Бях сигурен ,че ще реагирате така остро ! Преди всичко сме от София и трябва да подкрепяме софийския отбор срещу такива отборчета , които се късат срещу отборите от столицата.Нима забравихте това 6:0 ? Нека им стъпкат самочувствието и да се махат по-бързо от А група . Този отбор ще го има 2-3 години и след това ще си прави дерби в Б група със Светкавица. Как да ги подкрепям при положение ,че в града имат 20 % българи..Този град става частен както Ловеч . Относно нашата игра мога да ви кажа ,че на мен ми харесват доста работи и със сигурност сме по-добре от предишни години.Защитата ни е стабилна (аз такава защита не помня) .Бихме Чорбата и изпуснахме равен с "Левски". Изпуснахме и някой друг мач , но това е футбола ! Не може всеки мач да побеждаваме. Черноморец и тях ги бихме.Аз също не ги харесвам 1948 , но по-добре те да са първи и да бият,вместо измисления отбор на Лудогорец . Нека се класират в Европа да видите за какво говоря!Ще стане както с Литекс .
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Ное 28, 2011 10:34 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
venci_1913 написа: Бях сигурен ,че ще реагирате така остро ! Преди всичко сме от София и трябва да подкрепяме софийския отбор срещу такива отборчета , които се късат срещу отборите от столицата.Нима забравихте това 6:0 ? Нека им стъпкат самочувствието и да се махат по-бързо от А група . Този отбор ще го има 2-3 години и след това ще си прави дерби в Б група със Светкавица. Как да ги подкрепям при положение ,че в града имат 20 % българи..Този град става частен както Ловеч . Относно нашата игра мога да ви кажа ,че на мен ми харесват доста работи и със сигурност сме по-добре от предишни години.Защитата ни е стабилна (аз такава защита не помня) .Бихме Чорбата и изпуснахме равен с ""Левски"". Изпуснахме и някой друг мач , но това е футбола ! Не може всеки мач да побеждаваме. Черноморец и тях ги бихме.Аз също не ги харесвам 1948 , но по-добре те да са първи и да бият,вместо измисления отбор на Лудогорец . Нека се класират в Европа да видите за какво говоря!Ще стане както с Литекс . Аз не съм от София и никога при никакви обстоятелства няма да подкрепям отбора с червената петолъчка  ЦСКА е всичко друго, ама не и софийски отбор, защото огромната част от феновете им е от селата  А в ЦСКА колко българи има, я им виж състава по-добре  Естествено, че Лудогорец ще ни бие с 6:0, даже в онзи мач с двуцифрен резултат трябваше да ни ударят, щом имаме такива некадърници и безхаберници. А пък за смесените райони и въобще етническия въпрос, проблемът не са турците, а ДПС и Доган, а най-големият проблем са циганите, турците си работят.
|
Пон Ное 28, 2011 10:44 pm |
|
 |
r_a_g_e
Познат
Регистриран на: Чет Окт 22, 2009 10:33 am Мнения: 50 Местоположение: София
|
Viktor4o_Rs написа: venci_1913 написа: Бях сигурен ,че ще реагирате така остро ! Преди всичко сме от София и трябва да подкрепяме софийския отбор срещу такива отборчета , които се късат срещу отборите от столицата.Нима забравихте това 6:0 ? Нека им стъпкат самочувствието и да се махат по-бързо от А група . Този отбор ще го има 2-3 години и след това ще си прави дерби в Б група със Светкавица. Как да ги подкрепям при положение ,че в града имат 20 % българи..Този град става частен както Ловеч . Относно нашата игра мога да ви кажа ,че на мен ми харесват доста работи и със сигурност сме по-добре от предишни години.Защитата ни е стабилна (аз такава защита не помня) .Бихме Чорбата и изпуснахме равен с """Левски""". Изпуснахме и някой друг мач , но това е футбола ! Не може всеки мач да побеждаваме. Черноморец и тях ги бихме.Аз също не ги харесвам 1948 , но по-добре те да са първи и да бият,вместо измисления отбор на Лудогорец . Нека се класират в Европа да видите за какво говоря!Ще стане както с Литекс . Аз не съм от София и никога при никакви обстоятелства няма да подкрепям отбора с червената петолъчка  ЦСКА е всичко друго, ама не и софийски отбор, защото огромната част от феновете им е от селата  А в ЦСКА колко българи има, я им виж състава по-добре  Естествено, че Лудогорец ще ни бие с 6:0, даже в онзи мач с двуцифрен резултат трябваше да ни ударят, щом имаме такива некадърници и безхаберници. А пък за смесените райони и въобще етническия въпрос, проблемът не са турците, а ДПС и Доган, а най-големият проблем са циганите, турците си работят. Напълно те подкрепям за казаното ЦДНА е една урудлива измислица на шайка престъпници и както комунизма така и тя ще си отиде рано или късно.... Никога няма да ги подкрепям тия!!!
_________________ Burn Rubber not your soul.....
|
Пон Ное 28, 2011 10:52 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
_________________ 1913
|
Пон Ное 28, 2011 11:10 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Аз пък се радвам на Лудогорец, хората са се събрали, направили са стадион, селекция и играят футбол. Наистина красив, атакуващ и резултатен футбол за българските стандарти. Вижте какви чужденци са събрали, как днес направо съсипаха чорбата с футбол ! Накефих се и как победиха и говедата в Разград, където отново бяха по-добрия отбор. Да, селяни са, турци са, цяла БГ мрази София, ама и аз мразя всички селяни. Така че.. Предпочитам те да са шампиони пред софииските ни опоненти. Обаче.. уефски>цдна>доко... т'ва ми е скалата на омразата.. 
Пон Ное 28, 2011 11:19 pm |
|
 |
|